Искам да кажа ... (160) през юли 2019

• 73 724
  • 1 606
  •   1
Отговори
# 660
Честито на седмокласниците приети там където искат. Мари, дано и при вас се наредят нещата,
Успех и на кандидат студентите.
Честито и на всички рожденици.

# 661
  • югозапад, под "Марков камък"
Силве, много се радвам да те видя, как сте?

# 662
  • постоянно
Честито на момчето на Съни и честито на Фонсичка. Желая здраве и късмет и на двамата. Heart

Честито и на всички дца, които са постигнали успехите, които са искали. на тези на които не им е достигнало , да не  се разочароват, нищо не се знае още , има и 2 класиране. А ако и тогава не се получи , да не се отчайват. Всичко в живота се случва с причина. Желая им да успеят в каквото и да захванат.

Моят Сам днес  са имали актьорско майсторство , него са го цанили да е шута  Пък от Midsummer night's  dream . Каза , че много са се забавлявали . Утре - пак същото , следващата седмица - последна учебна седмица от 7-ми клас.

Бърдичка , дано успеете на 2 класиране. Heart

# 663
  • София
Благодаря, момичета Simple Smile За второ класиране не мисля, че има много шансове, защото още няма да е минало първото в МУ, накъдето ще се източат част от кандидатите, но за трето би трябвало да е ОК. Надявахме се кандидат-лекарите да издърпат малко бройки на второ класиране, ама те с по-нисъл бал от фармацията тая година Simple Smile

Мер, в МУ също, но там класирането предстои, а той хем има нисък бал, хем и не иска да ходи там. Като цяло се насочи изцяло към СУ, най-вече заради това, че е в химически факултет и ако след година-две види, че фармацията не е за него, има вариант да се прехвърли химия.
Много мислене и чудене беше дали все пак я иска фармацията. Преди 2-3 години каза, че иска да учи химия и гледахме химически специалности. После аз предложих фармация, защото е (поне в моите очи) по-"продаваема" специалност. И той се съгласи и последните две години се готви за това. Само че на финала вече билогията много го измъчи и много му стана неприятна и взе да се чуди накъде е тръгнал, като ще го чакат анатомии и всякакви такива трудни (за него) предмети.
Изобщо, имаше нещо като лек срив на финала, какво прави и накъде е тръгнал. Затова се разбрахме за СУ, за да не се чувства, че няма изход, ако опасенията му се окажат напразни.

Междувременно приятелката му, която смяташе да не кандидатства и да прескочи тази година и се готви само за матурите, под негово влияние, в последния възможен ден, подаде  (то даже той й подаде) документите за класиране и що да видим, първо класиране първо желание, археология Simple Smile Шматки.

# 664
За децата в археологията има много романтика. Поне за мен беше така, и се наложи баща ми да прибегне към др мерки - 10 клас 1 месец на разкопки...и до там.

# 665
  • Ямбол
O, Бърди, възхищавам му се за химията. При моя е точно обратното, химията му е трудна, но биологиите ги чете с хъс.
Сега ще го видим малкото какво ще прави с тези езици. Малко ме повтаря, но в обратен ред - аз избрах първо ЕГ и после математика. Но има време, ще го мислим след 3-4 години.

# 666
  • София
Изобщо не беше за археология тя, ама я как целенасочено не направих ни един свекървенски коментар, а? Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Лили, запомнила съм аз, че така беше при твоя син, аз пък за биологията му завиждах, като знам мойто у дома как се мъчеше Simple Smile Simple Smile

# 667
Бърди, моята пък с химията много се мъчи...
А специалностите с биология, където и е силата хич не ни харесват. Не знам какво ще правим, ще е голям зор...

# 668
Сега ще го видим малкото какво ще прави ......
Това и да искам не мога да го напиша за моята "шматка" (по Бърди), щото ние днес едно, утре- други две....

# 669
  • Ямбол
Сега ще го видим малкото какво ще прави ......
Това и да искам не мога да го напиша за моята "шматка" (по Бърди), щото ние днес едно, утре- други две....
Да те успокоя, че и при нас малко така се получава. Първо тръгна с голямата кошница за математика. Интересно, че се отдели от класа си, в който беше и се бухна в МГ. Сега пак прави същото, всички други остават в МГ, само тя избра ЕГ. Като междувременно мина през желание за биология, повлияна от брат си, но в седми клас се отказа и се насочи към езици. Даже предпочита немския, но такъв профил за първи чужд език нямаме в Ямбол, та остана на английски с немски за втори. Очаквам нови обрати до 10-11 клас, а защо не и в 12. Поне за едно ме слуша, да се ориентира там, където се чувства сигурна и учи с удоволствие. Влияние от приятелки почти няма.

Не знам какво да те посъветвам. От една страна не е много добре да се месиш и настояваш, но от друга - трябва да проумее, че изборите са за нея, а не за другите, тя ще учи заради себе си и няма никакво значение кой ще учи същото, ако не харесва класа си.

# 670
Ох, Лиляна, точно от влиянието на приятелите ме е страх. Каквото и да си избере- да бъде избрано от нея.
Живи и здрави, утре ще я запиша и се надявам да се кротне до трето класиране.

# 671
Партито мина чудесно, но нямам сили. Припадам, нищо, че нищо не правих.

# 672
Добро утро! Петък!

Спи ми се... Да избутам днес и малко почивка...

Спорен ден, банда!

# 673
Добро утро. И на мен ми се спи, а героят още не е станал. От емоции снощи до 11 не можем да легнем, сега ще го оставя да поспи и ще ходим с такси на градина и работа, защото довечера сме на друг рожден ден.

# 674
  • на Мелмак
Добро утро, мацки!

Честито на всички празнуващи, големи и малки, герои и героини!
Здрави и щастливи да са!

Прочетох ви, но не мога да се включа адекватно Grinning

Радвам се на включванията на Жаки и разказите й Heart

Мари, разбирам те! Hug

Приключих с огромно количество бумащина! Много съм доволна!
Сега поне ми е само работата на главата!

Дженкин зайо - къде е приет? Доволен ли е от резултатите?
За майка му е ясно Grinning Hug

Общи условия

Активация на акаунт