Е. МЕРИЧ🌹Х. СУБАШЪ в🌹ADINI SEN KOY🌹Нови проекти🌹ЕДНА НАДЕЖДА СТИГА🌹ХАЛКА #8

• 139 954
  • 736
  •   1
Отговори
# 240

Добре дошла есен. Честито. Довечера в 20 часа...Чукур. Нищо не разбирам на турски, но миналата серия появяването на Нехир ми напълни душата. Кратко, запомнящо се. В Ютуб е гледано от над 2 000 000 зрители. Само 2-3 рускини в Теамми продължават да пишат злобни коментари за Хазал. Като че ли нещо зависи от тях. Толкова са жалки. А последователите й вече са 396 000. Скоро може да станат и половин милион. Радвам се за нея. Заслужава го. Желая ви приятен ден.

# 241
Привет! Hug

Може пак да има открит онлайн превод с озвучаване.
От Хазал

Нехир: "Твоето дете. Нашето дете"

Янче, защо се ядосваш? Сега гледах кой туитва Нехир/Хазал в ТТ - едва открих една от старите фенки, от времето на "Назови ме". Всички са нови. Има и акаунт на двойката НехЯм - NehYam Grinning

# 242
Привет!
 Благодаря  за споделеното! Очарователна!Прекрасна! Като видение е Хазал!

Загадъчна и красива е Нехир!С всеки нов епизод ще разкриват каква е нейната история,характера и ,
каква ще е ролята и в  Чукур,ще делят ли една съдба с Ямач?

На добър час в днешния епизод Хазал!  В

Последна редакция: вт, 24 сеп 2019, 17:59 от 12345ds

# 243

Последна редакция: вт, 24 сеп 2019, 09:49 от LU4IQ

# 244
Цял ден никой не драсна поне ред Rolling Eyes

Еп. 69, рус. суб.

https://vk.com/videos-48619406?z=video-48619406_456241438%2Fclub … 2Fpl_-48619406_-2

Нехир - Ямач

Приказката, която Ефсун разказа на Ямач, на руски език в спойлера.

Скрит текст:
Однажды, в хижине посреди леса, жили отец с сыном. И было у них две козы. И зимой и летом все вместе спали в этой хижине. Прошло время и коз становилось все больше: из двух - четыре, затем - восемь. И решил отец построить для них хлев. Стены каменные, а крышу деревянную сделать. С сыном вместе отправились они в лес камни собирать. Затем они начали строить стены. Сын обтачивал камни нужным образом и передавал отцу. А отец их выстраивал. В день, когда они почти закончили строительство, в момент, когда последний камень передавал сын отцу, они услышали голос из глубины леса. Настолько красиво поющий голос это был. Отец наказал сыну ждать и не отпускать камень с рук. И поспешив за голосом, потерялся. А сын так и остался с камнем в руках. 10 минут. 30 минут. 1 час. Сынишка с камнем в руках ждет, но чем дольше он ждет, тем тяжелее этот камень становится. Отец не возвращается. 3 часа. 4 часа. День прошел, наступила ночь. Сын уже будто не камень, а кусок скалы в руках держит. Но из-за обещания он не выбросил этот камень. Проходит ночь, наступает день. Дни перегоняют дни. Голодные козы начали грызть стенки хлева, кинулись наружу и съели все что было вокруг. А волки съели их. Но сын видя все это, не мог отпустить этот камень из-за обещания, данного отцу. Камень дальше уже не скалой, а горой казался в руках парнишки. Он настолько долго ждал, что хлев разрушился от старости. Борода и волосы парня смешались, но камень он не отпускал. Но однажды, один из охотников в лесу увидел будто дерево похожее на человека около хижины. Позвал его.

- Ангел ты или дьявол? Кто ты?
- Не помню, - ответило дерево.

Деревья не могут говорить, это должно быть человек. Охотник, подходя к дереву увидел своего сына пустившего корни в землю. Руки его, державшие камень, превратились в ветки. Охотник смотрел то на дерево, то на камень.

- С чьего ты рода?
- Не помню, - ответило дерево.
- Ничего не помнишь, но хотя бы ты помнишь зачем этот камень держишь?
- Камень? - ответило дерево с удивлением. Он даже забыл, что камень в его руках это камень.

В самом конце охотник спросил: «Помнишь ли ты зачем держишь камень, о существовании которого ты забыл?»

В ответ он услышал:

Он был вверен мне о т ц о м.

От Еркан, нови, стари

# 245
Привет!           

ЛУ!  Наистина си права,че не намерих време за темата! Нещо есента не ми действа
добре,но това не ме извинява.Добре,че си ти да публикуваш толкова много и интересни неща.
Тъкмо се канех да сложа снимките на Еркан.Все още не съм доизгледала епизода,но намерих
превода на песента на Нехир.

https://vk.com/club140959430?w=wall-140959430_109369%2Fall

Лека и спокойна вечер! В

Последна редакция: вт, 24 сеп 2019, 23:36 от 12345ds

# 246
Вера Hug, благодаря за преведената песен. В серията, докато Нехир пее, има превод на текста. Много е хубава, а и Нехир я "изпълни" прекрасно. Grinning
Много се смях с Ямач и "караоке тур" Joy
Аз с превод днес гледах само Ямач и Нехир. Снощи преводачката в ефир ме приспа ooooh! и не видях края, но утре ще погледна.
Песента се изпълнява от Нилюфер

# 247
Здравейте и от мен. Случват се интересни неща. Като видяха как се увеличават последователите на Хазал /вече са 406 000/ "лютите" фенове на Еркан решиха да се " погрижат" за него и за един ден вдигнаха бройката на последователите му с 12000.... от 262 000 на 274 000. И естествено той излезе с обръщение, че по този начин не му помагат, а вредят. Имало е намеса и на Инстаграм. Сигурно са заличени фалшивите профили. Пише, че чете сценарии и ако има съгласие за роля ще информира феновете. А и тази брада и пораснала коса може да са за някакъв проект. Пък може и защото е модерно. Колкото до Хазал...справя се перфектно с ролята на Нехир. Получава поздравления, харесват я хората. Заслужава си го момичето.

# 248
Привет! Hug
Нормално е Хазал да има повече последователи след като участва в сериал, а Еркан - не. Феновете сега състезание ли ще правят Rolling Eyes Никога не съм обръщала внимание на броя последователи.

В еп. 68 показаха Нехир за няколко минути, в еп. 69 времето ѝ е повече, дано в следващия епизод е още повече. За Ямач се знае всичко, за нея - нищо. Да видим кога ще повдигнат завесата, за да научим коя е. Успяха да възбудят любопитството на зрителите и сега всички опитват да разгадаят мистерията около нея.

# 249
         Лучи, благодаря за  твоята обективност  и за снимките на  Еркан които качваш

# 250

Нови /стари/ снимки на Еркан. С тази тениска беше на снимката с Месут Яр и.... после на дискотека. Преди него Хазал качи снимка от Париж.... също в синьо. И феновете започнаха веднага да творят.

Последна редакция: ср, 25 сеп 2019, 19:36 от Qnchetomi

# 251
Мария, макар и разделени, аз обичам и двамата. Не съм и няма да обвиня нито нея, нито него за раздялата им. Защо непременно трябва някой за нещо да е виновен, за да се разделят двама, които са се обичали, но любовта си е отишла. Може да има конкретна причина, но те продължават живота си...

Виждам, че Янчето е сложила снимки bouquet, на тази е с приятел

# 252
Лучия, права си. Ние нищо не знаем. Само те двамата и най-близките им знаят какво се случва. А аз все още имам надежда....да не кажа, че все още вярвам, че са заедно. Все още не мога да ги приема разделени. И даже виждам знаци в подкрепа на това. Мисля, че за да ги гледат зрителите в други роли и да ги приемат с други партньори трябва да бъдат убедени, че са разделени. Това е моето мнение. Спирам, че днес се увлякох.

# 253

Добро утро. Ето една снимка на Еркан с Ханде.

# 254
Благодаря  на всички за споделеното! Напоследък  нещо не ми спори.Дали е от
времето или от нещо друго,но дано  да вляза във форма....
      Ханде е водеща на икономическо предаване и може бизнесът на Еркан да и послужи
в някое нейно предаване,знае ли се?

Когато  бяха злополучните коментарии около развода на Каан,се порових за другият
колегата  от "Халка"Мислех да направя паралел с  ХазЕр,но  се  отказах след,
като няма вече сериала.Само ще споделя,че Серкан и Озге също започват от
снимачната площадка и вече 4 години живеят заедно.И двамата имат по над 3 милиона
последователи,а снимките им са със  стотици лайкоме.

От Хазал

Лека  и приятна вечер!   В

Последна редакция: чт, 26 сеп 2019, 22:56 от 12345ds

Общи условия

Активация на акаунт