Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 8 / Юли 2019

• 195 271
  • 3 928
  •   1
Отговори
# 2 175
Има ли влогър, който да не е правил видео на тема "Паник атаки" и изобщо дали някой от тях се е сблъсквал наистина с тях? Темата е сериозна, а за тях като че ли е просто поредното видео с информация от интернет.

# 2 176
BaklavaTa, е какъв е тоя лЯйфстайл с влак...минимум голф 2 трябва,   еееее значи  не се научихте.
 Гледай само бабата да те извади некое авокадо и да го замаже на филия с лютеница.

# 2 177
Имам някакво много силно усещане, наречете го шесто чувство, че Пепа излъга за мемори картите Flushed
Не ме трийте, моля Hug

# 2 178
Имам някакво много силно усещане, наречете го шесто чувство, че Пепа излъга за мемори картите Flushed
Не ме трийте, моля Hug
Какви са тези мемори карти и къде ги показва?
Редактирам се, защото видях сторито й относно тези т.нар. мемори карти.
Ами не скъпа това не се наричат мемори карти, а ноутс или бележки. Мемори карти е едно друго нещо, ама ти ако се занимаваше с децата си щеше да знаеш какво са мемори карти ама карай ще го преживееш.

# 2 179
  • Пеликания
В сторито днес обяснява как от багажа, който й беше откраднат липсват няколко неща, и каза че й са откраднали  мемори карти. Пак почна друга история.

# 2 180
BaklavaTa, е какъв е тоя лЯйфстайл с влак...минимум голф 2 трябва,   еееее значи  не се научихте.
 Гледай само бабата да те извади некое авокадо и да го замаже на филия с лютеница.
Grinning
Няма пАри и за Трабант,всичките отиват за брънчване,Сефора и Ши-Ин,скоро ще посегна на колата на ММ,не е лесно да нищоправиш и да си в крак с колаборациите.
Рационален е въпроса,а той как ще ходи на работа?!Мда,ама щастлива жена,щастлива къща!

# 2 181
Не ме трийте, моля Hug

Честно казано и аз това си помислих.
Откраднали й ги при мистериозната кражба на куфара, който бе намерен за броени часове...
Обаче пък си имаше предостатъчно кадри за влога от Англия...
Та и на мен ми се струва, че се е отказала да пуска някои видеа и това е просто оправдание.
Това си е мое предположение, естествено.

При положение, че пусна хиляда и едно сторита за кражбата на куфара, не спомена нито веднъж, че й няма картите с памет.
Но за ружа и ползваните спирали се оплака.
Сега като почнаха да я подпитват за обещаните видеа, изведнъж й откраднали картите...

# 2 182
Преживейте го като Пепа - един брънч и си бичете лЯйфстайла.
Преди беше доста по-свежа, но сега напъните са и в повече...

# 2 183
За първи път пуснах видео на Деситолкс.
Ако тази Буреле(или както там се казваше), е като копие на Пепе, то тази Деси говори насечено и сякаш през зъби точно като Зорница.
Напрягам се като ги гледам. Трябва само да ги слушам, че ме заболя челюстта от напрежение.
П. П. Мемори картите се слагат в телефон или апарат за допълнително място. Та точно това си е, не са никакви бележки. 😉

# 2 184
Ооо Боже... къде е Деси, къде е Зорница. Втората насича думите и е адски дразнеща, първата просто говори бързо, но на мен ми е сладка и съм и’ свикнала

# 2 185
Ми за мен изобщо не говори бързо. Но признавам, че съм гледала точно 3 минути от видеото за дрогерийните продукти под 20 лв.
Точно все едно Зорница слушам.

# 2 186
Ааааа тя има предвид флаш памет карти за телефон хахахах дооообре.

# 2 187
Оф, мемори, мемори...помислих, че са и откаднали Дормео матрака 😁

# 2 188
Да, сд карта.

За мен е необяснимо, щом си влогър, с това си вадиш хляба и ти изчезват важни кадри, да не обелиш нито дума за тях.
Но мрънкаше, че няма руж, който може да си купи от най-близката дрогерия...
губи ми се логиката... 🙄

# 2 189
Аз мисля,че малко послъгва...да не акцентираш на сд карти,а на спирали при кражба на багаж,при все,че си вадиш хляба с първпто,хммм..

Общи условия

Активация на акаунт