Лидл 129 - Юлско-ваучерна (отново)

• 92 958
  • 1 457
  •   1
Отговори
# 1 395
  • Бургас
Момичета, вместо да давате пари за тая отрова (пастета от риба тон с 25% риба+ консерванти) защо не си го направите сами? В дълбока купа слагате риба тон, зехтин и лимон. Бжжжжт с пасататора за 1 минута и сте  готови. Аз така си го правя и вкъщи много го харесват.
Хм, не ми беше хрумвало... И никога, ама никога, не съм правила и домашен... Или просто харесвам и търся определен вкус, за съжаление, както и хлапето, което го обожава, пак за съжаление, и не се получава засега с домашния, и за това поне от време на време си го позволяваме? Разрешавате ли? Ако следите по-редовно темата, можеше и да сте забелязали, че аз лично се заглеждам в етикетите и повечето неща , които съм препоръчала са били с изчистен състав. Пастетът не е едно от тях и затова съм казала че на нас ни е вкусен и съм постнала състава му за желаещите да го знаят, но не и да ми вменяват вина някаква! Други включвания относно отровите? Че точно в момента съм в подходящо настроение Imp

# 1 396
  • Варна
Този сос на майонеза ли прилича като вкус или на соса от дюнерите?

# 1 397
На майонеза

# 1 398
От утре диня и картофки на някакви тънки цени. Черното грозде със семки ли е?
https://www.lidl.bg/bg/broshura/ot-01-08-do-04-08-doplnitelni-pr … view/flyer/page/2

# 1 399
  • Варна
Със сигурност. Първо, че ако е без семки щеше да пише и второ грозде без семки на тази цена по това време на годината - абсурд.

# 1 400
О, супер, аз със семки искам да е. То лекарства се правят от семките, те тръгнали да ми правят сортове без семки.  

Имахме си съфорумка, която от рано ни казваше какво предстои. Не стана ли време за бельо - трябва ми розов сутиен, а не ми се обикаля по магазините. 🙂

Последна редакция: ср, 31 юли 2019, 15:08 от soul81

# 1 401
  • Варна
Ами моят син със семки не яде, единственият вариант е да му ги чистя зърно по зърно. Та добре, че има сортове без семки Laughing Всъщност те си имат семки, но са мекички и не се усещат при ядене. Покрай дребното и аз отвикнах да ям обикновено грозде, дразнят ме твърдите семки.

# 1 402
И аз познавам хора, възрастни, които плюят семките, но аз проблем с гълтането нямам.🙂 Не знаех, че и сортовете без семки имат семки. 🙃

# 1 403
А аз домашният пастет/разядка я правя с майонеза и риба тон кансерва в собствен сос, черен пипер. Изцеждам добре консервата и от майонезата слагам половин кофичка с ниска масленост.

# 1 404
Едно от намалените неща от оня ден е кленов сироп. Голяма вкусотия , не препоръчвам на диетично настроените
Бяхме си купили преди време голямо парче прошуто и хич не беше хубаво, не препоръчвам

# 1 405
А той кленовия сироп е за диети...

# 1 406
Някой участвал ли е във вкусовия тест на Лидл:
https://m.dir.bg/business/kompanii/targovskata-veriga-lidl-prove … -na-svoi-produkti

# 1 407
Момичета колко го купувате нарине-ацидофилното мляко?вчера го купих за 1.70 от билла...

# 1 408
  • Мадрид / София
Каквато съм си лудичка по растенията, си купих чушлета. Водят се декоративни, но са люти и разноцетни. И не са лидълски щото сега няма по този тип магазини, та ходих до един специално за растения и животни.

# 1 409
А той кленовия сироп е за диети...
Режимът за подмладяване с кленов сироп е живо гладуване. А самия кленов сироп е най вече за палачинки и гофрети. hahaha

Последна редакция: ср, 31 юли 2019, 19:56 от So Lucky*

Общи условия

Активация на акаунт