Почвам ви по ред на номерата, пък дано да не забравя някой.
Антигона, честито! Да е лека и на финала едно здраво и красиво като мама бебче! Колко е хубаво да чакаме бебета в темата! (Четеш ли, Тути?
)Фенси, и при вас предстоят хубави емоции. Леко раждане на дъщеря ти! При мен мъжът ми, сестра ми, племенницата ми и една от близките ми приятелки от детството са родени август.Хубави хора са, е понякога са страшни гадини, но пък много чаровни и няма как да не ги обичаш.

Силве, да ти здраво момчето! Много щастие му пожелавам!
Стейси, честито пълнолетие на дъщеря ти! С лекота да си сбъдва мечтите и винаги да е заобиколена от много любов!
Селест, аз викам да наблегнеш на частта с полягването.
Тютюн ми е много любима.
За първи път я четох на едно море, бяхме отишли 4 поколения жени, следобед на плажа четях, вечер обсъждах книгата с голямата ми сестра, която вече я беше чела, а сутрин с кафето баба ни разказваше истории за това, каква е била София през 50-те и 60-те години. Много мил спомен
И до ден днешен като чуя Тютюн и тези спомени изникват в главата ми. Но при мен с много книги е така, свързвам ги с конкретен момент от живота ми.Подаръкът на ММ е пристигнал, бях го поръчала на адреса на приятелка, че да остане изненада, през седмицата трябва да мина през тях да го взема. Сега си пия кафето, моят замина рано на спорт, след това има задачата да напазарува, следобед ще се видим с приятели, а утре пристигат скъпи гости - брат ми, снаха ми и прекрасната ми племенница, която ще остане цялата седмица с нас. Да го видя моя след тази седмица, ще се сети ли да ми говори за разни бебета.

Довечера сме на дискотека. Преди това трябва да изчистя, да посготвя, да оправя леглата... Но после ще е приятно.
ръми много приятно. Спахме (дори и котката) до 10 тази сутрин, имахме да наваксваме сън от последните две жежки нощи.