Лидл 129 - Юлско-ваучерна (отново)

• 93 298
  • 1 457
  •   1
Отговори
# 510
Съдържа ли сулфити?

# 511
  • София
Някой взе ли от кутиите за кашкавал/сирене от миналата седмица? Още седят и им се чудя, най-вече ми трябва такава за кашкавала, защото не мога да му измисля начин на съхранение - в найлона мухлясва, като го махна - съхне.
Та ако някой има опит с такава кутия, да сподели моля.

# 512
Не били хубави...писа някой по-назад.

# 513
  • Буркина Фасо
...в найлона мухлясва ...
така му се вдига качеството. по-вкусен е.

# 514
  • София
Някой пробва ли от бургерите? Чудя се на онези от Бляк Ангъс които са.
Ако питаш за кюфтето само, аз съм взимала. Обикновените лидълски много ми харесват, Блек ангъсите - не. Един път взех и имаха много хрушяли за плюене, както и твърде силни подправки за моя вкус. Преди теи месеца някъде ги пробвахме и не бихме повторили. От обикновените съм взимала 5-6 пъти и пак бих взела.

# 515
аз съм взимала от млади телета, биват.

# 516
Харесват ли ви десените на спалните комплекти които ще са от утре?

# 517
На мен лично - не. Но всеки има свой поглед и важното е да се харесат, на когото му трябват такива 😉
Внимавайте с маслините с пълнеж (бадем/чушка), на втори буркан с маслинка с костилка попадам. На буркана си има предупреждение, не се оплаквам, само обръщам внимание, може някой да не е прочел етикета.

# 518
  • Варна
На мен на картинка ми харесва първия, жълто-сиво-бяло. Ще ида да ги видя утре на живо, макар че пликовете ми идват големи, моите завивки са 140 см. Но пък цената бива.
Моята соларна лампа, дето не искаше да свети светна най-накрая. Явно батерията е била прекалено разредена и е имала нужда от повече време за зареждане.

# 519
Няма да са памучни комплектите. Така мисля. В брошурата не е упоменато, а ранфорс.../коменгирахте го преди/ е начин на изтегляне на нишката - от брошурата. Нишката може да е всякаква, не само памучна.
От цената така си мисля - че ще са смес или полиестер.😆

# 520
60% памук, 40% полиестер. На немския сайт са уточнили състава.

# 521
Така съм съгласна. Цената бе подозрително ниска. А и когато е памук...не пропускат да го изпишат.

# 522
Да и аз рових в немския сайт, защото ме интересуваха чаршафите с ластик "от бързосъхнеща материя", те са 50/50.
https://www.lidl.de/de/meradiso-2-jersey-spannbettlaken-90-100-x-200-cm/p303207

# 523
  • Бургас / UK
И аз харесах  чаршафите в сиво- жълтата разцветка. Имам спално бельо от полиестер и състава не ме притеснява , даже за лятото ми е по-ок тази материя, та ще ги видя от близо и, ако ми харесат ще си купя.

# 524
Смес памук и лиосел съм позагледала на друго място и щях да взема, ако сега ми трябваше спален комплект
Скрит текст:
в ИКЕА има такива намалени сега, но цената е доста по-висока от лидълските неща.

Общи условия

Активация на акаунт