Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 8 / Юли 2019

• 195 423
  • 3 928
  •   1
Отговори
# 1 890
Никога не бих си изтипосала така детето, като за продан. Angry Отвратително ми става като си помисля какви изроди може да следят профила й. Толкова ли закъсаха за пари тези хора?!?!

Доповръща ми се. Няма ли някакво възрастово ограничение в инстаграм ?

# 1 891
И на мен ми е жал, но повече ми е жал за децата.

Ей, всичко се срина отново - фейсбук, инстаграм, уатсап - как живеят инфлуенсърите???

# 1 892
Да ви кажа колкото и  противен безделник да ми е Филипчо,  ме хваща жал за него, като изпъден е горкия.

И на мен ми стана жално. Каква работна среща какви пет лева. Ако мен ме бяха изпъдили на друга маса, щеше да ми е много обидно.
А може и той да не ги е изтраял да се кикотят, и да се е преместил сам. Не знам, но отстрани тази картинка изглежда много кофти.

# 1 893
Четейки коментарите се питам, Пепе добре ли е 🙁 Не съм вярвала, че ще го кажа ама ми е жал за Филип. В какви циркове го кара да участва само, а той завалията даже и детето гледа, докато тя се прави на интересна, пардон, работи.
Изглежда ми ситуация "аз нося парите вкъщи, ти ще правиш това, което ти се каже". Аз не съм съгласна с коментарите, че е хванала богаташ и му харчи парите. На точно противоположното мнение съм. Не обичам съчиненията по картинка, ама няма да се учудя, ако му се напомня на Филип, че е в чужда държава, жена му работи и изкарва парите, от тъстовете е апартамента и колата....

# 1 894
Честно да ви кажа,ако го направя това с мм ще сме дотук колкото и да става въпрос за пари,просто е неуважително...ясно ми е че манталитета е друг и филип не може да го докара това хилене и лигавене като филяка но да е мислила като си взима чужденец

# 1 895
Доповръща ми се. Няма ли някакво възрастово ограничение в инстаграм ?
Попадна на профил на 12 годишно русначе(момиче).Ужаст..пишат му коментари колко красива жена е🤮 а снимките са като на 18 годишна  търсеща спонсор .Репортнах го ама ..сигурно още си седи.

Последна редакция: ср, 17 юли 2019, 16:10 от Не се сърди, човече

# 1 896
  • Варна
Оххх, изгледах на бързо Пепа и Филяка и имаше и збавно моменти от страна на Филяка , но не намирам смисъл и в двете видеа .. !
Радостнамама съм я последвала отдавна, но като цяло е скучна, не намирам нищо полезно тъй като не съм от СФ, а тя съм засичала, че говори за разни места там. Тези дни бяха по морето и в родния й град и не спря да говори колко студено било дрън дрън, абе честно казано ми идва много като съм я лайкнала и в ФБ и в инстаграм.. едно и също аман ! Като цяло е скучна и това с описанието, че обикаля по моловете пфуу страшно тъпо. Ако не се лъжа тя нещо с езици се занимаваше .. пък може и да бъркам.

# 1 897
  • Пеликания
Пепа беше просто потресаваща.
Мислила си тя, че цял ден ще си лежи и ще се пече в къщата на морето. Някой друг ще й направи закуската както е свикнала. Някой друг ще й измие чиниите. И колко нагло попита: "Еми секретарката?" - тя да не е икономка.
Нали е супер майка на две деца, блогър, влогър и какви ли още не глупости, а домашна храна не може да направи за децата си. Тези 2 видеа ама изобщо не я представиха в добра светлина.
Скрит текст:

# 1 898
Да ви кажа колкото и  противен безделник да ми е Филипчо,  ме хваща жал за него, като изпъден е горкия.
Разбираемо. Прави неща, които откровено не са му приятни. В едно никакво положение се намира.
Голямото дете и то изглежда тъжно.
И Филяка, който се събуди до него Scream

# 1 899
  • Някъде там
Видеото на Филяка като Пепе е супер напрягащо..още малко щеше да го напердаши на моменти,а и се е взела твърде насеризоно. Не можа да ни спести брънча и Коко нейлс Grinning
Е как да го спести,като друго няма как да покаже?То това и е живота реално.
Едни и същи места посещава,едни и същи неща прави.

# 1 900
Да си прекръсти клипа на : ”Какво е да си безделник от мъжки пол” ..
За мен едно е сигурно ,инфлуенсър =безделник .

# 1 901
А сиена като се разплака и филяка не можа да я нахрани пепе явно се ядоса ...и децата на какво са подложени ..

# 1 902
Малеее, Пепето с това видео с Филията направо уби рибата от тъпота. Не намирам никакъв смисъл и в двете видеа. За мен е поредната простотия изсмукана от пръстите. Какво и стана на Пепа та така рязко изтъпя....

# 1 903
Това да не е модерната версия на "Смени жената" - само че се сменят мъж и жена, макар че в случая хвани единия удари другия, никой от двамата няма нищо интересно за правене в ежедневието си (не съм гледала клиповете, не мога да ги понеса).

Продължавам да си мисля обаче, че тези глупави и детински идеи не са нито на Пепе, нито на Филяка, а на агенцията за която работят. Там какви мозъци ги измислят тези неща не знам. Виж детинското и лигаво изпълнение вече си е изцяло на Пепе, ама тя си е такава винаги, не е нещо невиждано.

# 1 904
  • Някъде там
Изтъпяла или просто не е издържала, вече да се преструва, на такава каквато не е и истинската Пепа се показва на повърхността?
Не е лесно да се показваш ежедневно, като интелигентна работеща майка с две деца, която сама се справя с трудния живот,като в същото време нещата са коренно различни.

Общи условия

Активация на акаунт