Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 8 / Юли 2019

• 195 436
  • 3 928
  •   1
Отговори
# 2 220
Дъщеричка пудел 🤔😂😂😂?Що ме карате да търся тъпотии в Гугъл.Каква е таз бре🤣.

Ванилия” писали сме почти заедно😃

# 2 221
Гфъмпи, липсваше, тъкмо се чудех да не си на почивка, и пусна яката снимка е Иг Simple Smile

# 2 222
Тя така я представи при гала като своята малка дъщеричка и гушнала пудела

# 2 223
Ох,Пепинка да беше излъгала, че по грешка е изтрила файловете...😉

# 2 224
Тя така я представи при гала като своята малка дъщеричка и гушнала пудела

хахахах Мога да потвърдя. Даже дъщерята-пудел й допълвала звездният статус, без нея не я пускали по заведнията в Монако. Много се смях.

Иначе, кученцето е сладурче.

# 2 225
Да ви споделя любимия ми кулинарен влог:
https://www.youtube.com/channel/UCTvYEid8tmg0jqGPDkehc_Q
Preppy Kitchen
374,115 subscribers

Много интересни неща научих от него  и е много спокоен, някак си ме разтоварва...

# 2 226
Ооо, за кулинарни влогове и блогове мога да похваля Звездев в Ютуб и http://www.cookwithasmile.com.

Звездев винаги ми е бил смешен и нелеп по телевизията, но евалата, че си намери нишата и след свалянето си от ефир.

Доста дръпнах в готвенето след съветите им.

Последна редакция: пт, 19 юли 2019, 00:52 от Yogurina

# 2 227
За ютубърския мърч, ето едно доста интересно видео. Оказва се, че масово се крадат дизайни, даже Джейк Пол го изловиха, че е крал графики и лога, които най-безсрамно представя за свои и не е платил и стотинка на авторите им. https://youtu.be/Cv1DwplFHwk

NerdCity като цяло много ги харесвам, много добре направени видеа, забавни и с хумор. Имаше една много готина поредица, където направиха приятелката му инфлуцка буквално от нищото, използвайки всичките инстаграм клишета +фотошоп, разбира се.
Във връзка с мърча, интересно ми е дали Валериана и Ивана са платили на някой графичен дизайнер, или и те са забърсали картинки от някоя Интернет библиотека, къде с платени права, къде не....?

# 2 228
  • София
Ауу как бре! ВалериЕ каза че на плажа е рисувала еднорога

# 2 229
Змийки, това е за вас Wink

# 2 230
Ауу как бре! ВалериЕ каза че на плажа е рисувала еднорога
Майтапиш се, нали? Да не би да го е изкопирала под паус от ония книжки, дето обича да оцветява? Joy

# 2 231
Сега видях, че онази радостната е 34г т.е колкото мен брррр снощи като я пуснах мислех, че е по-възрастна.
Дано с тоя коментар пак се озова в старото й. Амин😇

# 2 232
И аз отскоро съм на 34 години, и почти всички наборки ми изглеждат по възрастни, най вероятно и аз така за тях.
Микс от Марс е знам от преди години от блога й, нищо особено, обаче с това драскане по снимките и лицата на децата й, много грозно впечатление.
Пепе вече ми е ясна и тотално ми се срина като образ, та вече не й се паля като преди. Явно има нещо, щом си делят почивка и деца.
Писала съм за Деси, уникална жена, красиво излъчване, интелигентна. Говори си супер, не ми прави впечатление да не й се разбира, нито да има бързоречие. Теди е логопед и може да потвърди Simple Smile

# 2 233
Desitalks няма говорно нарушение,имам усещане, че иска да каже много неща, а няма време и явно за да не става видеото дълго говори бързо.
Мен тоя начин ме напряга и не я гледам.

# 2 234
Преди време някой беше сравнил усмивката на "малката Пепе" с нокторезачка. По- точно сравнение здраве му кажи!!!

Общи условия

Активация на акаунт