Искам да кажа ... (160) през юли 2019

• 73 675
  • 1 606
  •   1
Отговори
# 1 440
Добро утро!

Почвам ви по ред на номерата, пък дано да не забравя някой.
Антигона, честито! Да е лека и на финала едно здраво и красиво като мама бебче! Колко е хубаво да чакаме бебета в темата! (Четеш ли, Тути? Grin)
Фенси, и при вас предстоят хубави емоции. Леко раждане на дъщеря ти! При мен мъжът ми, сестра ми, племенницата ми и една от близките ми приятелки от детството са родени август.Хубави хора са, е понякога са страшни гадини, но пък много чаровни и няма как да не ги обичаш. Heart Eyes
Силве, да ти здраво момчето! Много щастие му пожелавам!
Стейси, честито пълнолетие на дъщеря ти! С лекота да си сбъдва мечтите и винаги да е заобиколена от много любов!
Селест, аз викам да наблегнеш на частта с полягването.
Тютюн ми е много любима. Heart Eyes За първи път я четох на едно море, бяхме отишли 4 поколения жени, следобед на плажа четях, вечер обсъждах книгата с голямата ми сестра, която вече я беше чела, а сутрин с кафето баба ни разказваше истории за това, каква е била София през 50-те и 60-те години. Много мил спомен Heart И до ден днешен като чуя Тютюн и тези спомени изникват в главата ми. Но при мен с много книги е така, свързвам ги с конкретен момент от живота ми.
Подаръкът на ММ е пристигнал, бях го поръчала на адреса на приятелка, че да остане изненада, през седмицата трябва да мина през тях да го взема. Сега си пия кафето, моят замина рано на спорт, след това има задачата да напазарува, следобед ще се видим с приятели, а утре пристигат скъпи гости - брат ми, снаха ми и прекрасната ми племенница, която ще остане цялата седмица с нас. Да го видя моя след тази седмица, ще се сети ли да ми говори за разни бебета.Smirk

# 1 441
Добро утро!
Честити рожденици на Стейси и Силвия! Много здраве и сбъднати мечти BalloonBirthdayChampagne

Аз днес чакам гости от "провинцията" Wink Довечера сме на дискотека. Преди това трябва да изчистя, да посготвя, да оправя леглата... Но после ще е приятно.

Искам и аз отпуска вече. Пътува ми се. Още малко остана.

# 1 442
Бонжур,

Честити да са дъщерята на Стейси и синът на Силвето! Здрави, щастливи и целеустремени!

20 градуса при нас, вече се живее Simple Smile ръми много приятно. Спахме (дори и котката) до 10 тази сутрин, имахме да наваксваме сън от последните две жежки нощи.

Фенси, ще стискам палци за дъщеря ти през Август, после е мой ред през Септември FlushedHeart Eyes

Отправяме се по магазините и ние.

# 1 443
И аз си полегнах с книжка,  голям съм калпазан 😁 Цяла сутрин се занимавах с басейните,  че ще правим басейм парти утре. Напълних и бебешкия. И после ми стана жега и викам я да си полегна 🤣

Довечера едни приятели ще минават през тук на път за София, та ще се видим.  Много се радвам! Пийка с дружките и ще си посрещам МсЧто от командировка. 

# 1 444
  • Бургас
Ленд, и на твоя рахат му се вижда краят. Шегувам се, разбира се. Чакаме и при теб щастливия финал!

Ем, хич не го плаши твоя човек с чужди дечурлига. Моят мъж не понасяше въобще деца, допреди да стане баща. Викам си с този какво семейство ще имаме, той настръхваше, види ли дете. Шумяли, пречели, дъра-бъра. Сега е коренно различен човек, постоянно си играе с тях и ги забавлява, чужди деца също, а в последно време и за трето ми подхвърля. На този етап обаче съм желязна, Марто ми е още малък, при това не е от най-кротките, и ще лудна съвсем.

Изчистих, къпах се, до пазара отидох за плодове, хем и да взема малко въздух, и вече съм полегнала. Бива някой интересен филм да започне по някой от каналите сега.

# 1 445
  • Бургас
 Честита да дъщеря ти, Стейси!
Ходихме на плаж. Сега момичета искат да си играем на детска градина. Аз се съгласих ,само ако съм дете и трябва да лягам да спя на обяд.
Чух се и с брат ми. Правим организация с него. Тайна Wink Майка утре прави 60 години, но голямото парти ще е в петък и той ще се прибере за него, а тя не очаква.

# 1 446
  • Бургас
Ооо, Лин, страхотна изненада ще е това.
Девойките вързаха ли ти за спящото дете?

# 1 447
  • Germany
Момичета, на някой да му се е случвало детето да има червени кръгове под очите? Малкият от сутринта е с леки червени кръгове под очите /както, като си недоспал, но не сини, а червеникави/, все едно се е бушонирал. Може ли да е от умора? Вчера доста игра на компютъра с един приятел и легнахме късно. Самите очи не са зачервени и не го сърбят или болят. Нещо се притесних...

# 1 448
Moni, как се чувства иначе? Може и да е от умора, наблюдавай го днес, ограничи му компютъра и телевизора. Ако можеш да го излъжеш да поспи, ще е добре. Ако не минават, идете на лекар. Различни причини може да има.

# 1 449
  • София
Мони, а подуване има ли или са само червени? Иначе може да е алергия (да си сменяла някой препарат скоро или да сте били на някое прашно място вчера), от недоспиване, както и от преумора от взиране в електрониката. Днес не позволявай никаква електроника.

# 1 450
  • sofia
Силве, да ти е живо и здраво момчето!

Мони, за съжаление нямам представа от какво би могло да е. Като съм ревала ми става така около очите.

Лина, страхотна изненада сте подговили за майка ви!

Готвя пъдпъдъци, за сефте. Дано се получат.
Бъни, за гъбите не съм смела, берем тези, които познаваме. Видяхме и мухоморки покрай пътечката, бяла и зелена.
Имам за чистене, ама ме мързи, търпи отлагне.

# 1 451
  • Germany
Благодаря, момичета! Сега, като че ли е по добре. Довечера ще легнем по рано и ще видим утре как ще е. Подозирам, че е от компютъра, защото последните 2 дни му се събраха доста часове, а и заради жегите не спим добре всички. Дано утре е ок!

# 1 452
  • София
Стейси, честита пълнолетна дъщеря, да е жива и здрава и да те радва! Тортата изглежда много апетитно!
Силве, и твоето момче да е честито!
Ние подготвихме погача за утре за внука. Разхождахме се, той си спа през цялото време, много кротко бебе е, удоволствие е да го гледаш!

# 1 453
  • някъде ... тук ...
Стейси, честита пълнолетничка! Здрава и щастлива да е!
Силве, здрав и обичан да е синът ти!
Антигона, много се радвам за теб! На финала да се похвалиш с едно пухкаво бебе!

Поздрави от плажа. Размазване си е Simple Smile

# 1 454
Благодаря за пожеланията. Много е хубаво, когато чакаме бебета. Изгледахме си децата в тая тема. Скоро можем и с внучета да се хвалим.

Общи условия

Активация на акаунт