30.06 - 10.07.2019 СЕДМИ КЛАС. Подаване на заявления

• 102 700
  • 1 839
  •   1
Отговори
# 1 710
  • София
Сега се сетих, че пропуснахме ТУЕС днес в прогнозите. Миналата година загуби леко позиции, но ми се струва, че тази ще избухне отново. Така ми каза боба с гъгриците. Simple Smile
Сънчо, аз викам преди гугинг-а да го пускат и да се свършва. С Дидева сме се разбрали към 15:00. Като се прибере и да го пусне.

# 1 711
Това с изчисляването на баловете е хипер елементарно от софтуерна гледна точка. Убедена съм, че в програмата на МОН е заложено, т.е трябвало е още в заданието да се заложи. Времеемко явно се оказва попълването на базата данни, след това изчисляването на бал и класирането е въпрос на минути. Хайде дано утре има много радост в очите на децата ни!

# 1 712
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Честно казано, изобщо нямам спомен да е имало колонка "бал" миналата година. Joy Винаги гледам минималните балове от справката, която изкарва РУО след всяко класиране.
Ей това не ми е ясно, какво да се гледа при изкарване на информацията от РУО?
На нея й е все едно решила е подредбата и ще запише след второ класиране. Мен ме притеснява 133, което не вярвам, че е нейното и НСХГ .... на фона на единствено ЕГ записани в списъка

Последна редакция: вт, 09 юли 2019, 22:40 от ninanb

# 1 713
  • София
Няма как да се извърши класирането, ако не е изчислен съответния бал за всяко едно желание на детето. Така че дали ще раздадат 100 калкулатора и ще плюнчат моливите, или ще оставят компютъра им да го сметне за секунди няма значение. Всички балове трябва да се изчислят. А дали ще имаме честа да ги видим си е б... МОНска работа.

# 1 714
  • София
Сега се сетих, че пропуснахме ТУЕС днес в прогнозите. Миналата година загуби леко позиции, но ми се струва, че тази ще избухне отново.

А, леко! Яко загуби позиции при първото "Първо" класиране. Joy Приемаха хората с максимален бал 280. Joy Те, така с лесните формули, заложени в МОН-ската програма. Че и пресконференция дадоха, на която Кастрева вещо обясняваше как ТУЕС е паднало в класацията /явно интересът на децата много се бил променил/. Joy

# 1 715
  • София
Тази година в тая графа много ще внимават. Два пъти трябва да плюнчат и да смятат и ще му оправят бала на ТУЕС. Joy Joy

# 1 716
Имало е графа "бал", но в секция класиране т.е. балът, с който е класирано детето в конкретното желание. Тази година се появява такава графа в секция "желания". Интересна е функцията й, дано да указва минималния бал за съответната паралелка на дадено класиране, друго би било безсмислено.

Да ви кажа, много лесно и неусетно се чака класиране на морето Grinning
Така че, майчета на набор 2006, планирайте семейната ваканция между подаване на заявленията и излизането на първо класиране Wink

Последна редакция: вт, 09 юли 2019, 23:00 от 6tiplio

# 1 717
  • София
Сънчо по спомени резултатите излязоха между 15 и 16 часа.И сега си мисля,че така ще бъде.

# 1 718
  • София, в момента в любимото ми село Железница

Така, че майчета на набор 2006 планирайте семейната ваканция между подаване на заявленията и излизането на първо класиране Wink
Да кажа в ние чакахме резултатите от НВО в топлата ни южна съседка... Даже бяхме забравили... Не сме отваряли и изведнъж ме усъни идеята,  да проверя и бум имаме резултати... С номер две задължително ще сме на почивка в този момент.

# 1 719
Аз ТУЕС си го сложих в прогнозите, не го пропуснах. Хубаво училище си е,нищо че наборката е мнооого далеч като интереси.

# 1 720
Не се споразумяхме за осмокласната литература, но днес ни доставиха " нейното желание".
"Ще има да ги четеш до 12 клас". " О, не, ще ги прочета до края на лятото. Даже и Христоматията, която купи, ще се опитам да мина цялата." Joy
Мисля, че и аз ще си почета. Обичам книгите, а тези ме заинтересуваха.

# 1 721
Аз си мисля, че ще имаме класиране преди обяд Thinking

# 1 722
Имало е графа "бал", но в секция класиране т.е. балът, с който е класирано детето в конкретното желание. Тази година се появява такава графа в секция "желания". Интересна е функцията й, дано да указва минималния бал за съответната паралелка на дадено класиране, друго би било безмислено.

Така, че майчета на набор 2006 планирайте семейната ваканция между подаване на заявленията и излизането на първо класиране Wink
Съмнявам се да сложат мин. бал. Ако имаха такава идея, щяха да сложат 2 колони - за мин. и макс. бал за съответната паралелка и да не вадят статистика. В "желания" сигурно ще попълнят баловете на детето за всяка желана паралелка, за да си ги знае и да си ги сравни със статистиката когато излезе Simple Smile, а в класиране - само паралелката, в която е класирано с бала, с който е класирано. И номера на желанието де Simple Smile От сърце пожелавам на всички утре да видят: "Класиран по първо желание..."!

# 1 723
  • София
Аз си мисля, че ще имаме класиране преди обяд Thinking
Утре ли?

# 1 724
  • София
Jenap, Ali ок, имаме сделка. Между 15 и 16 Wink
A и главните вещерки рекоха тъй Wink

Ninab, имам подобни на твоите притеснения..., но все си мисля, че няма да се "оправдаят".

Общи условия

Активация на акаунт