Лидл 129 - Юлско-ваучерна (отново)

• 92 957
  • 1 457
  •   1
Отговори
# 1 380
  • София
Момичета, дали има сладоледени торти в Лидл?
руло има, ама торта...май не  Thinking

Има нещо като торта в кръгли пластмасови кутии, с няколко вида сладолед. Обаче, рових в него за картинка, не намирам.

# 1 381
Има, но е само един вид- шоколадова мисля. Точно до рулата.

# 1 382
  • Сливен
има,виждала съм и с бял сладолед.

# 1 383
има,виждала съм и с бял сладолед.

Благодаря много, ще се ходи тогава! Искам за рожден ден, после ще споделя!

# 1 384
Има го пушения бекон от 700г парчето - стои на третия рафт броено от долу нагоре, след шунките, до беконите. Инфо от преди 10 минути.

Благодаря. Днес пак ще търся. Става въпрос за новия магазин на Алабин, проверих и на Раковски в понеделник, миналия петък в този на Вардар Sad

Щях да го снимам за ориентир на мястото, но се сетих че тук писаха че не се гледало с добро око на щракащите клиенти...
ПС...не съм от София.

# 1 385
Тара-ра-рам. Регистрирах се за участие в играта.
Кога и как ще разбере, ЧЕ печеля Blush Няма начин да не...
Има ли и други в очакване, да ходим заедно към Алпите в тез жеги .

И сега- да питам за простора от утре, с 33 - те закачалкии.
Има ли го някой и надежден ли е.
Много добра работа ще ми свърши такъв модел на мен.

# 1 386
Що пък да не се снима? Аз най-редовно така пазарувам. Да съм сигурна какво са ми поръчали да взема и през вайбъра е много лесно. Никога не са ми правили забележка.
И аз влязох да питам за закачалката. Благодаря на отзовалите се.

# 1 387
Тъкмо и аз влизам да питам за простора- този, на който могат да се простират тениски на закачалки. Мисля, че ще е много удобен и няма да се мачкат дрехите или да остават разни белязки от щипки и простори. Ако някой го има, моля да каже дали наистина е толкова удобен, колкото звучи?
Малко ме притеснява, че изглежда, че е от пластмаса, а тя старее от слънцето. А в някой друг магазин да сте засичали от същия тип простори?

# 1 388
Някой с мнение за гладачната система?
Чудя се, дали за тая цена сама трябва да глади Simple Smile

# 1 389
Аз най-редовно си снимам в магазина и досега не са ми правили забележка Simple Smile Да кажа за сладоледа Долче ди лече че на мен много ми хареса. Този път не виждам от испанската седмица едни бисквитки със бадеми отгоре. Любими са ми но явно са ги спрели.

# 1 390
Няма сладоледена торта, само руло.

# 1 391
аз съм виждала сладоледени торти в лидл, но не знам дали са в постоянния асортимент.
ей, соул, как изпуснах лимоните Wink ще видя днес дали има още намалени /може и само при вас да са били намалени, де/.
метнах око на мозайковия сладолед, но дребния ми вика - искам домашен Wink

# 1 392
Мнение за влагоуловителя? Някой има ли го? Преди като че ли са пускали друг модел....не съм сигурна...

# 1 393
Момичета, вместо да давате пари за тая отрова (пастета от риба тон с 25% риба+ консерванти) защо не си го направите сами? В дълбока купа слагате риба тон, зехтин и лимон. Бжжжжт с пасататора за 1 минута и сте  готови. Аз така си го правя и вкъщи много го харесват.

# 1 394
И аз съм купувала сладоледена торта от Лидл, много хубава, но беше преди месеци. Скоро не съм заглеждала дали има.

Общи условия

Активация на акаунт