30.06 - 10.07.2019 СЕДМИ КЛАС. Подаване на заявления

• 102 671
  • 1 839
  •   1
Отговори
# 1 650
  • София
AniK, моя боб го нападнали гъгриците - за нищо не става. Ма към края на седмицата ще ми пристигне новата реколта. Най-късно в четвъртък идва Joy
Миа, боба няма да го ядем, за хвърляне става Joy
Ма толкова са много бубите, че му изкривяват треакторията Stuck Out Tongue Не може да му се има доверие.

# 1 651
  • София
Нещо "помръдва" в сайта на МОН Wink
Появи се нова колонка "бал" в секция "Желания". Засега празна.
РУО СОФИЯ-ГРАД, входящ №
 * Колонката Бал ще бъде попълнена след приключване на класирането
№   Код   Училище   Паралелка   Бал*

Може би скоро ще дочакаме Годо

При мен няма

# 1 652
  • София

Нещо "помръдва" в сайта на МОН Wink
РУО СОФИЯ-ГРАД, входящ №
 * Колонката Бал ще бъде попълнена след приключване на класирането
№   Код   Училище   Паралелка   Бал*

Може би скоро ще дочакаме Годо

При мен няма
Има я колонката и при мен...явно се работи Simple Smile

# 1 653
  • София

При мен няма

Ох, да не ги попълват на ръка във всяко отделно заявление тези данни.
Мислех си, че като е система с общ алгоритъм, при еднакви критерии, ще води към един и същ резултат (общия)...

# 1 654
Само на мен ли ми се струва,че тази година баловете ще са по-сходни с тези от 2017,отколкото миналата година:thinking:
Вие как мислите?Smiley

и на мен така ми се струва, ние се борим с 482 за СМГ НЕ, но при толкова изкарани 100-ици на математиката в СМГ, бала ще се вдигне.

# 1 655
  • София
AniK, моя боб го нападнали гъгриците - за нищо не става. Ма към края на седмицата ще ми пристигне новата реколта. Най-късно в четвъртък идва Joy
Прочетох "моя боб го нападнали гъРците" Joy

# 1 656
Здравейте! За първи път влизам в групата и имам въпроси към вас, защото виждам че някой от вас са доста запознати с тазгодишният прием.
1. Класирането едновременно ли излиза за цялата страна? Не съм от София и предполагам, че при нас всичко е вкарано като оценки на децата.
2. Ако си приет по второ, трето и така нататък желание мястото ти се пази, ако не се запишеш- тогава за какви места се борим във второ класиране като местата се пазят? Свободни са само тези , за които няма желаещи.
Моля да ме извините, ако някой е писал по въпросите, но аз не съм гледала толкова назад.

# 1 657
Да, пече се класирането, и аз видях току-Що колонката Бал Simple Smile

Нали общата статистика сочи 5 т. Нагоре български, 2 т. Надолу математика. Ще видим дали реално ще се случи така...

# 1 658
  • София
Да, пече се класирането, и аз видях току-Що колонката Бал Simple Smile

Нали общата статистика сочи 5 т. Нагоре български, 2 т. Надолу математика. Ще видим дали реално ще се случи така...

Ееее, Виолетова, това вече ме разби. Моля те, дай легенда на думите си.

# 1 659
 Мартеа  пепел ти на клавиатурата, ако момиче, класирано на 170 място ще е под съмнение за Пресветата Луизиана, че моята девойка е на 330 позиция....... Моля ти се, не ме напрягай! Wink Dizzy Face

# 1 660
  • София
От около час се и при мен се появи колонката Бал*.
И понеже знаят,колко много се вълнуваме са добавили:
"* Колонката Бал ще бъде попълнена след приключване на класирането".
Въпросът е кога ще приключи класирането. Rolling Eyes

# 1 661
  • София
Aleksandropulis, мястото от първо класиране се пази, само ако на второ класиране, не се придвижите по-нагоре в желанията. Ако се придвижите на по-предно желание, губите мястото от първо класиране, защото вече имате по-добро.

# 1 662

1. Класирането едновременно ли излиза за цялата страна? Не съм от София и предполагам, че при нас всичко е вкарано като оценки на децата.
2. Ако си приет по второ, трето и така нататък желание мястото ти се пази, ако не се запишеш- тогава за какви места се борим във второ класиране като местата се пазят? Свободни са само тези , за които няма желаещи.
Моля да ме извините, ако някой е писал по въпросите, но аз не съм гледала толкова назад.

Класирането излиза едновременно. Ако не ви устройва мястото, но което детето е класирано при Първа класация, в училището, в което е класирано, подавате заявление-образец, което получавате там. При второ класиране може да се придвижите на по-предно желание. Същото може да е било второ, трето и т.н. на дете, което също участва във второ класиране или по неизвестни  вам причини класирано в това училище дете да не се е записало. Ако сепридвижите напред в желанията губите "резервираното място" от първо класиране и имате две възможности - да запишете детето или да участвате в трето класиране. При трето класиране мястото от второ- не се пази. Затова рискът при третото класиране е повишен. Успех!

# 1 663
  • София
От около час се и при мен се появи колонката Бал*.
И понеже знаят,колко много се вълнуваме са добавили:
"* Колонката Бал ще бъде попълнена след приключване на класирането".
Въпросът е кога ще приключи класирането. Rolling Eyes

Най-късно до 11 юли Joy

# 1 664
  • София
С момчетата ми се вижда по - лесно влизането в заветното училище, но с момичетата, с тези резултати направо ми се завива свят за догодина. В класа на сина ми ВСИЧКИ момичета имаха над 90 т. и по двата предмета с едно малко изключение от 88. Математическа паралелка са, с подбор са ги събирали, но въпреки това при момчетата съвсем не беше така. 70-80 т. обичайно, един отличник с 92 и 94 , моя почти до 90 го докара с неговите 89,75. Въпреки добрата подготовка в училище всички ходеха на разни курсове, вероятно за да се презастраховат. Имахме 3 желаещи за АК, но не са сред приетите и си избраха друго частно училище. Желанията на повечето момчета са за ТУЕС, има две девойки за СМГ. Догодина пак без съботния почивен ден много ми тежи, но какво да се прави, не смея да оставя само на училищна подготовка като имам предвид как за няколко точки е борбата. По - догодина за разкош си имам първокласник, но там надявам се да няма драми, нали уж намаляват децата и има повече места.

Общи условия

Активация на акаунт