Лидл 129 - Юлско-ваучерна (отново)

• 93 098
  • 1 457
  •   1
Отговори
# 1 110
  • Варна
И дупката отпред да й запушат да не се пълни с вода 😆

Оффффффффф, ама съм и аз JoyJoyJoy
Реших, че за обработка на дървото иде реч........ Изказах се неподготвена Relaxed

# 1 111
Привет! Случайно да сте виждали от детските пижамки за момичета от две части размер 122/128? От понеделник обиколихме 4 магазина и нямаше такъв размер. Sad

ще ходя довечера в лидл на сточна и ще погледна. там гледа ли?

Не. Обиколихме магазините на бул. „Евлоги и Христо Георгиеви", ул. "Марко Бочар", ул. „Георги С. Раковски“ , бул. „Генерал Скобелев“ 62 и бул. „Александър Стамболийски“ Simple Smile

# 1 112
Топеното сирене с билки Милбона, смесено с гръцкото краве сирене Пилос е чудно за пълнене на сурови чушки.

# 1 113
  • Бургас / UK
Поставките за саксия на колелца, дали са практични  newsm78 Хвърлих им око...

# 1 114
Здравейте някой знае ли защо лидъл спряха хубавите и качествени неща и оставиха боклуците,в чужбина навсякъде има нещата който в бг от скоро ги спряха става въпрос за примерно замразените им нудели на фирмата  culinea bani goreng, имаха и пилешко с ориз , имаха и паеля и други неща и всичко това беше ястия на тиган и спряха ги и не зареждат без никаква информация обяснение и т.н, някой знае ли алтернативи в бг къде може да се купят нудълс бани горенг от някакв физически или онлайн магазин замразени  както в лидъл. ?
Както аз и много мой познати ги купувахме понеже работим доста и нямам време за готвене а тези неща ставаха бързо лесно и удобно...
моля за алтернативи или информация ако е запознат някой.

# 1 115
Поставките за саксия на колелца, дали са практични  newsm78 Хвърлих им око...

Изключително удобна.

# 1 116
Защо няма авокадо в мрежичка? Thinking
Днес ходих за череши, понеже ги хвалите. Нямаше кьорава череша.  Crossing Arms

# 1 117
Черешите са невероятни, свършват бързо.
Форумецът или форумката с възмутителния пост, но и тема, имам предложение. Задай си питането в сайта на Лидл.
Боклуци, доколкото съм запозната, Лидл не продава.

# 1 118
  • Sofia
Всичко явно е въпрос на вкус, аз пък си помислех точното обратно от месец някъде почти нищо не съм купувала от Лидл извън обичайните неща от постоянния асортимент Simple Smile
Много постна брошура, сякаш се изчерпаха вече, в последно време нищо не ми харесва. Ще взема само бебешките пелени и спален комплект.

# 1 119
Откакто започнаха да продават Верея и други масовки - и боклуци продава Лидл. Confused

# 1 120
'чийзкейкът' от американска седмица, точно като боклук го определям

# 1 121
Откакто започнаха да продават Верея и други масовки - и боклуци продава Лидл. Confused
Така по мога да се съглася. За съжаление малко по малко, по волята и желанието на клиента, нашия работодател Simple Smile ,Лидл губи автентичност и марка. За което много съжалявам и се ядосвам.

Американска им работа, Брадли.

# 1 122
Кисело мляко родна стряха - боклук, верея айрян - боклук и т.н.

# 1 123
Заквасена сметана Пилос 12 и 20 процента - суперски. Само там намирам такава.

# 1 124
  • have faith and be patient ..
А какво се случи с онзи препарат за петна под мишниците? Тъкмо изпръсках последните капки на едни бели тениски на ММ.. Та вече нямам, а ми допадна.. А най-ме е яд задето спряха формил прах сенситив.. Ще купя заек да пробвам онази рецепта в гювеча.. Като дойде момента ще ви я искам ПАК Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт