Лидл 129 - Юлско-ваучерна (отново)

• 92 961
  • 1 457
  •   1
Отговори
# 1 365
Босилекът как го опази? Моят не знае какво иска. Мисля да го изям окончателно. 😃

# 1 366
Не го понасям този босилек - на всяка италианска манджа мерудия.

# 1 367
  • Mediterraneo
От мидите съм взимала само изчистени и замразени (по-скоро охладени). Синът ми ги обожава.

Наистина ли има охладени миди в Лидл? В каква разфасовка се предлагат?

Чуросите са много вкусни, но не и тези замразените. Поемат адски много мазнина при пържене. В Испания се приготвят от прясно тесто. Разбира се, продават се и такива, но не виждам твърде да се купуват.

# 1 368
Засилих се към пастета, но и аз видях, че рибата в него е само 25%. Останалото е царевично нишесте и добавки. Отказах се.
Чуросите са не сиропирани толумбички. Парено тесто за пържене. Вкусно е, но нищо особено. И зверски калорично.

# 1 369
Жалко, нитритна сол ☹ , няма да го купя. Как, аджеба, докарват пастет само с 25% риба...
...

Те могат и с 1% риба да направят пастет, но да не започваме тази тема.  Crazy
Аз рибата тон я обичам на филета и не мога да си причиня пастет.

# 1 370
  • Мадрид / София
Чуросите са типични за Испания. Лесни са за направа в къщи и както казаха много калорични.
След като ги изпържа ги слагам върху попивателна кухненска хартия. Аз правя от замразените, но пак трябва да видиш коя марка са твоите, щото има разлика.
Замразени се купуват доста, наравно с поррас -същото като чуросите с тази разлика, че са по-дебели и са прави като пръчки. И го казвам от първа ръка от лично наблюдение ( налага ми се да ги зареждам).

# 1 371
  • Варна
Абе... несиропирани толумбички демек 😃
Само дето аз лично ги предпочитам във вид на толумбички, а не с пудра захар или някакви други измислени варианти ( в Румъния бяхме купували на децата с кетчуп, Чили и някаква царевица в купичка)

А някъде да има останали от ленените чаршафи? Че докато се намотам и ... на Лидл на Владислав се бях изчерпали....

# 1 372
Да кажа и аз за сладоледа Дулсе де лече, понеже му се чудех струва ли си 10-те лв. за кг. За втори път в живота ми го купувам, да не се мина, че пак четох похвала. (То моето стана като онази приказка, че вторият път било, за да провериш дали ти е харесало първия път...😳) Ами не, за мен не си струва. Първият път след много хвалби и прехласване го пробвах в една бивша испанска колония, където също е доста популярен. Изобщо не бях очарована. Сега същата история. Не, че е лош, но нищо запомнящо се за мен. Сметановият сладолед от британската седмица го помня, примерно, прекрасен вкус и си го чакам.

Zenata, био лимоните бяха намалени тази вечер. Малко са недоузрели.

# 1 373
  • София
От мидите съм взимала само изчистени и замразени (по-скоро охладени). Синът ми ги обожава.

Наистина ли има охладени миди в Лидл? В каква разфасовка се предлагат?
Бяха в пакет (найлонов плик). Скоро се бях сетила, но забравих да проверя дали има.
Бяха изчистени. Но за марка изобщо не се сещам. Два пъти бях купувала. Може и да съм уцелила някоя промоционална седмица.

# 1 374
Има го пушения бекон от 700г парчето - стои на третия рафт броено от долу нагоре, след шунките, до беконите. Инфо от преди 10 минути.

При нас имаше 5 флакона от импрегниращия спрей за палатки. Намален при това. Някой търсеше...мога да купя и да пратя, но ще се оскъпи от доставката...з.не съм от София.

# 1 375
  • Стара Загора
От тази седмица има лазурен лак за дърво, но онзи ден като ходих в близкия ЛИДЛ и видях, че има и предпазваш лазурен лак, който беше с 2-3-4лв. по-скъп и не знам от кой да си взема Thinking

# 1 376
Момичета, дали има сладоледени торти в Лидл?

# 1 377
  • Пловдив
руло има, ама торта...май не  Thinking

# 1 378
Има го пушения бекон от 700г парчето - стои на третия рафт броено от долу нагоре, след шунките, до беконите. Инфо от преди 10 минути.

Благодаря. Днес пак ще търся. Става въпрос за новия магазин на Алабин, проверих и на Раковски в понеделник, миналия петък в този на Вардар Sad

# 1 379
руло им

а, ама торта...май не  Thinking

И аз не съм мяркала, но да питам, да не ходя напразно! В Била трябва да има!

Общи условия

Активация на акаунт