Е. МЕРИЧ🌹Х. СУБАШЪ в🌹ADINI SEN KOY🌹Нови проекти🌹ЕДНА НАДЕЖДА СТИГА🌹ХАЛКА #8

• 139 963
  • 736
  •   1
Отговори
# 255
Привет! Hug
Имаме фрагман за еп. 70, рус. суб.

https://vk.com/video-186025996_456239021?list=4573dce50b8bc973ee

Този момент ми се стори най - интересен.

Вера Hug, не се притеснявай, всеки има такива дни. Wink

# 256

Хазал е на шесто място сред най-обсъжданите в социалните мрежи. Така беше и когато участваше в Халка. Забелязват го момичето и оценяват таланта й. И още, днес тя се е присъединила към призива на екипа на Чукур за дарителска акция.

# 257
Привет  макар и в края на деня!

Еркан днеска беше на мач.

Ето ви един Еркан в различни роли изиграни до сега

Днес има и втори фрагман за "Чукур".Преведен е в темата на сериала в бг.мамма.

В  руската група на ХазЕр една от пишещите сподели :"Имах усещането,че Хазал"пееше"
песента мислейки за Еркан и това изпълнение беше за него." И други пишещи споделиха
същото усещане....Отново ми стана болно за тази прекрасна двойка,която събра толкова
много фенове с тяхната любов и харизма! Но спирам.....
          Един колаж от новото участие на Хазал

Последна редакция: нд, 29 сеп 2019, 12:12 от 12345ds

# 258

Това качи вчера Хазал в историята си. Спомени от Париж, ключови въпроси, както е написала тя. После там се появиха снимки от Ямата.

# 259
Янче! Лично аз не се наемам да тълкувам написаното от Хазал.   Дали е свързано с ролята
на Нехир , или е нещо лично.... Отношенията  между двама в живота--нима това не е ключов въпрос?

Скрит текст:

# 260
# 261
Привет, на всички очакващи поредната серия на "Чукур"!  Отмъщението на Ямач ще бъде
на дневен ред,но дано поне за малко ни покажат загадъчната Нехир .Дълго ще продържи
разкриването истината около нея,оказва се много костелив орех!

Успешна Нова седмица и приятен последен ден на септември! В

Последна редакция: пн, 30 сеп 2019, 15:12 от 12345ds

# 262

Ето една красива снимка от Еркан от Принцовите острови. Снощи в серията на Ямата не показаха Хазал. Слушахме само песента. Но затова пък докато даваха серията последователите й се увеличиха с 1000 и вече са 419000.

# 263
            Янче,  снимката наистина е красива. Много ми хареса. Благодаря !

# 264
Мария, снимката е невероятна. И Еркан е красив, и бугенвилията е великолепна. Там понеже е по-топло през зимата те виреят на открито. И в Бодрум има много такива цветя, повечето в розово-цикламено. Тук, при нас трябва да се прибират през зимата и затова се отглеждат в саксии, кашпи. По тази причина не порастват високи, както ако са засадени в земята. Аз ги харесвам и като видях тази снимка, Еркан на фона на бугенвилията се впечатлих много. Радвам се, че и на теб ти е харесала. Момчето си е хубаво и цветето само е подчертало тази красота.

# 265
П Р И В Е Т !   Рейтингът  за вчера.

Ето  и от мен още Еркан.

Лека и приятна вечер в началото на  октомври. В

П.П   Само като информация

https://vk.com/dizimedya?w=wall-132999259_369612

От Еркан

Последна редакция: ср, 02 окт 2019, 00:22 от 12345ds

# 266
Привет! Hug
Вера, преди време попаднах на информация за този сериал, но не я запомних, защото не знаех, че Еркан е проявил интерес.
Ще участва в предаването на Месут Яр, не е уточнено кога.

Янче, Ямач слушаше песента в колата точно преди и по време на гонката,

https://video.twimg.com/ext_tw_video/1179141412090257409/pu/vid/ … bNHTzP.mp4?tag=10

https://video.twimg.com/ext_tw_video/1179065262240387072/pu/vid/ … MaoFac.mp4?tag=10

а когато Ефсун го попита какво е сънувал, защото е изглеждал щастлив, когато му разказваше приказката, той каза "красив сън". Grinning Аз изгледах всички преведени клипчета с хаштага на сериала във вконтакт, защото на онлайн девойката преводачка отново ме приспа Joy

Мисля, че Ямач първо ще разчисти враговете и тогава Нехир пак ще се появи. Grinning

На въпрос дали това е сцена, човекът, който публикува вчера снимката в ТТ е отговорил - "Вчера имаше снимки в квартала." "Вчера" е 30 септември, понеделник.

# 267
Привет!   Лу,благодаря за споделеното! Днес намерих повече неща за сериала "Гълъб".
Ще се снима в гр.Газиантеп,който се намира в югоизточна Турция,близо до Сирия,между
Адана/на 180 км/и Диарбекир,а от Истанбул е на 850 км.Днес обявиха и Г мъжка роля,но
не е Еркан.Има и обща снимка на каста,но нашето момче го няма.Снимките започват на
12-ти този месец.Доколкото разбрах е нещо свързано с миналото и то за някакви цигани.

Г.Герои на сериала--Алмида Ада и Мехмед Али Нуроглу

Не ми се ще нашият  патрон да  е в този сериал/така мисля ,но кой ли ме пита?/

Лек и приятен остатък от деня.В

# 268
Привет! Hug
Вера, циганката е много специална и световноизвестна. Снощи Бирсен публикува каста и там видях името Зеугма.

Повече информация за тайнствената мозайка и за музея в Газиантеп - в линковете в спойлера.

Ето публикацията на Бирсен с имената на актьорите и ролите им в сериала. Снимката е от четенето на сценария.

https://www.instagram.com/p/B3Hv-btg9Qq/

# 269
Здравейте. Новината, че Еркан ще участва в този сериал изглежда не е вярна. Интересно какво ще съобщи той в предаването на Месут Яр, което май ще е тази седмица. Очакваме го с интерес. Дано ни зарадва с нова роля. Мисля, че няма да говори за личния си живот. Все чаках нещо да каже в защита на Хазал след като я хвърли на лъвовете с писмото при раздялата, но напразно съм се надявала. И когато я обвиняваха за развода на Каан пак исках да чуя нещо от него, па макар и само като бивш колега, но уви. Изглежда преплитам двата образа, на Йомер и на Еркан. А те са толкова различни.

Общи условия

Активация на акаунт