Лидл 129 - Юлско-ваучерна (отново)

• 93 103
  • 1 457
  •   1
Отговори
# 975
  • София
Днес минах и купих лампата, от друг Лидъл (до МОЛ Сердика дето е). То сякаш съм влезнала в друг магазин. Неща, дето ги има в този на Борово, там ги няма и обратното.
Имаше още лампи, но не бяха много, от 3-те вида. Взех 3-тия вид, крушката се сменя на моята и е сложена отделно в кутийка, ама старите няма да станат. Фасонката е много малка. Даже я пробвах току-що. Свети силно, ама вечер как ще е не знам. Най-много бройки има от 2-рия вид, красиви са много, като кобрички ми изглеждат, но те са с друг вид осветление (не му разбирам), там не се сменя крушка, на точки някакви е вътре (е излагам се, ама..)
 Не мога да разбера сега (къде било просто и лесно) на какво ми отговаря на старите. Студена, топла, нормална ли е светлината. Бе направо съм шаш с тез крушки.
та ще пиша да питам на какво отговаря

420 Im
50 HZ
42 mA
3000 K
P45 E14 5LED
5kWh\1000h

Няма Лидл до мол Сердика, има до музикалната академия. Иначе 3000К е топла , всъщност 2700 е най-топлата, тази е една идея по бяла.

# 976
Е този до Стамболийски, след МВР болницата, срещу Зона Б5.
Това там мола не е ли Сердика отсреща.
На старите крушки на колко вата отговаря - 45, 60, 75..
по мое мнение е 60, ама..Питах един мъж , гледаше друго, ама той премигна и ми казва, че са енергоспестяващи)) Викам му, това го знам, ама..и той не знаеше, били лед. Бе...чудо. Та, който е свикнал на старите, там няма какво да му помниш, освен матови и бели и ватовете. Наистина не разбирам и се изнервям. Резерва ми свършва от старите и доста лампи имам у нас. Не знам какво ще става, като дойде времето да купувам. За мен старите си бяха по-добри. Някъде четох, че новите крушки разболяват (може да се смеете), но това четох.

# 977
  • Кърджали
В кърджалийският ЛИДЛ има от кокосовото масло. Днес си купихме даже.

# 978
  • Стара Загора
Днес минах и купих лампата, от друг Лидъл (до МОЛ Сердика дето е). То сякаш съм влезнала в друг магазин. Неща, дето ги има в този на Борово, там ги няма и обратното.
Имаше още лампи, но не бяха много, от 3-те вида. Взех 3-тия вид, крушката се сменя на моята и е сложена отделно в кутийка, .....
Бе направо съм шаш с тез крушки.

420 Im
50 HZ
42 mA
3000 K
P45 E14 5LED
5kWh\1000h

На 40W  -415  лумена са  лампите с нажежаема жичка .  Съвсем стандартна фасунга е Е14.

# 979
Скрит текст:
Имаше още лампи, но не бяха много, от 3-те вида. Взех 3-тия вид, крушката се сменя на моята и е сложена отделно в кутийка, .....
Бе направо съм шаш с тез крушки.

420 Im
50 HZ
42 mA
3000 K
P45 E14 5LED
5kWh\1000h
На 40W  -415  лумена са  лампите с нажежаема жичка .  Съвсем стандартна фасунга е Е14.

[/quote]

E14 е малка фасунга. Е27 е стандартната.

# 980
  • Стара Загора
И двете са по стандарт Simple Smile  исках да кажа , че не се намират трудно такива лампи

# 981
В Младост 2 има био кокосово масло, Вита Дор (или нещо подобно), 200 мл, за 1л - 25 лв е цената.
Имаше и доста наличности Нарине.

# 982
Благодаря ви. Обаче май пак не съм уцелила(( Ще ми е слаба((
е няма да се оправя никога ((
Мда, крушката е малка, ама никъде не пише Е 14.
значи ще полудея вече, малоумна съм наистина.((
много се ядосвам
офф видях, че пише и някакво Е сега
извинявам се((

# 983
  • Варна
Е стига де, настолна лампа колко силна искаш да бъде? 75-100 вата се слагат на тавана на стаята, 45 вата е съвсем добре за настолна лампа, която се предполага, че ще е позиционирана до теб, а не в другия край на стаята.

# 984
  • София
Е този до Стамболийски, след МВР болницата, срещу Зона Б5.
Това там мола не е ли Сердика отсреща.
На старите крушки на колко вата отговаря - 45, 60, 75..
по мое мнение е 60, ама..Питах един мъж , гледаше друго, ама той премигна и ми казва, че са енергоспестяващи)) Викам му, това го знам, ама..и той не знаеше, били лед. Бе...чудо. Та, който е свикнал на старите, там няма какво да му помниш, освен матови и бели и ватовете. Наистина не разбирам и се изнервям. Резерва ми свършва от старите и доста лампи имам у нас. Не знам какво ще става, като дойде времето да купувам. За мен старите си бяха по-добри. Някъде четох, че новите крушки разболяват (може да се смеете), но това четох.
Това е мол София, Сердика е на бул.Ситняково, близо до румънското посолство.

# 985
Месечинке, кьорчо съм бре. Все ми е тъмно вечер, не можете да разберете. Не ставам за парти на приглушена светлина и приказка на уше. Направо пусках прожекторите на млади години, никаква романтика при мен нямаше.
Шегата настрана, ама наистина мисля, че 60 вата щеше да ми е добре. Старата ми беше 75, рядко 60 слагах и си ми беше добре, ама остаря лампата и те така.. сега вече 3-ти вид взимам, за от моята страна.
Вярно , че е мол София. Ми..все е мол де. Като съм ядосана, карам по подразбиране.
Поне плажната чанта ми харесва много. Има още една намалена там да знаете.))

# 986
Фанфанито, ще покажеш ли коя е чантата?

# 987
  • София
Ходихме в Лидл в Созопол, голям ужас. Всичко обрано, разхвърляно, мръсно - лудница от народ, чужденци с колички и малки деца, шум и блъсканица. Направо съжалих служителите на касата, изглеждаха уморени и измъчени. Няма да повторя посещението.

# 988
  • Пеликания
Оф и в Равда е същата работа. Лятото им е голяма мъка на персонала.

# 989
  • На морето!
въобще...ама не виждам и връката  Thinking що заради главата да мирише повече?
Мисля, че питането касае грил-тигана, а не главите Laughing
Joy има логика в това  Blush
И от грил тигана не ми мирише.
Точно заради тигана питах.
Благодаря за мнението, ще пробвам.

Общи условия

Активация на акаунт