Нашите кухни - 79

• 55 136
  • 781
  •   1
Отговори
# 585
  • Раковски
Акрила не е от издръжливите, друго ще да е било.

# 586
Акрила не е от издръжливите, друго ще да е било.

Може, не се обзалагам. Само знам, че има и такова Grinning И беше идеално гладко, без портокалов ефект и много лъскаво.

# 587
  • Горна Оряховица
Питанка:
Кош за вграждане с едно отделение. В Роси няма такова нещо. Не искам от цилиндричните, които са закачени на вратата.
Искам да се отваря с издърпване на шкафа,но да е с 1 отделение.

в Роси са с 2 или 3 отделения.

# 588
  • Sofia
В Балкан Юг мисля,че има с едно отделение и място за руло пликове за боклук

# 589
# 590
Питанка:
Кош за вграждане с едно отделение. В Роси няма такова нещо. Не искам от цилиндричните, които са закачени на вратата.

Имаме същия кош и просто искам да кажа, че е ужасно неудобен за нас! Всеки път отваряш първо вратата, после отваряш коша, после затваряш и двете едно по едно. Много ме изнервя това и ще търсим друго решение. Отделно че заема страшно много място. Иначе е стабилен кош, но неудобен лично за мен. Ако някой има вариант как да го накараме да се отваря наедно с вратата, да се обажда. Grinning

# 591
А тези двете планки отпред на коша не са ли за захващане към врата на шкафа?

# 592
Не съм загледала дали имаме такива планки, ще погледна довечера, но се съмнявам. Благодаря все пак! Flowers Tulip

# 593
Питанка:

Само една забележка - аз имам цилиндричен кош и той не е закрепен НА вратата, а е хваната ЗА вратата и така при отваряне се изнася навън и капакът се вдига. Ако беше хванат на вратата тя щеше да увисне.
На мен ми е много удобен - всичко става с едно движение и в шкафа остава място и за сифона и тръбите на мивката, и за разни неща като кутия с таблетки за миялна, разклонител и прочее. По-голям не виждам за какво е - все едно ако го чакаш да се напълни ще замирише, а и заема целия шкаф.

# 594
  • Раковски
Питанка:

Имаме същия кош и просто искам да кажа, че е ужасно неудобен за нас! Всеки път отваряш първо вратата, после отваряш коша, после затваряш и двете едно по едно. Много ме изнервя това и ще търсим друго решение. Отделно че заема страшно много място. Иначе е стабилен кош, но неудобен лично за мен. Ако някой има вариант как да го накараме да се отваря наедно с вратата, да се обажда. Grinning

Този кош  с тези планки е точно за монтаж на врата, в сайта на роси има клип.

# 595
Видях клипът, но нашата врата не е такава с "издърпване", а е стандартна:

Скрит текст:

# 596
Видях клипът, но нашата врата не е такава с "издърпване", а е стандартна:

И моята с кръглия кош е стандартна Mr. Green

https://drebisimo.com/koshcheta-za-smet/3767-15-l-kukhnensko-kos … ks-brabantia.html

# 597
  • Раковски
Lana, човека който ви е правил кухнята не си е довършил работата.

# 598
Shadow, за съжаление кухнята е на заварено положение Sad иначе бих си направила точно такова издърпващо се шкафче за 3 коша и да си сложа и тези за разделно събиране вътре. А сега са отвън поради липса на място Sad Но след известно време планирам нова кухня, та ще събирам идеи междувременно:)

Черна станция, май точно ей такова ще вземем засега. Благодаря за линка! :*

# 599
Има го много подобен, но много по-евтин, в Блкан Юг. Но аз заложих на марково, защото съм с много добри впечатления от Брабантиа.

https://balkanyug.bg/bg/Built-in-wastebin/Built-in-wastebin-11100

Общи условия

Активация на акаунт