Лидл 129 - Юлско-ваучерна (отново)

• 92 933
  • 1 457
  •   1
Отговори
# 1 410
Взех си сладолед скир -не е лош,ама пише ,че има растителни мазнини,търсих състав в чужбинско ,но има само ревюта на немски,ще чакам дъщеря ми да превежда,че ми е слаб 👅.

# 1 411
  • Мадрид / София
Имам почти цяло шише кленов сироп и не знам с какво да го изразходвам, че съм уж диетична и не правя палачинки, ни гофрети. Малко ми е като карамелов сироп, но е по-течен от карамелизирана захар и не става за крем карамел примерно.

# 1 412
За по-кисели плодове, примерно. Палачинките също могат да са ти в диетичен вариант - замесени с банан, овесено/лимецово брашно и кокосова мазнина за печене, ако изобщо.

# 1 413
  • София
Ако си на диета, по-добре си го спести, палачинките са по-диетични от него.

# 1 414
  • Мадрид / София
За момента седи в хладилника и чака своя час ☺

# 1 415
  • София
Angela61, ей това е богат урожай!

# 1 416
  • Мадрид / София
Angela61, ей това е богат урожай!
Ха ха, въпроса е до кога ще оцелее.

# 1 417
Беконът е намерен и купен. И то от магазин, в който проверих миналата седмица и нямаше - новият на Алабин. Там са го позиционирали на среден по височина рафт. Иначе, на когото му е удобно и му влиза в менюто, а не е обърнал внимание на специалната брошура за новия магазин, пилешкото филе е на промоция.

# 1 418
Те отделна брошура ли имат? 😯 За какъв период?

# 1 419
Те отделна брошура ли имат? 😯 За какъв период?

С периода на нормалната брошура е, но е друга - с 20-тина продукти с намаления, които не са намалени за другите им обекти. Има всякакви неща, но само от месото се впечатлих и взех. А за покупка над 25 лв. дават ваучер за бири за другата седмица на 50%. Това е втора седмица. Докога, не знам.

# 1 420
  • На изток от Ада
Здравейте, как да докажа ,  че едни чехли са, взети от Лидл , баркода им беше Закрепен на пластмасова нишка за едната обувка , махнах го   . Преди месец и полувина ги купих , стелката се изтърка , а от скоро и отсърану на едната е скъсано. Имам касова , мога ли да наюравв нещо-?

# 1 421
  • София
В Лидл на музикалната,също имаше такива промоции, 2,3 седмици. После вече край.

# 1 422
Касовата бележка е достатъчна, няма нужда да доказваш нищо, те си познават артикулите.

# 1 423
  • Стара Загора
Кленовия сироп можете да ползвате като подсладител за сладкиши и разни бисквитки за по-здравословен вариант. Аз си слагам и към овесените ядки. Каша от бадемовото мляко на Олимпус, едрите овесени, малини и сурово кашу, полети с лъжичка кленов сироп ммм. Или пък тостове пълнозърнест хляб с котидж и сиропа, поръсено с малко канела и натрошени орехи + свежи праскови за разкош. Blush

# 1 424
Чак пък здравословен....айде да не се лъжем. Захарчица си е...
Чист въглехидрат...

Общи условия

Активация на акаунт