Лидл 129 - Юлско-ваучерна (отново)

  • 92 967
  • 1 457
  •   1
Отговори
# 1 335
  • Мнения: 10 740
Аз да се оплача телешкото от петък никак нямаше вкус на теле все едно ядохме свинско много странно

по-зле от свинско. хич не ми хареса.

# 1 336
  • Мнения: 5 681
Здравейте! Сигурно сте коментирали, но поне в тази тема не видях, а я чета от началото ѝ. Онзи скъпия бекон, който беше почти изцяло сланина, в големи разфасовки от по 500 и нагоре грама, спрян ли е? Не мога да го намеря в три магазина вече.

# 1 337
  • Мнения: 2 681
Сутринта имаше от въпросния бекон на бул. Черни връх.
В неделя го гледах в Ст. град.

# 1 338
  • Мнения: 42 072
Ето я моята чушка, но е между други саксии и ми е трудно да я завъртя, за да снимам хубаво. Тя расте нашироко - на втората снимка се вижда как е порасла настрани (по-широка от педя - ръката ми е отдолу, но не се вижда ясно, защото телефонът ми прави скапани снимки):
Скрит текст:

# 1 339
  • Мнения: X
Супер е чушлето)) Ма то и моето беше хубаво и имаше доста чушки още в магазина. Не знам защо не ме хареса , но не се отказвам да го махна.

# 1 340
  • София
  • Мнения: 40 958
Ще си взема и аз чушлета Simple Smile Гледах ги, но не знам защо не си купих.
Бях си взела лавандула. От 6 коренчета 3 загинаха. Другите все още се държат.
Имам и хибискус от Лидл, но все още не е цъфнал.

От мидите съм взимала само изчистени и замразени (по-скоро охладени). Синът ми ги обожава.

# 1 341
  • Мнения: 10 740
Супер е чушлето)) Ма то и моето беше хубаво и имаше доста чушки още в магазина. Не знам защо не ме хареса , но не се отказвам да го махна.

говори ли му нежно Wink моето го кръстихме с децата Чу. гледам доста се е освежил.
между другото видяхте ли новите шок. кувертюри на готвене? бял и млечен. взех бял, но ми го изядох половината Wink

# 1 342
  • София
  • Мнения: 12 228
Чушлета и аз искам, ще отида да си взема, но как се гледат, може ли навън на терасата или са само стайни растения, благодаря.

# 1 343
  • Варна
  • Мнения: 25 836
Нормални чушки са това според мен, демек за открито.

# 1 344
  • София
  • Мнения: 406
Здравейте,едва ли е възможно,но да попитам дали сте виждали в някой от софийските магазини уреда за варене на буркани.Беше в брошурата 10.06-16.06.2019.Благодаря.

# 1 345
  • Мнения: X
Аз ги гледам на остъклена тераса (повечето цветенца са ми там, голяма е, пия си кафенцето, пиля си петичките с пилата от Лидл понякога, пея на цветенцата, говоря им, ама за имена не съм им измислила, освен на орхидеята и една петуния. Даже ги къпя вечер в горещляците (пръскам ги), бе не могат да се оплачат от грижи, внимание и гальовност. То вярно, пея фалшиво, може и затова да се е възмутило моето чушле)))
Шегата настрана, ама моето беше с много чушленца, най-красивото беше и богато в магазина. Не разбирам защо така се получи. Няколко вечери за вечеря си късахме по 1 чушле (ние много люто ядем, а тези са наистина люти) и едно хубаво усещане, сякаш от градинката си го късаш в панелния блок)
Моят Чушко, не мога да се сдържа

Последна редакция: вт, 30 юли 2019, 13:23 от Анонимен

# 1 346
  • Мнения: 42 072
Моето е на закрито - сега през лятото е все до отворен прозорец, а зимата е относително близо до парното.
Между другото, ако се откъснат всички чушлета, то нацъфтява до няколко дни и започва да оформя нови.

# 1 347
  • Мадрид / София
  • Мнения: 7 108
Виждала съм едни чушлета дето са белезникави с виолетови ивички. Конусовидни са по форма. Въпроса ми е: Люти ли са или са декоративни, които не се ядат?

# 1 348
  • Асеновград
  • Мнения: 4 113
Здравейте,едва ли е възможно,но да попитам дали сте виждали в някой от софийските магазини уреда за варене на буркани.Беше в брошурата 10.06-16.06.2019.Благодаря.
За София не знам но в Асеновград една бройка стои от повече от месец.

# 1 349
  • Мнения: 2 456
Обери чушлетата, да не изсъхват повече.

Разкопай нежно пръстта, дай му малко да почине, да не го преполиваш.

Може да е било много форсирано с разни химии, че да добие примамлив търговски вид и сега да не може да се съвземе от това.
При пресаждането да не си наранила голяма част от корените ?

Обери чушките. Остави го да изсъхне.
Почерпи го с хубава минерална водица.
Може и да оцелее.
 
Едногодишни са.
Много ми е интересно това, което е издържало няколко години у съфорумка. Да не е някакъв хибрид или нещо специално?

Общи условия

Активация на акаунт