Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 8 / Юли 2019

• 193 081
  • 3 928
  •   1
Отговори
# 1 110
Идеята е да покажат висок стандарт и да им завиждаме. Познавам някой хора с възможности,не супер богати,но си имат висок стандарт,ем никой от тях не ходи по брънчове или си купува скъпа козметика. Купуват си качествена козметика и храна,защото не винаги най-скъпото е най-качествено. А да не говорим,че фейсбук изобщо и не го отварят. Това на родните ни влогърки си е селения и комплекси. Те не показват нищо освен коя къде е яла,на коя какво и е подарил мъжа,коя какво си е купила.... и е състезание да се показват коя е по-добра.

Като това, което показват дори не показва стандарт а е реклама защото повечето неща са PR пратки или събития ( ивенти).

# 1 111
Но "не мога да ходя на високи обувки" не може да е водещ фактор за жена над 18 г.
зряла жена (небременна и очевидно не с наскоро навехнат/счупен глезен) да не може да изкара една сватба на 8-9 см ток е абсурдно, съжалявам.
Има си физиотерапевти за коригиране на проблемна походка, има си стелки за омекотяване или запълване на високи сводове, има си и доброто старо упражнение. Упражняваш се - става ти удобно, воала. На никоя от нас това умение не й е паднало от небесата.
Твърдението ти е смешно и абсурдно, не съжалявам. Не сме длъжни да можем да ходим на 8-9 см и то да издържим на такъв ток цяла вечер JoyJoy
И да, "не мога да ходя на високи токове " може да е водещ фактор на жена над 18.
Никога не съм носила токове и аз също не мога да ходя дори на 3-4см ток няма да мога да вървя.
За тези кецове на Гочева не бих дала 800лв.сигурно са доста здрави и няма да се скъсат скоро, което означава, че за 2-3мес. ще ми писнат и ще ги захвърля в кутията и ще забравя за тях и жалко за 800те лева...

# 1 112
Има си физиотерапевти за коригиране на проблемна походка, има си стелки за омекотяване или запълване на високи сводове, има си и доброто старо упражнение. Упражняваш се - става ти удобно, воала. На никоя от нас това умение не й е паднало от небесата.
Справям се отлично с ходенето на ток, но самите обувки с ток са ми грозни, не са и здравословни. За другите хора нямам претенции, но за себе си изпитвам отвращение да обуя нещо подобно. Както се вижда и самата булка не е с ток, очевидно хората си се познават и се приемат, нека ги оставим да се забавляват, както им харесва, а ние ще си уважаваме нашите приятели, според техния характер.

Все едно се доказва на някого , и това не се наблюдава само при нея..
Не го приемам така. Просто тези, които имат канали като нея, споделят моментните си емоции. В случая е била щастлива, казва го, тогава с операцията - боли я, споделя пак. Не значи, че само нея я боли или само тя е обичана, а че в този момент изпитва еди какво си чувство.

Логиката е, че Филип го нямаше повече от месец, а Ели беше тук за 2-3дни и явно отиде до морето за компания на Пепе.
Пък и през това време не се е бутала по чуждите скутове. Или поне не го показала. 😉
Много знаем къде се е бутала Simple Smile
А Майкъл почти във всяко видео заминава за някъде за по 1-2 седмици - работи в семейния бизнес и спокойно може да я взима с него, тя не е на работа от 8 до 5, за да не може да обикаля. Не е до нея в трудните моменти, сега сама на почивка. Да си живеят, както искат, но мисълта ми е, че и те нон стоп са разделени.  

Последна редакция: ср, 10 юли 2019, 11:28 от Не се сърди, човече

# 1 113
Идеята е да покажат висок стандарт и да им завиждаме. Познавам някой хора с възможности,не супер богати,но си имат висок стандарт,ем никой от тях не ходи по брънчове или си купува скъпа козметика. Купуват си качествена козметика и храна,защото не винаги най-скъпото е най-качествено. А да не говорим,че фейсбук изобщо и не го отварят. Това на родните ни влогърки си е селения и комплекси. Те не показват нищо освен коя къде е яла,на коя какво и е подарил мъжа,коя какво си е купила.... и е състезание да се показват коя е по-добра.

Не ходят на брънчове,защото сигурно не им се ходи . Блогурките си показват придобивките ,на тях всичко им е на показ и от това печелят.
Не смятам за селяния и комплекси да ползваш скъпа козметика  да ходиш на брънч. Simple Smile

# 1 114
Относно Мона, и аз не мисля, че е длъжна да ходи на токове, особено пък ако не може. На нейно място и аз бих предпочела да ми е удобно.

А за Ели, въпреки че я харесвам, и на мен ми е непонятно това постоянно доказване в Инстаграм. Може би и тя чете тук. Така или иначе, почти всичките блогърки го имат този комплекс да показват, че им подаряват цветя, че ги посрещат и т.н. Дори не само блогърки го правят, а огромен процент от жените. И аз съм си качвала такива снимки, като се замисля 😁

# 1 115
Относно Мона, и аз не мисля, че е длъжна да ходи на токове, особено пък ако не може. На нейно място и аз бих предпочела да ми е удобно.

А за Ели, въпреки че я харесвам, и на мен ми е непонятно това постоянно доказване в Инстаграм. Може би и тя чете тук. Така или иначе, почти всичките блогърки го имат този комплекс да показват, че им подаряват цветя, че ги посрещат и т.н. Дори не само блогърки го правят, а огромен процент от жените. И аз съм си качвала такива снимки, като се замисля 😁

Живот мечта все пак са инфлуенсърки. Но те губят леката тънка граница , че инфлъенсваш значи да дадеш откровенно мнение , а не д аправиш стойки колко си желана и единствена. Тя сама не си вярва на това, което показва относно Майкъл. И хич не е толкоз хрисима колкото мяука. Да го държи здраво, че ако и покаже вратът е за мустака в мечтаната Дания.

# 1 116
Маратонки да искаш! Joy

# 1 117
Нон стоп били разделени. Моля ви, решили сте че Ели и Майкъл няма да са заедно и от едно стори, в което се обяснява в любов пак се стигна до това колко се натискала да се хареса.
Защо не приемете, че те наистина са обичат и има синхрон някакъв. Едно дяволито закачане на закуска за вас беше гавра. Сериозно, може ли така различно да гледаме на едно и също нещо?

# 1 118
  • Пловдив

Аз на това му казвам комплексарщина. Много хора поддържат висок стандарт, но не го демонстрират явно. То просто си личи и останалите не са слепи за да го забележат. Но когато ми се натрапва, за мен е избиване на комплекс.

# 1 119
  • Варна
Оооооо това, че не всяка може да ходи на токове не означава ,че трябва да се изтупа на сватба с кецове !!! В разгара на партито съм ОК за кецове, ама баш така по време на официалната част .. МИ НЕ, ГРОЗНО Е !
Има и ниски, елегантни обувки за тези поводи !!!!!! Да не говорим, че има и сандали на платформи, по-удобни от токовете Wink

# 1 120
Ели и Майкъл нито са женени, нито имат деца, съвсем нормално да имат и повече време за самостоятелен живот, в такъв период от връзката даже помага, иначе щяхме да кажем че са залепени един за друг, или по-скоро тя за него 😉. Пепа също нямаше да бие така на очи, ако не си промотираше живота и семейството като пример, goals и тн. Нима тя не обяви, че деца се правят между другото и животът си тече. Само пропусна да вмъкне, че е добре да имаш антураж от баби на повикване и гръб от мама и тате, ако случайно го закъса, било от и с изгубен куфар.

...

Мона каквото и да облече ми седи мърлява и нечистоплътна (мъжът ѝ също), за стил и дума не може да става. Има хиляди модели равни удобни обувки подходящи за повод, не бих сложила маратонки тип за тенис никога на сватба. Сега това обаче е модерно и се води стил.

# 1 121
Оооооо това, че не всяка може да ходи на токове не означава ,че трябва да се изтупа на сватба с кецове !!! В разгара на партито съм ОК за кецове, ама баш така по време на официалната част .. МИ НЕ, ГРОЗНО Е !
Има и ниски, елегантни обувки за тези поводи !!!!!! Да не говорим, че има и сандали на платформи, по-удобни от токовете Wink
Не съм казала, че означава това.
Кой го твърди?
Абсолютно съм против кецове/маратонки  на сватба.

# 1 122
Една позната на сватбата си беше с кубинки, къса рокля (за да се качи на мотор), а купонът беше рок група, кебапчета, картофи и бира Joy
Но гостите бяха все рокери и бяха някъде в гората Joy

# 1 123
Но "не мога да ходя на високи обувки" не може да е водещ фактор за жена над 18 г.
зряла жена (небременна и очевидно не с наскоро навехнат/счупен глезен) да не може да изкара една сватба на 8-9 см ток е абсурдно, съжалявам.
Твърдението ти е смешно и абсурдно, не съжалявам. Не сме длъжни да можем да ходим на 8-9 см и то да издържим на такъв ток цяла вечер JoyJoy
И да, "не мога да ходя на високи токове " може да е водещ фактор на жена над 18.

Виждам само подхвърлени тези, не и някакъв мисловен процес зад тях, камо ли аргумент.
"Да издържа"? "Цяла вечер"? Никой не говори за кифленските изцепки с платформа под пръстите и 15 см стилето. 8-9 см ток на добре построена класическа обувка се усеща като цвичка на крака.

Длъжна не си. Просто се показва кой е пораснал и осъзнава къде се намира, каква е ролята му и дали може да носи отговорност. То този абитуриентски бал не е само да се хвърлят едни пари на вятъра и да се поФалим на родата, че сме завършили едно кирливо средно. Друга му е идеята.
Носенето на ток на формално мероприятие има по-символичен смисъл:
- Показва стил. В най-истинския смисъл на думата - стилът не е просто съчетаване на цветове и материи; стил е да знаеш кой си, къде се намираш и какво се очаква от теб. Дрескодът и спазването му е признак на стил и уважение към мероприятието - независимо дали си на рок концерт, футболен мач, конференция, нетуъркинг коктейла след нея или сватба.
- Да си възрастен означава:
А) да си способен да си видиш дефицитите и да ги попълниш. В случая - коригиране на походка, наваксване на висок свод или други такива възпрепятстващи удобството фактори и упражнения. Нищо сложно. Ако за това някой каже "не мога", хората наоколо с право биха се съмнявали, че за далеч по-трудни и важни неща ще може.
Б) ясна подредба на приоритети. Удобството се учи. Може да не ми е удобно да нося сутиен, това не прави прозиращи зърна и твърде натуралистично поклащащ се бюст уместна гледка, каквото и да се лансира в момента. "Не ми е удобно" е извинение на петокласничка, която хем иска да носи пола през зимата, хем не иска да носи чорапогащник. Какво се очаква? Майка й да я пусне с голи кълки през декември? Ами не, обяснява й се, че или не носи пола, или носи чорапогащник с нея. Намира се подходящия такъв и хоп, след 5 пъти петокласничката вече не го усеща. Същото и с токовете. Никой не се е родил научен.

(Отново - ако както каза Не се сърди, човече младоженците си настояват на кежуъл - разбира се, че ще уважим желанието. Това също е проява на зрялост - да знаеш, че твоите желания на този ден остават на заден план. Но да се извиняваш с "удобство"? Детска работа.)

# 1 124
Като заговорихте за показност и демонстрация се сещам за второто си висше(скоро надявам се ще е факт),но да речем,че го отдавам на младостта на хората,които ще изкоментирам.
Студентки,които закъсняват с наема на общежитието си,влизала съм-мизерни условия,липса на пари...но инвестиция в парцалки от мола,обикаляне по тези молове за намаления,важна е да е марково,а колко маркови са Зара,ХМ,Бершка и т.н като за хора зад граница са мас мода.А,да и без айфон не може.
Има ли пари-молче,няма ли пари-леща и лютеница.
Не са от типа хвани си богат чичко,нямат кофти морал,не са и глупави момичета,просто адски ограничени... гъзар бъди от глад умри.
Кой не познава богати хора,ама такива,които с къртовски труд си вадят парите,при тях не съм забелязала такава показност.
Та така и за родните звездеещи се(вкл.инфлуцкиразни).
Изникна ми видеото на Герганчето със зелената храна,погледнах.Апартаментът като хралупа,тя бедна душевно..Ланкома и бейби моцарелата обаче са важни.И да,всеки да си живее живота както иска...

Последна редакция: ср, 10 юли 2019, 12:17 от BaklavaTa

Общи условия

Активация на акаунт