Лидл 129 - Юлско-ваучерна (отново)

• 92 977
  • 1 457
  •   1
Отговори
# 1 320
Скрит текст:
Момичетаааа, защооооо сега казвате?!? Sob Вече взех от мидите. Отивам да ги пробвам. По състав маринатата не ми звучеше гадно. Smiley

п.п. За мен са супер. Hands Ok Hand Утре ще взема още една 3-ка консервички. Обичам кисело, ям лимони като разпрана. Smiley
Видя ли?!
Скрит текст:
А бързаш да се притесняваш, защото на мен не са ми харесали Stuck Out Tongue Winking Eye За всеки влак имало пътници и за всички маринати, хора дет' ги харесват Joy Зареди се утре с още и с кеф си ги хапвай Wink
Аз ще се утеша и прегреша с любимия ванилов пудинг Blush
LaughingПредставих си нещо ужасяващо като трюфелите и за всеки случай отворих консервата на открито, че да не вмириша помещенията..
...
Сладоледът Дулсе де лече като за 10 лв. литъра ли е? Досвидяха ми се да дам толкова пари за един прост карамелов сладолед. Smiley

# 1 321
Аз да се оплача телешкото от петък никак нямаше вкус на теле все едно ядохме свинско много странно

# 1 322
  • Пловдив
взех си саксия с люти чушки, някой има ли успех с отглеждането?
Чушки люти има и декоративни. Люти или не са едногодишни.  Няма ли упътване за гледане на опаковката?

# 1 323
Аз похвалвам сладоледа от Иберийската седмица Дулсе де лече. Не бях взимала досега, но ни стана любим Simple Smile Чак скъпия го определи като „най-вкусният сладолед, който съм ял”

# 1 324
Имаше миналата година едни вакуумирани миди в пликчета, към 7 лв, май 400гр. Вече не ги намирам,и те ли изчезнаха?
Вакуумирани миди има и в момента, стоят при другите вакуумирани морски дарове микс, цена 6,99 лв. Тези в плика, които някой по-назад показа, са извадени от асортимента.

# 1 325
  • София
Имаше миналата година едни вакуумирани миди в пликчета, към 7 лв, май 400гр. Вече не ги намирам,и те ли изчезнаха?
Вакуумирани миди има и в момента, стоят при другите вакуумирани морски дарове микс, цена 6,99 лв. Тези в плика, които някой по-назад показа, са извадени от асортимента.
Утре ще търся в другия Лидл. В тоя дето ходя няма,днес обиколих и ме намерих имаше други , но не и тези.

# 1 326
Те са на едно и също място, водят се един артикул, кашоните които идват са смесени само мидите и миксовете морски дарове.

# 1 327
взех си саксия с люти чушки, някой има ли успех с отглеждането?
Чушки люти има и декоративни. Люти или не са едногодишни.  Няма ли упътване за гледане на опаковката?
Няма упътване, то..какво да ме упътват, ама....моите чушлета умряха(( Пресадих ги внимателно, всичко както си му е реда, но не се прихванаха. Иначе опитах чултетата, бяха много люти) Много ме е яд, така си ги харесвах, като храстче красиво бяха, ама..греда((

# 1 328
От семките можете да си ги прихванете пак.

# 1 329
Това със семките на го умея. Някой беше писал, че му станало красиво и голямо храстчето с чушлетата, значи не е едногодишно си мисля или... Наистина люти бяха чушлетата и голяма радост беше да откъснем по едно чушле и да го хапнем (домашно отгледани уж))) Еми, ако пуснат пак, ще купя. Вървят ми цветята у нас, не съм цветарка и не разбирам, ама си ги обичам. Тук обаче нещо не се получи и направо страдам, че го губя чушлето((

# 1 330
Аз бях писала, всъщност мисля, че моето храстче е на две години. Може и да са малко повече - то е много по-голямо в сравнение с това, което беше, когато го взех. Все още е живо и като гледам, няма намерение да умира.
Наистина лесно се хваща от семки.

Затова пък фуксията ми вече изсъхна съвсем - голямо разочарование! И я взех на пълната цена, а после ги намалиха на 7 лв... Мисля, че е от жегата, нищо не съм й правила. Другите растения са си добре, клематисът от Лидл, купен по същото време, порасна почти с метър.

# 1 331
Снощи имаше доста намалени неща и понаграбихме. Сега даже не помня какво Joy Някакъв период на умопомрачение

# 1 332
Аз имам чушки от около 2 месеца, вървят си добре, даже почнаха да цъфтят в лилаво.

# 1 333
Мидите, за които говорите - дано не изчезнат. Едри, чисти и доволно количество за приготвяне ❤
Последно правих на салата с лук и саганаки.
Не намирам вече за съжаление дребните кисели краставички. Бяха с по-различна марината.

# 1 334
Люти чушки в саксия зареждаме постоянно в момента. Намират се до подправките в саксия на регала с ПиЗ.

Общи условия

Активация на акаунт