Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (88) - юли 2019

• 106 952
  • 1 824
  •   1
Отговори
# 1 650
Транспрес какво разнасят, че сега получих СМС от тях да чакам пратка на 29. 07? Rolling Eyes

# 1 651
Някой спечели ли нещо от играта на Дм и към колко часа?😁 Предния път като беше играта с кутиите им чух касиерките ,че около 14 се падали кутиите

# 1 652
При мен нямало засегнати лични данни 😀
В mysparx често ли пускат нови награди? Аз чакам наградите от симплито от 29.06 ,не са ми звъняли нямам и СМС..

# 1 653
Аз пазарувах сутринта.Преди това си говореха докато зареждаха,че някаква клиентка купила 10 неща за по 5 лв. и ги карала да ги маркират отделно.Не споменаха дали са се паднали някой от наградите обаче.В сайта им четох че по 2 награди всеки ден дават във всеки филиал.

# 1 654
  • София
Нямам чинийка на Капи. Прецакаха ме, като ми дадоха да си избирам от накъсани скреч карти и ми се падна опитай пак. Няма да се пробвам, реших, че с тоя голям надпис не ми харесват толкова Simple Smile

# 1 655
И аз да се похваля с чаша от Роса. При мен беше първа колона, трети ред. Добре че тази вода да спечеля нещо....от никъде другаде нищо Sad

# 1 656
Някой въвежда ли кодове в Efimoney и получил ли е плащане от тях?  Нещо много простички ми се виждат нещата...

# 1 657
Някой знае ли какъв е срока за получаване на ваучер за Емаг от Talk панела? Мина месец, нищо не пращат. Писах им преди две седмици и вчера, отговор няма. Преди време бях събрала за същия и мисля, че бързо дойде. Сега за едни 10 лв се излагат. И анкети изобщо не пращат.

# 1 658
Някой въвежда ли кодове в Efimoney и получил ли е плащане от тях?  Нещо много простички ми се виждат нещата...

Не съм мама и мястото ми не е тук, но от време на време ви поглеждам.
На този коментар обаче не се стърпявам да отговоря, защото още от времето, когато бях администратор на Групата за измами в игри и томболи във Фейса, установих, че в България е пълно с наивни хора, които просто плачат да бъдат измамени и окрадени.
Та по темата - Efimoney е просто малко по-тарикатски замислен вариант на прословутата страница „Мачкай, за да те уважават“. Хем ще ви научи данни, които едва ли бихте искали да му доверявате - като банкова сметка, парола, регистрация (евентуално) в PayPal, хем и - ако сте достатъчно наивни - ще ви открадне малко пари. Не много, за да не можете да ги съдите, понеже никой съд няма да се занимава с откраднати 50-60 лева.
И понеже „БГ мама“ се чете от адски много хора, буквално от всички, е хубаво да се каже - хора, четете и оглеждайте сайтовете, които ви примамват с обещания за лесна печалба, както в случая Efimoney. Ако не намерите там достатъчно убедителен адрес за кореспонденция (физически, не измислен мейл), ако никъде не пише дори в коя страна са базирани сайта и сървъра, махайте се оттам веднагически. Направо съм изумен, при цялата информация, която има в интернет, при няколкото репортажа, един от които правих лично, че и до ден-днешен има хора (последният случай е от този вторник), които продължават да пращат пари на групата цигани (неполиткоректно е, но те са точно такива - два цигански рода от благоевградско и от чирпанско, изнесли се напоследък в Шотландия и Норвегия), която стои зад „Мачкай, за да те уважават“. А щом на такава фасулска измама се хващат постоянно толкова много наивни български душици, представям си колко народ ще се хване на Efimoney, където нещата са доста изпипани. Претърсих интернет тази нощ и видях, че има вече няколко български зрънца, които са се регистрирали там и вярват, че ей така - от нищото, за половин час тракане на цифри, ще ти броят 400 долара. То самия факт, че през мисълта ти може да мине проблясък, че някой ти дава 400 долара за нищо (ако, разбира се, не си депутат, министър или чиновник в правителството) е вече притеснителен и е хубаво хора, на които такива помисли им минават в главата (ако не са от изброените в предните скоби групи), да минат през консултация при психолог, защото са в рисковата група.
------------------------------------------------
Иначе искам да благодаря на всички мами, които публикуват в тази група. От време на време ви поглеждам. Благодарение на вас научих доста неща, включително и за бонусите в НЛ, от които дори спечелих.
За благодарност мога да споделя, че (без да гарантирам, че е така) MySparx, поне на мен, ми пусна няколко пъти ваучери в и около 7:00 сутринта. Това в допълнение към спор, който - гледам - сте водили тук с една потребителка, която се е направила на важна.
Това беше. Simple Smile
Поздрави и приятно лято!

Последна редакция: сб, 27 юли 2019, 06:30 от Божидар Божков 638172

# 1 659
До 15 септември се събират точки в бензиностанции Лукойл

За артикули на Good Year

# 1 660
В My Sparx само бутилките на кока кола от 500 мл ли участват?

# 1 661
Да. Има и кенчета с кодове, но не всички. Днес намерих кенче с 12 цифрен код и се учудих. Оказа се, че то е полско с код за някаква тяхна игра.

А това с часовете за регистрация не го вярвам, защото съм регистрирала под час по различно време и няма резултат. Имам и 2*5лв., но когато регистрирам на следващия ден по същото време Не печеля нищо.

# 1 662
Днес видях Спрайт 1л с капачка на Симпли. В предната игра не участваха ли 1,5 литра. Това да не е някоя нова.

# 1 663
  • Сандански
Днес видях Спрайт 1л с капачка на Симпли. В предната игра не участваха ли 1,5 литра. Това да не е някоя нова.

Капачките спрайт от 1л. също участваха... Simple Smile

# 1 664
Много жалко, че не съм знаела Joy

Общи условия

Активация на акаунт