Лидл 129 - Юлско-ваучерна (отново)

• 93 094
  • 1 457
  •   1
Отговори
# 1 005
Знам че е лято и летните вируси са в пика си, ама ко правят тия хора с толкова хартия?! За 10 мин докато уреждах вечерята днес, поне 7 човека бяха нарамили Милде. И аз купувам големи разфасовки, ама тя тая промоция им е перманентна, а и имам още от предния път.

# 1 006
И аз съжалих служителите на каса в Созопол, а си мислех, че нашият филиал е трепач. Но имаше всичко, заредено, подредено, нямам забележки.

# 1 007
  • на Мелмак
Днес взех от замразените сладки картофи, много ни харесаха. Но при нас, във фризера имаше само 2 пакета. Утре ще отида да видя дали ще има още Grinning

# 1 008
Био кокосовото масло вече е в наличност Simple Smile Отново в асортимента. Със същата визия както преди.

# 1 009
Знам че е лято и летните вируси са в пика си, ама ко правят тия хора с толкова хартия?! За 10 мин докато уреждах вечерята днес, поне 7 човека бяха нарамили Милде. И аз купувам големи разфасовки, ама тя тая промоция им е перманентна, а и имам още от предния път.

Не купуват на ВСЯКА промоция. А когато им/ми свърши.

# 1 010
  • Пловдив
Био кокосовото масло вече е в наличност Simple Smile Отново в асортимента. Със същата визия както преди.
Ехааа!Благодаря ти!Ще си взема за сутрешно кафе Simple Smile

# 1 011
  • Mostly in my mind
Вместо мляко ли го слагаш?

# 1 012
Не се слага вместо мляко, може и мляко.
Някои, които са на НВХ го добавят, за да си набавят повече мазнини.
Аз си добавям към млякото (ядково) с какао, защото уж е полезно.

# 1 013
Да попитам някой опитвал ли е от сладоледите на Алома, които са на промоция 4,99лв? Мозайка и ягодов чийзкейк. Ще съм благодарна за мнения... 😀
Пробвала съм всички на Алома. Уникални! Взимай смело. 👌

# 1 014

Аз го мажа по себе си - за тен sun

# 1 015
  • have faith and be patient ..
кокоса има под дефаулт спф 4 ,доколкото помня .. естествен фактор Simple Smile доколкото 4етвърти може да предпази от нещо  ::Simple Smile

# 1 016
кокоса има под дефаулт спф 4 ,доколкото помня .. естествен фактор Simple Smile доколкото 4етвърти може да предпази от нещо  ::Simple Smile

лоша идея, виждала съм големи поразии от такива експерименти. същото и с олиото от малинови семки...
дребният припадна по лидълските чорапки /макар аз да не харесвам тия късите гейски/ и награбихме от 3-те вида. стават.

# 1 017
аз лоша идея нямам , споделям някакво инфо по повод горния пост , на девойката над мен Simple Smile лично аз под 50 не мажа Wink

# 1 018
  • София
Тъкмо и аз четох за uv факторите на различните масла, само за малиновото и мокровеното( от семки) пишеше добри стойности. Дали е истина обаче?

# 1 019
може би е така , но трябва да е 100% чисто студено пресовано ... кой знае с какво менте са се мазали по-горе споменатите с поразиите , лично аз не бих рискувала и заложила на масло за защита Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт