Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (88) - юли 2019

• 107 344
  • 1 824
  •   1
Отговори
# 135
  • Варна
Месецът ми започва много добре - печеля ваучер от Сникърс, с една единствена снимка участвах, още в началото на играта. Не ми поиска ЕГН.

# 136
Аз от този Спаркс май никога нищо няма да спечеля. Играя с по 2-3 билета за няколко награди и нищо. Вие с колко билета сте печелили?

Аз играя със 40 билета на месец ,само за една награда,защото на година може да се регистрират 500 капачки  .
Днес спечелих .

# 137
  • Стара Загора
Подарявам код за My Sparx Simple Smile

Подарен.

Последна редакция: пн, 01 юли 2019, 19:10 от BarbieDi

# 138
Спечелих солница и пиперница от Симплито.

# 139
Аз имах поле за ЕГН в Сникърс и го написах и после ми пратиха мейл, че са ми приети данните.

# 140
# 141
И Капи пускат нова игра в магазинната мрежа със скреч карти.
Наградите са чинии в различни цветове.

# 142
Моите солница и пиперница са от 15 юни (за тези които питаха много страници назад, но сега успявам да се включа).

В Сникърс ме няма, но бях и с една единствена снимка. Не ми се занимаваше с повече.

# 143
  • София
На Лидл анкетата дали обявиха печеливши. Не мога да намеря къде обявяват.

https://www.lidl.bg/bg/anketa-pechelivshi.htm

Прави ми впечатление, че телефонните номера са без 0 отпред. Вие така ли ги пишете? Не съм обърнала внимание дали има такова изискване и слагам 0. Да не би затова да не печеля?  Wink

От никъде нищо! Sad Не съм и много активна, но все пак тук-там участвам.

# 144
  • Пловдив
Днес в метро видях, че Кока Кола ще пускат игра от 22.07. Участват капачките от 0.500л, а наградите бяха ваучери от 5, 10 и 20лв ( не съм сигурна за сумите). Пишеше, че ще може да се натрупват.

# 145
Игра за онези фотоапарати за моментални снимки, но е във Фейсбук:
https://m.facebook.com/notes/dr-oetker-bulgaria/%D0%BE%D1%84%D0% … ojHeFGjqbMp6SsBko

# 146
Ще се включа в новата томбола на Лидл. Видях в правилата, че победителят има задължения спрямо всичко, свързано с данъците:
20. Всички Участници поемат на своя отговорност всички разходи и данъчни задължения по Законa за данъците върху доходите на физическите лица, в т.ч. декларирането и плащането на данък, които са възникнали или биха могли да възникнат поради участието им в Играта

# 147
Днес ходих до Кауфланд и понеже видях коментара, че там има от йогурта Олимпус се сетих да проверя. Няколко пъти обиколих, но не видях, нямаше и етикети ако случайно е свършило. Изглежда че някои стоки не се предлагат във всички градове. Става въпрос за Враца

# 148
# 149
Здравейте, не намерих по-подходяща тема и затова ще го постна тук, пък ако съм сгрешила ще ме поправите!
Моята кака, както и 10 нейни приятеля ще получат подарък от Booking.com 15 US по кредитната си карта, ако чрез линк предоставен от тях направят резервация през сайта за минимум 200 лв.
Понеже аз се регистрирах и направих резервация, остават още 9. Ако някой се интересува да пише на лични, за да изпратя линка.
Не е кой знае какво, но пък е сезона на резервацийте и реших, че ще е полезно.
Иначе се включвам във томболите, които поствате, за сега само "усмивки" ми носят, но късмет!
Късметлийски месец Юли на всички!

Общи условия

Активация на акаунт