Лидл 129 - Юлско-ваучерна (отново)

• 93 088
  • 1 457
  •   1
Отговори
# 1 020
аз лоша идея нямам , споделям някакво инфо по повод горния пост , на девойката над мен Simple Smile лично аз под 50 не мажа Wink

не съм казала, че е твоя идеята. споделям практика по въпроса. аз съм ползвала чисто кокосово за защита на тялото /не лицето/, но беше късно лято/направо ранна есен с много слабо слънце и ми беше 2-ро море. на силно слънце не бих се плеснала така.

# 1 021
  • have faith and be patient ..
аз и с фактор пак съм под чадъра  , на слънце хич не се показвам ,само докато сме във водата .. слънцето е много вредно , не разбирам хората които все още се "пекът" на слънце ..

# 1 022
Слънцето е единственият естествен източник на витамин Д, който за съжаление не се синтезира ако се мажете със слънцезащитни. Хубаво е поне 30мин на ден да се прекарат на слънце. Всички работещи в затворени помещения имат дефицит на вит Д.
Та слънцезащитните на Лидл аз ги харесвам. В Гръцкият Лидл има многоо разнообразни и с различни аромати, но и нашите са хубави.

# 1 023
Е чак пък единствения, айде. За сериозен дефицит трябва да живееш на перманентно мрачно място, по нашите ширини трудно се постига. Успокойте се, не е нужно да правите чудеса, за да сте здрави.

# 1 024
  • Сливен
това за дефиците не съм съгласна с Килпоп.Две години цяло лято бях навън с детето и пак съм дефицит,установен с изследвания и трябва да пия постоянно вит.Д.А откакто вече съм и на работа по цял ден в офис,съвсем.

# 1 025
Тази година съм решила освен обичайната слънцезащита с крем, да нося и тениски на плажа с UV защита, като стане много силно слънцето (след 12-12:30 гледам да не сме на плаж, но имам причини да се пазя повече)

# 1 026
  • Варна/Благоевград
Момичета имате ли наблюдения кога пускат дрехи за новородени? Октомври ще ми трябват и се ми се иска да купя от тях, много добри отзиви чувам за цената и качеството, но дали ще ги дочакам... Hushed

# 1 027
Аз се увивам с Милдето и не изгарям...

# 1 028
😂😂😂 Тета, древно египетска мода значи. При мен не изгаранията са проблем, ама трябва да съм повече по сенките
За да не е спам, вчера видях, че имаше достатъчно омекотители Коколино при нас. За Милде хич не съм гледала,а в Лидл нямат Луксика.

Последна редакция: ср, 24 юли 2019, 12:14 от fenyx

# 1 029
Слънцезащитни не ползвам (сигурна съм, че един ден ще обявят и тях за ужасно вредни...мода като маргарина, който навремето беше по-по-най..); ходя на плаж сутрин, до към 11-11:30ч, и след 16:30ч; аз пък съм с обратната причина- слънцето ме лекува..всеки с дерта си Laughing

# 1 030
  • Мадрид / София
Ма то си има изследване, че слънцезащитните могат да доведат до рак. Не е ясно кое е по-малкото зло.

# 1 031
Нужна си е защита. Но октокрилен е особено набеден за вреден, та трябва с всяко нещо умерено.

# 1 032
Момичета имате ли наблюдения кога пускат дрехи за новородени? Октомври ще ми трябват и се ми се иска да купя от тях, много добри отзиви чувам за цената и качеството, но дали ще ги дочакам... Hushed
Миналата година ги пуснаха края на август, началото на септември. Помня, че ги чаках за внучо.

# 1 033
Поредната дискусия за полезността и вредите. Тя и тоал. хартия е вредна, особено като е такава умирисана.

# 1 034
  • София
Здравейте, мили хора! Имам един по-особен въпрос - купих си високия шкаф за баня от Лидл. Почнахме да го сгболяваме и .... има два елемента, които никъде нямат място, не са включени и в упътването за сглобяване. Та искам да попитам, ако някой също е взел този шкаф, дали мога да се консултирам с него, и ако е проблем с оспамвонето на темата, може и на лични да попитам допълнително.

Общи условия

Активация на акаунт