Искам да кажа ... (160) през юли 2019

• 73 449
  • 1 606
  •   1
Отговори
# 1 545
Аз продължавам да избирам мазилки и щори, щото само това ще сменяме. Щори харесах- вертикални ден и нощ, притеснява ме само, че пак ще ми пречат на вратата, ама пък хубаво стоят. За мазилката още съм в изходна позиция.
Руми много ми хареса кухнята, с кеф да си я ползвате. Аз не бих сложила сгрешен цвят шкаф, връщам и чакам, това не е нещо, което се сменя често, а винаги може да се сложи

# 1 546
Добро утро!

Снощи съм заспала като труп, два куфара още ми стоят на средата на спалнята и чакат да прибера дрехите, но нямах сили и за тях.

руми, изпуснах снимките, но сигурно е страхотно, по отзивите които чета.

# 1 547
  • София
Честито на рождениците!
Не можах да видя кухнята, жалко, обичам да гледам интериор.
И на мен ми пречат кучетата през нощта-сега на почивката имаше и много ме тормозеше вечер, а сутрин ме довършваше един петел.

# 1 548
Снощи съм заспала бързо.
Пак ще я покажа, нека да я довършат, снощните снимки бяха само на половин кухня 😂

Мари, мдф избелен дъб са вратите.

# 1 549
  • Ямбол
Привет.
Мен ме събуждат мургавлките от Чистотата. Изсипват ги сутрин рано, зад къщата ни им е разпределителният пункт и започват да си викат, говорят си, но те постоянно викат. Днес вали и не се пръснаха да метат улиците и стоят и си лафят. Все едно са вкъщи, а са на поне 40 метра разстояние. Ей ги:
Скрит текст:

# 1 550
  • Germany
Върнахме се. На малкият му се бяха запушили ушите с ушна кал и затова са били заглъхнали. Почисти ги доктора и сега не би трябвало да има проблем. При мен се оказа, че проблема е от киселини от стомаха. Ще пия пантопразол 1 месец и ще видим,  Освен това имам крива преграда на носа, но за момента не е за операция. Доволна съм. Благодаря ви за палците!

# 1 551
Браво, Мони!

# 1 552
Добро утро!

Руми, ще чакам снимки на готовата кухня, ама щом е голяма, приятелски завиждам. Grin
Бубе, скри ми шапката, браво за крачките. Не съм сигурна с Фонс мотивирате ли ме или ме депресирате:thinking: А за другото с тоалет или без, важното е да си изкараш весело.
Али, посмях се с вашите приключения.

Това 7-годишните са много бърбориви същества. Вчера бяхме на плаж и аз наивната мислех, че ще си чета книжка, детето ще си оцветява или играе тихо около мен и от време на време ще влизаме във водата, а бе, идилия. Естествено, нищо подобно не се случи. Почти през цялото време бяхме в басейна, а когато бяхме навън слушах истории за житието и битието на Леон, Даниел, Крис.., за Леон разбрах, че е гаджето, за другите не съм съвсем на ясно.Днес ще ходим в зоологическата градина, аз самата не съм ходила от много години. Чаровницата за сега е доволна, казва, че при нас е много забавно. Bowtie  Вчера ММ я учеше да играе шах и детето стигна до заключението, че царят е безполезен, добре, че си има царица да го спасява. Така,така, да живеят цариците! Joy

# 1 553
Ем, до 7- годишнината на детето ще си претръпнала от лакърдиите.
Въпростите "Защо" на една по- малка възраст са още по- натоварващи.

# 1 554
  • на Мелмак
Аууу, дЕка сте, бре моми?

# 1 555
Аз съм полузаспала, мъжът вече спи Blush

# 1 556
  • Бургас
На цирк бяхме ние

# 1 557
Аз пълних чушки. 😂
ММ чак в 20 благоволи да иде да купи,след като цял ден ме юрка аз да ходя. Не му мина номера. 🤣
Ся чакам са ядем и да влизаме за душ.

# 1 558
  • Бургас
От 10-15.30 по площадките и Лунапарка в Морската градина, след това до 19.30 с 4 деца вкъщи. Сега ударих един душ, пих една бира и лягам, че утре ме чака горе долу същото + фризьор за Марто.

Тези въпроси със „защо” край нямат, откакто са проговорили Wink първо е защо това, защо онова, после е защо аз и т.н.

# 1 559
Аз гледам новата игра на сина за нинтендото и се правя на много заинтересована.

Общи условия

Активация на акаунт