30.06 - 10.07.2019 СЕДМИ КЛАС. Подаване на заявления

• 102 726
  • 1 839
  •   1
Отговори
# 1 545
Като излезе класирането разчитам някой тук да обяви с главни букви!

П.С. Мърдащите иконки в аватарите са мн досадни. Принципно тоя сайт е доста остарял

# 1 546
  • София
А дали вече на всички деца са нанесени оценките, т.е дали мина въпросната синХорнизация? Това би било знак , че вече трябва да са готови. Laughing
Здравейте момичета, продължавам мълчаливо да ви чета, но понеже до вчера на обяд оценките от свидетелството не бяха качени в платформата, нито в регистъра звънях в МОН.
Попаднах на изключително любезна госпожа, която ми обясни, че има още много свидетелства, които трябва да бъдат качени в регистъра и забавянето не идвало от тях, а от училищата. Последните често подавали грешни данни и от там идвало и забавянето.
Увери ме, че днес до края на деня всичко ще бъде качено.
Успех на всички!

Класиране, утре след 16.00 часа най-рано споерд мен.
Днес повечко бело, зелено или кой каквото си харесва и така Simple SmileBeers

# 1 547
  • у дома с любимите си хора
Току-що взех служебната бележка на детето с резултатите от НВО-то.Добре,че стана бързо!Само се чудя защо трябваше да се разхождам до училището в тази жега,а не им ги дадоха на децата заедно със свидетелствата.
Гледам на сайта на училището има и някакви изисквания за мед.преглед от ЛЛ към момента на записване.Ако трябва да пропътувам 500 км заради това,направо ще се гръмна.

# 1 548
Току-що взех служебната бележка на детето с резултатите от НВО-то.Добре,че стана бързо!Само се чудя защо трябваше да се разхождам до училището в тази жега,а не им ги дадоха на децата заедно със свидетелството.
Гледам на сайта на училището има и някакви изисквания за мед.преглед от ЛЛ към момента на записване.Ако трябва да пропътувам 500 км заради това,направо ще се гръмна.
                    При нас ги дадоха със свидетелствата и в други у-ща беше така!

# 1 549
В София със сигурност,но в Ст.Загора не са.Явно се предполага децата да останат в областта.А само от класа на моето момче има 3 деца,които се местят- кой в АК,кой в София в частно училище.Майката на познато дете от миналата година работи в София и се измъчи жената всяка седмица да пътува до Ст.З.,та и тя си взема детето в София

Последна редакция: вт, 09 юли 2019, 11:03 от Вилиан

# 1 550
Ами то и на моето момиче не са дали служебна бележка с резултати от НВО, нали ги има в свидетелството? Задължителни ли са при записване или само някои училища ги изискват?

# 1 551
Rady,зависи от изискванията на училището.И да,наистина ги има в свидетелството.Аз гледах за двете училища,които сме писали в София.На сайтовете и на двете има такова изискване.

# 1 552
  • София
Аз, като стара баба, да си кажа пак.
Може би ще ви свършат работа и бележките с вх.номер за изпитите.
Обикновено сверяват дали вх.номер отговаря на детето, което отива да се записва. Все пак, не едно дете може да се казва Драган Петканов Тодоров. Joy

# 1 553
Аз, като стара баба, да си кажа пак.
Може би ще ви свършат работа и бележките с вх.номер за изпитите.
Обикновено сверяват дали вх.номер отговаря на детето, което отива да се записва. Все пак, не едно дете може да се казва Драган Петканов Тодоров. Joy
Благодаря! Ще изчакам класирането и ще звънна в конкретното училище да питам дали е необходимо, да носим такава служебна бележка.

# 1 554
То дано класирането излезе  и на 11.06, защото като гледам как още не са нанесени всички данни  и как още се туткат със сверявания , не знам как ще се впишат в сроковете. А принципно трябва всички да са попълнили  сведенията  и чак тогава ще почнат да работят по класирането. Дано не ни изтормозят с чакане и дано не стане пак някой гаф, както всяка година !

# 1 555
  • Варна
[Здравейте момичета, продължавам мълчаливо да ви чета, но понеже до вчера на обяд оценките от свидетелството не бяха качени в платформата, нито в регистъра звънях в МОН.
Попаднах на изключително любезна госпожа, която ми обясни, че има още много свидетелства, които трябва да бъдат качени в регистъра и забавянето не идвало от тях, а от училищата. Последните често подавали грешни данни и от там идвало и забавянето.
Увери ме, че днес до края на деня всичко ще бъде качено.
Успех на всички!
Аз на ваше място бих звъннала и в училището, където е учило детето и бих попитала дали са качили оценките. Проверката е висша форма на доверие, все пак. А пък аз доверие на МОН точно нямам, и то хич!

# 1 556
  • Разпиляна във въображението
Предпочитам да чакат последния момент да завъртят нещата, отколкото в последствие да оправят сгрешени при попълването данни, за да бързат. Явно са си дали реален срок за класирането щом все още се чакат да бъдат качени оценките.

# 1 557
  • София
Някой знае ли от къде се изкарва въпросното Удостоверение за преместване в друго училище?

# 1 558
  • София
Някой знае ли от къде се изкарва въпросното Удостоверение за преместване в друго училище?

От там, откъдето се премества. От училището, в което детето е завършило 7 клас.

# 1 559
  • у нас
От у-щето, където е учило детето.

Общи условия

Активация на акаунт