Лидл 129 - Юлско-ваучерна (отново)

• 93 008
  • 1 457
  •   1
Отговори
# 1 275
  • Мадрид / София
Тези миди дали са хубави: https://www.lidl.bg/bg/p/sedmica-na-iberiyskata-kuhnya/midi-eskabesh/p27236? Както и филето от минтай?
За мидите: района е известен с различните миди, аншоа и октопод.

Хубави ли са шампоаните на Cien?
Средна хубост. Стават, но не са wow.

# 1 276
[quote ]

[/quote]
[/quote]
На мен са ми любими, но ползвам ония в тубичката с кератин,червени преди, а сега златни.
И съответните им кондиционери.

# 1 277
Купих си риба тон филе замразено. В кутията са две филенца, но предвид размера на кутията, то е ясно. Не съм очарована. Стават като за проба, но не бих повторила.

# 1 278
[quote ]

На мен са ми любими, но ползвам ония в тубичката с кератин,червени преди, а сега златни.
И съответните им кондиционери.
Балсама на Сиен ми е любим и го ползвам вече над 5 години, но шампоани не съм пробвала незнайно защо Thinking

# 1 279
  • have faith and be patient ..
Уви не, вече и с промоциите на препарати не са го пускали, поне аз не съм го засичала..

# 1 280
Здравейте! На 20.07 ММ ми купи една риза от ленените, но не се харесах в нея.  До 30 дни ли беше възможността да я върна, че до сега не ми се е налагало да връщам и не съм на ясно?

# 1 281
  • до най-прекрасния мъж
Здравейте! На 20.07 ММ ми купи една риза от ленените, но не се харесах в нея.  До 30 дни ли беше възможността да я върна, че до сега не ми се е налагало да връщам и не съм на ясно?
До 90 дни с касовия бон.

# 1 282
  • Мадрид / София
В рибата Тон и Сардините има живак. Добре е да се консумират умерено-слабо.

За шампоаните - то много зависи от косата. И моя е от туба с кератин, но е без акондисиадор и сигурно затова не съм възхитена.

# 1 283
Био лимоните отново са свалени на цена 5,98 лв/кг. Явно "рибата не кълве" на 8,60 лв. Smiley Ако може без такива заигравки повече, ще е добре . Wink

# 1 284
Здравейте! Има ли замразен лапад или спанак и долу горе цена/грамаж? Благодаря!

# 1 285
Био лимоните отново са свалени на цена 5,98 лв/кг. Явно "рибата не кълве" на 8,60 лв. Smiley Ако може без такива заигравки повече, ще е добре . Wink

добра новина.
има замразен спанак - листа и пюре. май бяха по около 450 гр опаковките. около лев. взимах пюре за торта - екстра беше.

# 1 286
  • Велико Търново
Инфлация и при Пири Пири Sad миналата тематична седмица беше с 10% по-ниска цената Sad направо ми залютяха не толкова 20те стотинки, а това, че всичко май вдигат.

# 1 287
Здравейте! Има ли замразен лапад или спанак и долу горе цена/грамаж? Благодаря!
Спанак замразен на топки е вътре. Лев и малко струва опаковката. Мисля, че е 400-450гр.
Има и друг, замразено спаачено пюре.

# 1 288
Инфлация и при Пири Пири Sad миналата тематична седмица беше с 10% по-ниска цената Sad направо ми залютяха не толкова 20те стотинки, а това, че всичко май вдигат.

И аз съм ядосана. Кофти с това вдигане на цените. Явно се влияят от свинското месо Joy

Между другото последният път Пири Пири го бях хванала на - 30% и го изкупих. Само аз си го ям в нас, но вече съм на последното шише.

Последна редакция: пн, 29 юли 2019, 14:19 от agnesana

# 1 289
  • София
Да,да,особено повишението на краставиците Grinning

Общи условия

Активация на акаунт