Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 8 / Юли 2019

• 195 346
  • 3 928
  •   1
Отговори
# 2 205
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Гледахте ли "Ивонне Рей"? Огромна разлика между снимките и видеото, на живо все едно е сестра на едновремешната бомба Теди Церовска. А ако наистина е на 31, направо без коментар...

Скрит текст:

https://www.instagram.com/yvonnereyofficial/

# 2 206
Laughing
Скрит текст:

# 2 207
Мацето, съгласна съм за количката. На мен това ми е второ. 😉
И аз смятам, че можеш да прецениш една количка чак после с другия кош и по-тежко дете, позиции на седалката, легнало положение, сенник, здравина и пр.
Но просто ми прави добро впечатление, че Полина обявява кои постове са й спонсорирани и кои не. И включва и негативни страни на нещата, които представя.

Теди, това дава отговор за цените на мотел Синтика, който не е за масовия потебител. 😉

Последна редакция: чт, 18 юли 2019, 20:41 от Вαнилия*

# 2 208
Според мен таксиджията се е усетил какво селебрити вози и е откраднал картите, за да продаде материала на вестници и телевизии за много пари Grinning

# 2 209
Еййй, дано тъкмо ще има какво да обсъждаме.

# 2 210
  • Стара Загора
Гледахте ли "Ивонне Рей"? Огромна разлика между снимките и видеото, на живо все едно е сестра на едновремешната бомба Теди Церовска. А ако наистина е на 31, направо без коментар...

Скрит текст:

https://www.instagram.com/yvonnereyofficial/

Не искам никой да се почувства засегнат, но 1-то ми впечатление като видях тази жена ми заприлича на транссексуална.

# 2 211
  • На зелено
Миа от Марс в България ли живее? Когато пише сторитата си и на немски, не е зле да ги проверява, че пише с доста грешки. А начинът на замаскиране на детските очи е потресаващ и зловещ. По-добре да сложи някаква емотикона върху цялото лице, отколко така да драска.

# 2 212
  • Варна
Благодаря, попаднах на видео, в което "ни разведе" из спалнята си.

# 2 213
Дамата от Марс май живее в Германия.
Беше си в България и оплю къде каквото можа и си замина

# 2 214
Марсианката явно си мисли, че има някакъв интерес към нея, че чак и хейт, сигурно от някои марсианци 🧐

# 2 215
Ако трябва да сме честни на ВалериЕ тениските са по-хубави от стоките за 1лв. на Ивана, при втората всичко ми се струва кич до кич.

# 2 216
Dizzy FaceТоку-що Филипчо изтипоса София само по гащички в стори Flushed

изтрил го е
някой те прочете и му е свил сърмите

# 2 217
Така е, аз също съм с полски танк 😃
има си и плюсове, и минуси.

Пепка дали ще покаже по долко дубъла София храни Сиена?! Или са й откраднали картата 🤔

# 2 218
Гледах Ивоне рей при гала,беше с приятелката си сашка васева и дъщеричката си -пудел,не ми хареса че се представя за нещо звездно а не беше измила очите и муцуната на пудела,пусна го на масата и той и изпи водата Simple Smile

# 2 219
дъщеричка пудел ? 🙄

Общи условия

Активация на акаунт