Лидл 129 - Юлско-ваучерна (отново)

• 93 099
  • 1 457
  •   1
Отговори
# 990
Лавракът е хубав.

Последна редакция: вт, 23 юли 2019, 20:17 от teta75

# 991
Фанфанито, ще покажеш ли коя е чантата?
Ами не я виждам в брошурата, ама беше пускана с банските или малко след това. Светлобежова, на ромбчета с кафяви дръжки имитиращи кожа. Била е на близо 17лв, купих я на 12 с намалението, с хастар, цип, вътрешен джоб с ципче. После, ако мога ще снимам и кача. Бе хубава е за парите и удобна
много. Мисля да си ходя даже с нея, ама...пише плажна чанта
.
Да кажа, че съм вкъщи и пуснах лампата. Май ще ми е добре, бре. Виждам, че и чета))

Тете, страхотен е лаврака))
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 23 юли 2019, 20:46 от Анонимен

# 992
Фанфанито, благодаря Simple Smile ще я потърся в брошурите, не се сещам да съм я виждала.

# 993
  • Варна
Аз като ти казвам, че свети достатъчно силно ти не ми вярваш Simple Smile

# 994
Фанфанито, благодаря Simple Smile ще я потърся в брошурите, не се сещам да съм я виждала.
Цвете, качих снимки на чантата в предишния си пост. Ми малко съм баничка, то...труд това , щото от компютъра пиша, на телефон снимам, ходих на терасата за светлина,бе ..не съм технически добре, то се разбра)) Не е текстилна, сламена е на пипане, ама от хартия някаква пише, бе харесва ми
Месечинке, ами то око да види и ръка да пипне.)))

Последна редакция: вт, 23 юли 2019, 20:11 от Анонимен

# 995
Лавракът в Кауфланд беше ужас миналата седмица, не купих. Още в опаковката не ми хареса. На Метро все беше греда рибата напоследък и не съм ходила скоро  -стара, разпадаща се, мътни очи.
Но Лидълския лаврак още суров миришеше вкусно Simple Smile И да прилича на гръцкия купуван от рибните пазари там.

# 996
  • Буркина Фасо
Благодаря ви. Обаче май пак не съм уцелила(( Ще ми е слаба((
е няма да се оправя никога ((
Мда, крушката е малка, ама никъде не пише Е 14.
значи ще полудея вече, малоумна съм наистина.((
много се ядосвам
офф видях, че пише и някакво Е сега
извинявам се((
на кутиите пише всякакво инфо за крушката.

пп. и не си баничка, нали ?  hahaha

# 997
Бонго, няма да гласувам за теб за депутат да знаеш)))
То пише, ама за който разбира. На мен ми е мъгла.
Изпуснала съм "в", ама то се разбира де. Приличам на баничка, а иначе съм бавничка да се чете)))
Кой пък ми е сложил снимката на чантата в скрит текст? То това не съм аз, някакъв хакер има тук, да си признае)) Еййй, налазиха и бт. мама)) Ма вярно, не съм слагала скрит текст. Странно.

# 998
Хм...сложили са ми чинията в скрит текст...😑
Нали е лидълски лаврак??
Кое правило наруших...

# 999
Нали е лидълски лаврак??
Кое правило наруших...

И чантата е вече в скрит текст, предполгам за да не се товари темата, че е големичка, а някои я четат през телефона.

# 1 000
  • Буркина Фасо
Нали е лидълски лаврак??
Кое правило наруших...
чинията не е лидълска  hahaha

# 1 001
Тете, твоята риба и моята чанта отидоха ....Мани, мани. Ми то и чантата е от Лидъл. Снимките в скрит текст ли трябва. Аз туй не го мога. Тамън се научих снимки да качвам, сега и това(( Някой ме тормози значи, още крушките не съм изучила, много ми иде тук образованието.

Нали е лидълски лаврак??
Кое правило наруших...

И чантата е вече в скрит текст, предполгам за да не се товари темата, че е големичка, а някои я четат през телефона.
Айде пак Фанито виновато. Че то на Тета рибата да не е малка, а? При това две парчета сложила в чинията и то лаврак. Ми... мисъл за ближния никаква(( То, чантата заради деликатеса на Тета я скриха, да се знае. Ше ми яде тя лавраци, ама-ха. А аз цаца((

# 1 002
Махнах я...да не се товари. 🙈👀

# 1 003
Тете, остави рибката. Аз се пошегувах, много е хубава и апетитна. Гледай сега, не исках да прозвучи така да се обидиш(( Извинявай, съжалявам((

# 1 004
Оооо..ти пък. Нямах теб предвид изобщЕ...☺☺

Помагам на ....онова, което се товарело от един дребен лаврак 😉😆

Днес целия Лидл пахнеше на Милде 😄
Скоро и вкъщи...

При нас имаше омекотител - 5 бутилки, три вида...

Общи условия

Активация на акаунт