30.06 - 10.07.2019 СЕДМИ КЛАС. Подаване на заявления

• 102 675
  • 1 839
  •   1
Отговори
# 1 635
  • София
аа ,ние си чешем езиците тук
Аз, ако сега съм седмокласничка, също ще се целя към френската, затова я изстрелях на тази позиция  Laughing.

# 1 636
  • София
Та, какво гледаме - общ бал за училището, по пол, по паралелки?

Sanaka, то е ясно, че през куп за грош гледаме, ама нали трябва с нещо да си запълваме времето до класирането. Grinning
И аз се присъединявам към пожеланието по-нагоре да се качват само максималните балове, а минималните да не мърдат. Stuck Out Tongue Winking Eye

Rady, който  писАл Луизианата - писАл. Вече няма  никакъв смисъл да клеветим желаните училища, мисля. JoyJoy

# 1 637
jenap , да, тамън да пропусна да клеветим Луизианата, ама се сетих там второ класиране има, така до последно да държим фронта Close

# 1 638
  • София
Jenap, така де, ама ако ще залагаме, да определим рамката, да уточним параметрите, че иначе ще настане хаос. Joy И после няма да е ясно кой на кого ще купува питка и пиле. Joy

# 1 639
Rady, който  писАл Луизианата - писАл. Вече няма  никакъв смисъл да клеветим желаните училища, мисля. JoyJoy
Ехоооо, как да няма смисъл Simple Smile))), а следващия набор къде го забрави? Всички са на балкона и четат, а аз треперя как така стана тоз бум тази година. Да не стане мода, моля! Моята така се е размечтала за фег, но както сте го подкарали няма да има лежерна учебна година, за да си осъществи мечтата.
Скарах се Simple Smile)), забрави ме, а аз така се старая и в темата за смг Simple Smile).

# 1 640
  • София
Хаха, Мария, видях те там. Тенк ю.
Ами приемам градивна критика. Т`ва Луизианата не знам какво й харесвате толкоз, честно. А за наркоманите от градинката на НДК не сте ли чували? Fearful

Sanaka, много ще го официализираме нашето класиране, ако му турим параметри и рамки. Така е по-добре, лаф да става. Joy А после просто всички ще се черпим по едно бЕло и готово. Kissing Heart

# 1 641
  • София
Аз тази година съм с кандидатстващо момче, но догодина с момиче и  честно казано с интерес наблюдавам вълненията сред девойките. Дъщеря ми след първоначалния ентусиазъм да учи японски сега, точно както се очертава модата, ми обясни, че вече искала френски. До догодина не се знае какво ще иска, но френският се завръща. Simple Smile

# 1 642
  • Sofia
И аз викам да уточним параметрите, 'щото на моя младеж по изчисления от минали години, балът му стига и за френската, и за испанската, но може би няма да стигне за 73-то ( M_I_A, твоят боб каза ли нещо Satisfied). Все се надявам на отлив от немския сред младежите, ама надали Grin

stanislavchen, аз съм след 5 години с момиче и в последно време сън не спя да мисля с нея как да процедирам отрано, за да чакаме спокойно първо класиране, когато дойде време.  Даже не мисля вече за седмокласника Laughing

# 1 643
От осемте ни желания, които писахме, за второ и трето няма никакъв шанс /балообразуването е различно и там са ни слабостите/, а от пето нататък изобщо не ги искаме. Божкеее, колко било сложно. Значи реално се борим за 3 желания. А дано се появи златната рибка отнякъде Sweat

# 1 644
  • София
Нещо "помръдва" в сайта на МОН Wink
Появи се нова колонка "бал" в секция "Желания". Засега празна.
РУО СОФИЯ-ГРАД, входящ №
 * Колонката Бал ще бъде попълнена след приключване на класирането
№   Код   Училище   Паралелка   Бал*

Може би скоро ще дочакаме Годо

Последна редакция: вт, 09 юли 2019, 17:11 от Fair Lady

# 1 645
И като си спомниш историята, че Великата Испанска е създадена от реброто на Френската си чудиш, отде тоя наплив??
Но нейсе..
О времена о нрави!

# 1 646
Само на мен ли ми се струва,че тази година баловете ще са по-сходни с тези от 2017,отколкото миналата година:thinking:
Вие как мислите?Smiley

# 1 647
Стресирах се като ви чета. Дано сред първите 170 момичета да има и други желания освен пресветата Луизиана Simple Smile
За класирането - не знам, не знам. Меркурий е ретрограден, Луната расте.... Трябва да се види Юпитер в кой дом е, но от МОН сигурно са се заели с тая работа. Дано сутрин да се плезят и пред огледалото,  че 11ти ей къде е.

# 1 648
  • София
AniK, моя боб го нападнали гъгриците - за нищо не става. Ма към края на седмицата ще ми пристигне новата реколта. Най-късно в четвъртък идва Joy

# 1 649
  • София
AniK, моя боб го нападнали гъгриците - за нищо не става. Ма към края на седмицата ще ми пристигне новата реколта. Най-късно в четвъртък идва Joy
Миа, боба няма да го ядем, за хвърляне става Joy

Общи условия

Активация на акаунт