Лидл 129 - Юлско-ваучерна (отново)

• 92 996
  • 1 457
  •   1
Отговори
# 1 290
.... и доматите. Като няма месо.... Grinning. Тиквичките и морковите са евтини. Взех си и острилка за тях, ама нещо, нищо не успявам да направя с нея, как се използва!?

# 1 291
  • София
.... и доматите. Като няма месо.... Grinning. Тиквичките и морковите са евтини. Взех си и острилка за тях, ама нещо, нищо не успявам да направя с нея, как се използва!?
Аз имам друга, леко ги подострям въртя и натискам. Стават на тънки спагетки, само тиквичка съм правила. Моркова ми се струва твърд за пластмасата.

# 1 292
Благодаря!
Аз пък с морков пробвах и нищо не се получи, стърже го като ренде. Ще пробвам с тиквичка.

# 1 293
  • София-Младост
Някой по-горе беше пуснал линк към мидите, но явно днес не ми е умен ден. Какво значи 3 броя в опаковка?
В някакви съдчета ли са вътре? Тази марината ескабеш какъв вкус има?
https://www.lidl.bg/bg/p/sedmica-na-iberiyskata-kuhnya/midi-eskabesh/p27236?

Аз преди време с тази острилка така и не се справих:(

# 1 294
В консерви са мидите. Според мен са отвратителни - сухи и кисели.

# 1 295
  • София
Благодаря!
Аз пък с морков пробвах и нищо не се получи, стърже го като ренде. Ще пробвам с тиквичка.
Острието е метално. Стъргах и морков и тиквички на спагети и се справи чудесно. Дори скъсявах допълнително "спагетите", че ставаха много дълги.
С това за лентите пробвах с краставицаа и тиквичка и също стана много добре, дори една позасъхнала краставица стана на една спирала почти цялата.

# 1 296
Здравейте!
И аз купих вчера Острилката за зеленчуци - не ми се получи нещо. Пробвах с голям морков - станаха неравномерни ивици: някои къси, някои дълги. Има и доста фира. Ще я връщам.
Имаше останали хавлиени кърпи от големите - много са хубави. Меки и пухкави (ползвам сушилня), като за 17 лв. са идеални.
Похвалвам и Сладолед мозайка - имаше останал на 4,99лв. за опаковка. Взех и от намалените кутии с фунийки различен сладолед, за 3,50 лв. за опаковка, но не съм го отворила още.
Кайма смес също купих - прясна и свежа, без неприятна миризма. За разлика от едни пилешки крила дето изхвърлих миналата седмица в срок на годност - миришеха ужасно.

# 1 297
Метално е острието, да.
Морковът беше тънък, може това да е причината, ще пробвам пак.

# 1 298
  • Бургас
Мидите са 3 консерви и ако са същите, за които помня че взимах един път за проба... изобщо не ми допаднаха. Недобре почистени, маринатата не беше по мой вкус, а бяха и пикантни, докато аз не понасям и грам люто :/

Острилка за зеленчуци и аз имам от предишно пускане, но така и нищо не успя да ми направи на "спагети" - надъвква зеленчуците, накъсват се лентите и става едно нищо на края. Така и ме досрамя да ходя да я връщам, жал ми е и да я хвърля и така си стои в кутийката още.

# 1 299
  • Мадрид / София
Ескабече означава марината. И има и мазнина. Сега, зависи от производителя как я прави. Не всички мариновани миди са хубави. Просто търсите вашия вкус ако сте любител на този вид артилул. 3бр са три консервички по 80гр да кажем. Удобно е, когато искаш за нещо дребно. Би трябвало да е отбелязано и приблизителния брой миди в 1 консерва.

# 1 300
взех си саксия с люти чушки, някой има ли успех с отглеждането?

# 1 301
  • have faith and be patient ..
Дааааа, много лесно - поливаш, береш, гледаш да са на светло и ъова е

# 1 302
  • Бургас
Ескабече означава марината. И има и мазнина. Сега, зависи от производителя как я прави. Не всички мариновани миди са хубави. Просто търсите вашия вкус ако сте любител на този вид артилул. 3бр са три консервички по 80гр да кажем. Удобно е, когато искаш за нещо дребно. Би трябвало да е отбелязано и приблизителния брой миди в 1 консерва.
Не съм се учудила, че са в марина, а споделям че самата марината не ми допадна.

# 1 303
Дааааа, много лесно - поливаш, береш, гледаш да са на светло и ъова е

супер, дано не са капризни. многогодишни ли са?

# 1 304
  • Мадрид / София
Не съм се учудила, че са в марина, а споделям че самата марината не ми допадна.
[/quote] Да, разбрах те, поясних за останалите, за които не е ясно много, какво означава.
Разбирам те, че не ти допада и пак ще повторя, че това си зависи от производителя. Различават се и просто си търсиш своята консерва.

Общи условия

Активация на акаунт