Лидл 129 - Юлско-ваучерна (отново)

• 93 132
  • 1 457
  •   1
Отговори
# 855
Никак даже 😄, случайност, какво да я правиш. Пропуснах да спомена, че Либрес и Zewa wc  кърпички (последните само на рафта в магазина са обявени) също попадат в тази категория (е с други видове и все пак има и известни разлики в цената).
А, забравих, че на касата ми предлагаха и шоко пуричките (по-малка опаковка, обаче). И е намален и лаврака. Само малко съвпадения. 😉

Последна редакция: пт, 19 юли 2019, 14:43 от fenyx

# 856
Нон стоп големите вериги имат промоции. Ама нонстоп. Тези са се засекли просто.
Праховете за пране да вземем ..буквално всяка седмица са на промо накъде. И да искам на редовна цена няма как да взема. Тази седмица са в К, другата в Била...по-другата в Лили и т.н. и понякога се засичат да са на две места в една седмица.

# 857
Според мен, това с намаленията, идва от самите вносители, а не от веригите. Ако внасят на високата цена вносителите, смятай кога веригите ще продават на ниската:)

# 858
Струва ли си ел. пила за пети, която ще пуснат др. седмица?

# 859
За мен не. Други са доволни. Виж малко назад...вчера говорихме за тях.

# 860
  • София
При нсс имаше много,много от дрехите.На мен ми се видяха уголемени,нямаше моя размер.Явнп нещо не се харесват,нямаше ровещи Grinning

Ааа нещо за пилата да кажете,Тетич?

# 861
Амиии..5 евро е доставката на допълнителни глави. Самите те струват около 5 евро.
На мен ми се изхаби батерията на второто брэмчане..но може да е била дефектна, защото други писаха че от година не са сменяли Flushed

Абе като за еднократна употреба бива 😆
Отделно мен само ме гъделичкаше..работа не видях да върши...😃

Ааааа..ся стоплих че ме гъбаркаш 😂

# 862
Купих си саксия с чушлета)) За 2лв, ама чак вкъщи видях, че са малко увехнали листенцата някъде, ама... ще се подлютвам. Май някой търсеше лавандула преди, сега има хубава е в саксии, ама 10лв май беше.
 Кайсиите са хубави, но различни в кашоните-единия беше с някакви дребни и зелени, а под него с големи и зрели, та се огледайте. Същото с доматите на клонка, долния кашон с големи и червени. Бяха на промоция и домати, и кайсии.
Взех някакъв топ бял с дантела горе, имаше и тъмносини и на черти (ама не много) за 11 лв., явно от преди пускани и ми хареса материята-95% памук и 5% еластан, ама чак в работата сега видях, че не е точно бяло, малко на екрю май бие.
Имаше скари всякакви, ако някой търси, тези за тераса ми харесаха, ама няма къде да ги бутам, един мъничък фритюрник видях , само 1 бройка, много ми хареса, ама парите не ми харесаха. Като за нас точно беше, ама..
Сладоледи исках да взема, не ми хареса нищо, баничките на Алфредо също ги нямаше. Имаше детски дрешки намалени много ми се видя. Бански също намалени, но много разбъркано беше всичко. Мда и яйцеварката видях, нещо не ми харесва лидълската поне външно, то много вода ми се вижда да се сипва и кръгчето е по-средата дето топли. Нещо различно доста ми се видя и по-голяма от тази на Делимано.
Имаше на 2 лв. промоция на кекс, тези в кафявата опаковка ми  много харесват и взех 2 бр Някакви кърпи има за почистване 2 вида-кърпа и гъба на 4лв. в цилиндрична опаковка -взех гъбата -пише, че е от кожа уж, жълта, продупчена някаква и ми се вижда добра, ако някой си търси нещо такова-препоръчвам я.
Като цяло това видях. За дечица има неща да се изберат намалени, просто тече някаква промоция май на летните неща за деца в Борово -лидъла.

# 863
Имаме такива чушки от предишна година и се развиват страхотно; растението е много голямо и се наложи да го пресадя в голяма саксия, поливаме с много вода, но предполагам, че зависи от условията - нашите са на един прозорец, от който не пече прекалено, но има доста светлина. Целогодишно раждат чушлета - щом ги обереш, цялото растение нацъфтява отново и пак порастват - не е имало момент, в който да остане само с листа Simple Smile

# 864
Цветоулавящите кърпичи от следващата седмица добри ли са?
Пак започнаха да скачат предесенно цените - скирът любим вече е с нова цена.

# 865
  • Варна
Благодаря, тогава ще пропусна диня.

На мен ми хареса динята - червена и сладка.
От супер огромните ли, или по човешка?

Малка беше.

# 866
  • в ябълковата градина
Взех краве сирене на Родна стряха.
Мирише силно на крава а на вкус е нещо леко стипчиво.
Съжелявам че не пазя касовата бележка да го върна

# 867
Изгодни ли са таблетките?

# 868
Същите не ги ли предлагаха наскоро за 20 лв, пак в Лидл (за all in one става дума)

# 869
  • София
Същите не ги ли предлагаха наскоро за 20 лв, пак в Лидл (за all in one става дума)
Не помня за Лидл, но в новата брошура на К. са на цена от 19,98 лв.

Вчера взех череши. Споделям мнението, че са невероятни.

Общи условия

Активация на акаунт