Искам да кажа ... (160) през юли 2019

• 73 454
  • 1 606
  •   1
Отговори
# 1 515
Нищо не искам да опитвам аз, искам почивка от "почивката" с две деца. Simple Smile

# 1 516
Аз съм опитвала. 🙈😂 Не е лошо. Ама който е решил да пробва да си намери нещо качествено,че има някои боклуци,дето нищо не усещаш. 🤣 Ейй много експертно се изказах. Да не ми дойдат на посещение чичковците. 🙈
При нас страшна буря мина. Градушки,гръмотевици,вятър! Ужасно беше. Добре,че нямаме щети,дребничка беше градушката,колкото бобче.

# 1 517
  • На брега на реката
И моята мила майчица, днес навършва 70 години. Да ми е жива и здрава и правнуци да отгледа, заедно с тати!  Купона ще е в събота!
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 1 518
  • Germany
Честит празник на майка ти, Буболина! Да е жива и здрава!
При нас пак напече, но е поносимо. Ще караме колела след малко.

# 1 519
  • Бургас
Бубе, да е честита майка ти! Да се радват с татко ти дълги години на внуци и правнуци!

Лин, обърках се с рд на майка ти, мина ли, не мина ли, ама да са ти здрави и двамата с татко ти! На 2ри пак ще ги поздравя семейно, за по-сигурно.

Успях да резервирам няколко дни в Главатарски хан /Кърджали/. Ако някой има да казва нещо, сега е моментът, че утре ще плащам капаро.

Марѝ, да се оправяш бързо! Ако те боли гърло, препоръчвам Амгал и гаргара със сода.

Трева не съм и помирисвала даже.
Айяла, развесели ме със зелените поляни.

# 1 520
Бубе, честита да е мама!❤

# 1 521
При нас страшна буря мина. Градушки,гръмотевици,вятър! Ужасно беше.
При нас вчера се изви ужасно силен вятър. Дойде бързо и бързо си отиде, но успя да издуха котката, и 3 стола в градината. После горкото мъниче се беше покатерило на ябълката от страх. Щерката хем беше втрещена(защото беше свидетел), хем я напушваше смях.
Селесте, не ме боли гърло. Само съм отпаднала и минах на диета, че предната седмица ММ и от корем се оплакваше, а също и сина вчера и днес. Само болки, ама са неприятни.
Бобулина, да е жива и здрава майчицата ти. Весел празник.  

# 1 522
И моят дядо днес е рожденик и става на 79! Да ни е жив и здрав още дълго,само това ни стига. Други баби и дядовци не ни останаха,а и той е такава душичка! 🤗
Ами при нас само дето всичко е полегнало,люлката паднала върху доматите,счупила един кол,ама го оправихме с малка жертва от страна на ММ. Цапардоса си крака с тъпото на секира,и то с всичка сила! 🙄🥺 Казах му,че ще се самоубие някой ден без да иска.
Сега навън е хладно,но кално и с малката няма как да се разберем. 🤣 Прибрах я и я преоблекох вече два пъти. Стига толкоз.

# 1 523
Честити да са всички рожденици, малки и големи!

И аз снощи изкарах някакъв вирус. Като се прибрах стана ми лошо, главата ме заболя, някакъв ужас. Пих един нурофен и към 3-4 ме отпусна. Сутринта всичко шест Simple Smile

Уж напредваме, има светлина в тунела, само да не е от идващия влак Joy

# 1 524
  • София

Трева, а? Хм, аз съм на етап 'всичко ще пробвам', ма само пясък наоколо Joy
Пясък, пясък, в София и пясъка е лукс Grinning. Тревата незаконна...Иначе можехме да се търкаляме в пясъка, безгрижно напушени Joy Вече дори не си спомням кога съм била наистина безгрижна.
Благодаря много за палците, на пръв поглед съм добре, ще чакам резултати от цитонамазката.

# 1 525
Бубе, здрава а е майка ти още дълги години. Ени, твоят дядо също.
Селесте, чудесно място сте избрали, но моите отзиви са от ореди 12 години. Все пак ще е чудесно, сигурна съм.
Другото забравих.

Последна редакция: пн, 29 юли 2019, 20:30 от Sunny29

# 1 526
  • На брега на реката
Благодаря ви за пожеланията, мили момичета. Heart Eyes

Ени, честит да е дядо ти. Жив и здрав  още дълги години. ТМ май трябва да е по-внимателен.

# 1 527
Ени, да е здрав дядо ти!

# 1 528
  • на Мелмак
Лелеее, колко хубаво!
Колко рожденници, близки Heart
Много са хубави тези тържества, мили! Gift Heart

Да са ви живи и здрави, момичета!
Още дълги години заедно!

Днес имах един странен ден, ще го мисля по натам!
Лека ви!

# 1 529
  • някъде ... тук ...
Здрави да са ви рождениците, момичета!

Златото закара баба, дядо и внуци на море. Да им е хубаво времето! В сряда и баща ми е рожденик. Поръчала съм на децата да го изненадат. Все ще измислят нещо в къмпинга Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт