Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 8 / Юли 2019

• 195 477
  • 3 928
  •   1
Отговори
# 1 875
Антоанета като нищо да я поканят като коментар в На Кафе за новия сезон/пепел ми на устата/. Просто нямат образ на младо майче сред коментарите.

E, тогава ще стане истински забавно, ще гледам Гала всеки ден. Laughing

Първо, че ще се опита да блесне като примадона и ще се хванат за косите с Гала, после: заради липсата й на обща култура- ще е гаф след гаф.

Последна редакция: ср, 17 юли 2019, 15:37 от Yogurina

# 1 876
Патрашкова ще си пусне дълга коса от зор.

# 1 877
  • София
Joy

Човече, не мисля,че в техния свят има неуместно и уместно, за да проектираш собственото си възпитание върху тях. Единият люпи семки като на селсскио мегдан, а на другата кривите крака постоянно да на някоя седалка.

Има поведение на лековата. С тия накланяния и попипвания, и лендзения на чуждите мъже.

# 1 878
Тази пък радостна мама е чакала някой най-сетне да е спомене в темата и след като и се сбъдна мечтата си пуска стори.  Satisfied

# 1 879
  • На зелено
Тази не съм я срещала в темата, на защо в YT изскачат постоянно видеа на Йона Йоко?! Има няма 10хил.последователи и всеки път ми излизат неини видеа. Не знам как работят алгоритмите на УТ, но има някакви спосорирани видеа 100%.

# 1 880
Ааа, за тая Радостната ми разправяше една приятелка преди време, но не съм я споменавала, защото не ми се стори интересна. Виждала я често и на живо изобщо не била толкова "изпъната", както са снимките в инстаграм (не че би ни изненадало това).
Дарин Ангелов много ме разочарова с профила на детето си. А много го харесвам. Жалко.

# 1 881
Тази не съм я срещала в темата, на защо в YT изскачат постоянно видеа на Йона Йоко?! Има няма 10хил.последователи и всеки път ми излизат неини видеа. Не знам как работят алгоритмите на УТ, но има някакви спосорирани видеа 100%.

И на мен постоянно ми изкача. Стана ми противна вече, хич ми не е интересна.

# 1 882
Видеото на Филяка като Пепе е супер напрягащо..още малко щеше да го напердаши на моменти,а и се е взела твърде насеризоно. Не можа да ни спести брънча и Коко нейлс Grinning

# 1 883
Изгледах и двата клипа на филяка и пепе,мъжът ми е фен на типично и филяка ми е познат като творчество,но пепе просто не ми се връзваше в картинката,седеше ми не на мястои леко дървена,скечовете не са нейното нещо колкото и да се опитва да се прави на забавна,стана ми мъчно за филип,направо се чудеше какво става и беше като изгонен през цялото време..репликата на пепе от видеото на филяка "изкара ме от обувките днес не съм работила" ме уби, ма то работа ли е да го опишеш кръста не те държи вече...все ми се струва че след раждането жените стават с по женствени форми,пък при нея нищо слабо и плоско...

# 1 884
Ако спести коко и брънч как ще разберем, че лЯйфстайла й е висок може би колкото нея Satisfied?

# 1 885
Добре, че е Фичо #1 там да гледа бебето, докато Пепе и Фичо #2 се правят, че работят.

# 1 886
Тя Пепе друго освен брънч и Коко не прави. А, пита децата "какво си правите, момичетааааааа?"
Хаха, да, този момент с "работенето" на Пепе ме разсмя Joy

# 1 887
Таз защо така рязко зави от Мами не знам си кво към друсат ме хормоните😂😀.
Къде са й гърдите бре🤔?

# 1 888
Няма и ги. Аз очаквах да и изскочат от онзи бански, но после се сещах, че тя няма никакви и се успокоявах. Тръгнала да ми рекламира Триумф.

# 1 889
Да ви кажа колкото и  противен безделник да ми е Филипчо,  ме хваща жал за него, като изпъден е горкия.

Общи условия

Активация на акаунт