Искам да кажа ... (160) през юли 2019

• 73 450
  • 1 606
  •   1
Отговори
# 1 530
Ехааа, още рожденици. Здрави са са 🤗

Шугър, как е малкия герой. Надявам се, все по-добре 🤗

Ети, в какъв смисъл странен хубаво или не толкова.

Моите нови комшии пак правят сбирка под терасата. Ама тази и още една нощ и бай. Не могат да ми развалят дзена. Нещата придобиват вид и вече не е така страшно.

Ето малко работни снимки, ще ги махна после 🙂

Последна редакция: вт, 30 юли 2019, 08:22 от rummi_pl

# 1 531
  • На брега на реката
Ехаааааааа Руми, красота! Heart Eyes Страхотно изглежда. Много обичам големи кухни!

# 1 532
Супер в Руми!

# 1 533
  • Бургас
Ени, и твоят дядо да е честит! Жив и здрав да е!

Руми, много хубавко става! Още мъничко и ще си у дома.

Бъни, стискам за добри резултати!

Мъчи се тук да вали, от няколко часа пръснат няколко капки и спре, но за по-сигурно утре ще заменим плажа с Лунапарк.

# 1 534
Благодаря, момичета 😊
И цвета съм уцелила - хич не си личи прахоляка по вратичките 😂

# 1 535
  • някъде ... тук ...
Екстра е. Още малко Simple Smile

# 1 536
  • София
руми, разкош, много ми харесва Grinning

# 1 537
Благодаря ви!
Руми,супер е! 😍🤗
Буболинка,права си за ММ. Аз се изплаших,като видях как се наду мястото за секунди,той продължава да мисли за домати. 🙄 Сложих му лед,намазах с една паста и спадна. Сега се шегува,че бил Терминатор и се възобновил. 🤣

# 1 538
Добро утро!

Еее, Руми, разкошно е!❤ Браво и честито!

Ени, честит да е твоя дядо!

Ети🤗 Каквото и да е не го оставяй да го мислиш много,  като предния път.

Моят дядо ме ядосва.  Легнал в леглото и не прави ни най малко усилие да се раздвижи. От болницата си дойде на самоход и свежарка, после голямото отпускане. А всичко с въстановяването е наред. Снощи му набивах обръчите яко и му казах, че със сигурност от рак няма да умре, ама от инат  може... Ей, като малки деца са...

Вчера ми спряха тока от работа. За сметка на това вечерта се размазахме с МсЧ от мързел. Даже ни хрумна гениалната идея за нощно къпане в басейна,  което се превърна в състезание по бързо тичане към банята за горещ душ 🤣🤣🤣 Беше си чисто студено... 🤣 Че и в бързината МсЧто настъпа една котка, която явно се беше скрила в тревата да ни гледа сеира, та и одран крак промивах 🤣 Ама всичко е точно!

Ени, аз съм като ТМ малко. Ръцете и краката са  ми като на ранен партизанин 😁

Детенцето на едната ми дружка днес има рожден ден,  та довечера сме на градинско парти. Дано да не вали. Има опция за вътре, ама децата ще откачат.

Спорен ден, банда!

# 1 539
  • На брега на реката
Добро утро,

Хич не можах да се наспя, тази нощ, въпреки,че бях скапана. Много беше жега. Чак призори съм заспала и сега съм компот. Вчера направих 25 570 крачки, малко повече от 19  км. Доволна съм от себе си, макар и много изморена.

В четвъртък ще ни дават дипломите ама не за бакалавъра, а за проф.бакалавър, което всъщност завършихме миналата година! ooooh!  Бая си почакахме, повече от година.
Ще трябва да мисля за тоалет макар, че ще сме с тоги. newsm78

Али, весело да си изкарате. Да е живо и здраво детенцето!

# 1 540
  • на Мелмак
Добро утро!

Бубе, много крачки, бравос!
Аз навъртам между 7 и 10к.на работа! Доволна съм:grinning:

Руми, добре изглежда, а и ти си доволна, което е най-важното! Светлото търпи не само на прах Stuck Out Tongue Winking Eye
Аз съм със светла кухня, само че крем гланц - чудно! Много лесно се поддържа!

Вчера на работата ми беше странно.
Първо едни клиентки, които изведнъж ми станаха много близки, до вчера дет се вика нищо им нямаше. Ще видя какво ще искат Grinning Обикновено така става.
И една колежка, стараейки се да остане незабелязана, създава интриги! Изключително странен за околните човек! Опитам се да я разбера, но май вече не искам, защото тя очаква другите да я разбират, но тя тях не се и опитва!
Не знам дали вие ме разбрахте, обаче Grinning

Аз откакто съм на АБ, съм доста по-добре, имам парене, но доста по-малко и леко. Пием по една торба хапове с ММ, но имаме напредък и двамата Grinning Поне вече на кучето не давам, тя е добре след кастрацията. Сега е ред на децата да изследваме и така. Уф, да свършва вече!

Али, дано ви е хубаво времето и децата се забавляват на макс! Nature High Brightness Nature Sunny Birthday

# 1 541
Добро утро!
И аз не спах, едно кученце скимтеше, защото някой идиот му беше запушил дупката, от където влиза и излиза от имота, в който живее. И не, не са собствениците на имота, а някой злобен съсед. Беше ме страх аз да сляза да махна камъните, а мъжът ми спа като пън. Но сутринта видях, че някой ги е махнал, явно не е издържал на скимтенето, а тъкмо бях казала на мъжът ми да ги махне преди да тръгне.
Али, здраво да е детето и хубаво да е времето, за д се забавлявате всички.

# 1 542
  • Germany
Добро утро!
Пия кафе и след малко ще будя малкият да ходим на УНГ. Стиснете по едни палци, моля.
Руми, страхотно изглежда кухнята!
Али, много сте ми сладки с МСЧ Simple Smile
Ети, радвам се, че си по добре и дано при децата всичко е наред!

# 1 543
  • sofia
Честито на празнуващите и много щастливи мигове с близките!

Имате палците за здравословните неволи!

Руми, супер е кухнята! Голяма и с достатъчно място за всичко.

Вчера ми беше сливов ден, сладко, компоти, но приключих успешно! Днес трябва да се напъна, да хвана дечурлигата и да изчистим.
На нашата улица има едно ужасно непрекъснато джафкащо куче. Сравнително скоро го взеха, но щом и собственика вчера го чух да го псува да вземе да млъкне, явно не само на нас ни пречи. Поне нощем си го прибират в къщата, иначе нямаше да можем да спим.

# 1 544
Добро утро!
Руми, чудна кухня. Видях светли вратички, ама сякаш не са един цвят. Бърсах си очилата, монитора и накрая загрях, че повредата не е в моя телевизор. Кажи ми как се водят, че много ми хареса тоя цвят.
Бобулина, тоалет и обувчици. Те, поне ще се виждат под тогата.
Али, тия стари бебета са много инатливи. Дано успеете да го му влеете акъл.
Мони, стискам те.

Общи условия

Активация на акаунт