Лидл 129 - Юлско-ваучерна (отново)

• 93 357
  • 1 457
  •   1
Отговори
# 330
  • Варна
Благодаря, Pipilota6, това ми изглежда пълен майтап. По-добре една хубава пръскачка за хербициди, функцията на това нещо можеш и на ръка да я постигнеш.
За мен уредът за плевене не струва. За кабела щях да кажа, за градина не е ок. Всъщност за градина ли търсите този уред за плевене?

Последна редакция: сб, 06 юли 2019, 08:56 от Мира Иванова

# 331
  • софия
Също ме интересува и уреда за плевене с горещ въздух-има ли отзиви?
До сега не са пускали. И аз го набелязах.

# 332
  • Бургас
И аз го загледах и се чудя дали би вършил някаква работа... Мама не може да кляка с единия крак и редовното плевене в двора и градината ѝ е доста трудно.

Соулче, аз цената на камиончето в Лилд не помня и гледах в нета за колко обикновено се предлага. Значи на 13лв е по-изгодно то. Хубаво е да има разнообразие за разните предпочитания - и шаренко за масата и за бучка лед и бутилка за в хладилника Wink Важното е да има нещо свежичко за пийване Wink

# 333
Този уред за плевене как ще се ползва в градина, като е с кабел? С разклонител ли и докъде би стигнал? Изглежда ми не много ефективен за тази цел, а и на сайта под описанието пише всичко друго, но не и за плевенето.

# 334
Сигурно по- скоро ще е удобен за чистене около къща, отколкото да се влиза в градината

# 335
  • SF
Аз си купих и си монтирах душа в малката баня. Малкото болтче, което застопорява тръбата към еднната от хватките за стената, не влиза и така и не го навих. Става и без него.

# 336
  • Варна
Влязох да го погледна тоя сушилник - ами той е само за малки неща. Една по-голяма тениска не може да простреш на него, горните нива ще опират в долните, изобщо... за гащи и чорапи става, за друго не. Поне по мое мнение.

# 337
  • SF
Да, невъзможно е да се простре хубаво опънат чаршаф за спалня на него. Може сега в жегите, сгънат на 8, и ще изсъхне бързо. Виждала съм да премятат отгоре върху тях като палатка чаршафите, но в центъра му неминуемо ще има бабунка. Най-много до хавлиена кърпа да послужи. Не знам и на балкона при силен вятър доколко ще е стабилен, особено, ако не са разпределени равномерно тежестите.

# 338
  • Варна
Разгледах уреда за плевене в приложението. Най-много нещо да се запали ако това чудо има контакт с изсъхнала трева или друго. В описанието пише съвсем други неща, както мм казва "за големи любители".

# 339
С този уред може да се чистят тревичките между плочките. Видях съсед скоро да чисти пред къщата.

# 340
Този уред всички ни е запленил. 😃 Предвид температурата, която развива, май не е за в градината, всичко ще изпепели, а е за пътеки, около къща и за другите функции, които нямат нищо общо с плевене. Отначало като гледах сайта, помислих, че са объркали описанието на уреда. 😂 Това с кабела също не е добре.

# 341
  • София
Момичета взех от сините мъжки бермуди 58 размер.Мм не ги хареса,а изхвърлих бона.Ако някой търси нека ми пиле лс .

# 342
  • Мадрид / София
Те и електрическите косачки са с кабел и е нужен разклонител/удължител, за да окосиш двора с трева. Та това, че има кабел плевителя с горещ въздух е последното нещо, което може да се гледа. Друг е въпроса дали върши работа.

# 343
  • Пеликания
Днес успях да се замъкна до магазина. Взех си чопър, този видях че има капак и по лесно ще се чисти, а стария на Delimano няма.
Домати Рома на 1.99.
Дамски тениски само големи останали и то 3-4 бройки. Гащи нямаше, абе всичко обрано. Сива мъжка тениска взех Grinning
Скрит текст:
В К. Frutino-то бутилка е на 4.99, а пък тоя камион беше на около 20лв.

# 344
Доволни ли сте от пяната за почистване на фурни? 8 часа достстъчни ли са да се измирише фурната?

Общи условия

Активация на акаунт