Лидл 129 - Юлско-ваучерна (отново)

• 93 013
  • 1 457
  •   1
Отговори
# 1 260
Дами,здравейте!Някой да си е поръчвал резервни накрайници за ел пилата за пети?..Колко струват и след колко време замнихте с нови?

# 1 261
5 евро два накрайника и 5 евро доставка. Коментирано е.

# 1 262

В Лидл Козлодуй 4бр. Ако ви кажат, че няма на хотлайна

# 1 263
  • София
Нямам пила за пети, но скоро в магазини Немски център видях пилите на Шол за ЦЕНА: 19,77ЛВ Видях, че е в комплект с резервна пила. Това не е ли по-добра оферта от пилите в Лидъл?

# 1 264
Нямам пила за пети, но скоро в магазини Немски център видях пилите на Шол за ЦЕНА: 19,77ЛВ Видях, че е в комплект с резервна пила. Това не е ли по-добра оферта от пилите в Лидъл?

Имитация е, не е на Scholl. От Кауфланд купих на майка някаква, по-евтина беше от лидълската, но с две /или повече - не съм сигурна/ резервни пили. Аз съм с лидълската, още ми върши работа.

# 1 265
Идея кога пускат сапунени мехури (балони)? По спомен други години е било юли, но от доста време дебна и няма.
От четвъртък, но са 3,50. Аз взех от Пепко за лев и нещо, същото.

Уж гледах брошурата пък съм ги пропуснала. Обикновено мечовете го пускат на 6лв. Другаде точно такива не съм виждала. Сега чак странно ми се струва да са на тази цена. Дано да са като предните години. И течност от Лидл купувах. Определено е доста по добра от другите. Ще видим..

# 1 266
  • Стара Загора
И аз съм доволна от жълтото Меглио за петна, но за бели дрехи наскоро купих ново с белина в Розова тубичка. С него си избелих почти напълно пожълтели петна от гладните дезодориращи продукти от няколко потника, ризи и тениски. А са стари и стояли с години в гардероба. Майка ми наскоро ползва белия, който го дават за по-силен и също върши добра работа, но аз не можах да го открия.

http://eshop.niko-86.com/c/Meglio/Meglio

Хвалят ми и Spot на Перилис, но така и не съм го пробвала.

# 1 267
Всички видове Меглио има в Метро. Simple Smile

# 1 268
  • Мадрид / София

Имитация е, не е на Scholl. От Кауфланд купих на майка някаква, по-евтина беше от лидълската, но с две /или повече - не съм сигурна/ резервни пили. Аз съм с лидълската, още ми върши работа.
Мойта е на Шол, розава и струваше по-евтино от синята. Още ми работи, вече 3г. и съм доволна.
Така че, е възможно да е по-евтина и да е маркова пилата.

# 1 269
Скрит текст:

Мойта е на Шол, розава и струваше по-евтино от синята. Още ми работи, вече 3г. и съм доволна.
Така че, е възможно да е по-евтина и да е маркова пилата.

Понеже двете ми приятелки са с такива пили, освен цената, имат надпис на тях, затова сложих снимка, пък и на тази от немския  магазина не видях да е упоменато, че е на Шол, но може и да бъркам.

# 1 270
  • София

В магазина я видях, на Шол е. Не съм сигурна дали точно 19,77лв беше цената, но нещо такова. Затова реших, че е тази от сайта.

# 1 271
  • 1st floor
В понеделник купих душ слушалка от Лидл, обаче нещо не работи както трябва - тече вода винаги, дори когато натискам онази джаджа, която е като копче на батерията и пуска вода само отгоре или само отдолу. Та сега се чудя грешен монтаж, дефектен душ или са си такива? Харесва ми и искам да си я оставя, но така ми пречи, когато тече и от горния край, а аз искам да е само отдолу. Tired

# 1 272
Хубави ли са шампоаните на Cien?

# 1 273
Тези миди дали са хубави: https://www.lidl.bg/bg/p/sedmica-na-iberiyskata-kuhnya/midi-eskabesh/p27236? Както и филето от минтай?

# 1 274
Мен ме интересува картите ваучери презареждат ли се и как. Един касиер каза да, друг - не..., трябва да звъня по телефон да питам, но ако някой тук знае, ще е от полза.
Не, не се презареждат, когато заредената сума се изчерпа изхвърляте пластиката.

Общи условия

Активация на акаунт