Лидл 129 - Юлско-ваучерна (отново)

• 93 349
  • 1 457
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Аз също ползвам щипките с цветята от предишни зареждания- стават за таванните простори, сравнително здрави са.

# 316
  • Бургас
Благодаря за щипките! Ще ги погледна тези с цветята Wink

За Фрутиното, цената на литър идва всъщност около 6,67лв и на камиончето (2,25л го дават) и на бутилката. По инерция съм си смятала бутилките по литър Grinning Така или иначе бутилчето ми е по-удобно за хладилника, така че оставам индиферентна към голямата разфасовка Wink

# 317
Здравейте! Някой има ли впечатления от сушилника за дрехи от вчера? Интересува ме дали е стабилен.
Имам такъв от може би 5 години, поне на снимката ми изглежда същият като моя. Много ми е удобен и определено по-стабилен от тези дето се разгъват в една плоскост, а заема по-малко място. Лесно се сгъва и заради колелцата лесно се премества ако се налага докато е зареден с пране. От другите модели сигурно бих ги съборила ако трябва да ги преместя така. Тези неща отстрани за закачалки са ми също много удобни на мен, че суша някои неща на закачалка направо. Обмислях по някое време да си търся още един такъв, но докато се наканя се преместих в апартамент с огромна тераса и така си останах с каненето.

# 318
Има ли Фрутино на бутилка в Лидл

# 319
Тези с цветята щипките са супер. Отдавна чакам точно тях и взех два пакета. Имам и други видове щипки, но тези са най-здрави ✌🏻
Ако не се опекат на ☀️ и не се счупят. Моите са вече за смяна

# 320
Да, имало фрутино на бутилка, препоръчаха ни едно на предишната страница. Иначе за камиончето аз сметката я правя така: 13 лв. : 2,25 л = 5.78 лв./л, колкото са обявили и Лидл на табелата. Препоръчаното е малко по-евтино. Доста е сладко виното, като сайдерите със захар, но пък по-алкохолно. 😃 Аз като децата - камиончето ми хареса 😏, но пък искам да ми е на масата, не в хладилника, така се налага да слагам лед, за да го охладя, както е препоръчано за сервиране на опаковката и вече не е толкова сладко. Само дано да няма добавена захар, не видях да пише. 🤔

# 321
  • София
Здравейте! Някой има ли впечатления от сушилника за дрехи от вчера? Интересува ме дали е стабилен.
Имам такъв от може би 5 години, поне на снимката ми изглежда същият като моя. Много ми е удобен и определено по-стабилен от тези дето се разгъват в една плоскост, а заема по-малко място. Лесно се сгъва и заради колелцата лесно се премества ако се налага докато е зареден с пране. От другите модели сигурно бих ги съборила ако трябва да ги преместя така. Тези неща отстрани за закачалки са ми също много удобни на мен, че суша някои неща на закачалка направо. Обмислях по някое време да си търся още един такъв, но докато се наканя се преместих в апартамент с огромна тераса и така си останах с каненето.
Аз колелца не виждам на тоя сушилник, това са пластмасови опори да не се пързаля.

# 322
Или не говорим за един и също сушилник, или са си баш колелца доколкото виждам на снимката. Дано се включи някой с впечатление на място от магазина, би било много тъпо ако само са го направили "крачетата" му да изглеждат като колелца, наистина са много удобно нещо.

# 323
  • София
Или не говорим за един и също сушилник, или са си баш колелца доколкото виждам на снимката. Дано се включи някой с впечатление на място от магазина, би било много тъпо ако само са го направили "крачетата" му да изглеждат като колелца, наистина са много удобно нещо.
Да моя грешка, заблудила съм се , гледах този от другата седмица.

# 324
Има си колелца сушилникът. На мен ми е  ужасно неудобен.

# 325

За Фрутиното, цената на литър идва всъщност около 6,67лв и на камиончето (2,25л го дават) и на бутилката. По инерция съм си смятала бутилките по литър Grinning Така или иначе бутилчето ми е по-удобно за хладилника, така че оставам индиферентна към голямата разфасовка Wink
И аз съм на същото мнение.

Тук се питаше за хладилна чанта. Другата седмица ще има в кауфланд .

# 326
  • Вила Великула
Някой използва ли фритюрник с горещ въздух? Моля за отзиви и освен за картофки, за друго може ли да се използва?
Също ме интересува и уреда за плевене с горещ въздух-има ли отзиви?

# 327
  • Варна
Добро утро, покажете моля уредът за плевене с горещ въздух? Изненадах се, признавам, че на белия свят има такова нещо Simple Smile

# 328
  • Вила Великула

Готово!

# 329
  • София
За горещия фритюрник - преди месец бях на гости и хапвахме от такъв.
В кулинарния подфорум има тема за готвене в него.

Общи условия

Активация на акаунт