Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 8 / Юли 2019

• 195 229
  • 3 928
  •   1
Отговори
# 2 145
О разчувства ме. Пуснах сълза. Когато човек нямал какво добро да даде хейтил. Явно кажеш, че някпй ти е скучен и не го гледаш е хейт. Явно трбява да харесам всеки в инстаграм 🤣

# 2 146
Дамата от Марс и тя се прочела в темата. И тя намерила хейта за себе си.  

Сега превъртях сторитата й.... детето й било ревнувало от инстаграм кариерата й и се сърди, че говори на телефона, но въпреки това тя пуска още 10-тина клипа...
постоянно ли нарича децата си бебета от Марс?!? Това ми е леко психо...
и защо на някои снимки им задрасква лицата, направо е зловещо 😬

Виждала съм много така да слагат разни емотикони на децата си, което е много грозно за мен. Щом не искаш да му показваш лицето или въобще не го снимай, или го прави в гръб някак.
Обаче тази на едни снимки ги задрасква, на други не.

А за другото съм просто без коментар...

# 2 147
  • Стара Загора
https://www.youtube.com/watch?v=U-s2CorLWws това момиче го гледам на периоди и сега си пуснах новото й видео, в което показва новата си къща, която е ОГРОМНА. Чудя се откъде пада тоя лев, защото доста американци, занимаващи се с youtube си купуват къщи и скъпи коли Grinning

# 2 148
Ама хора, то да не работи Инстаграма е много голям проблем, знаете ли колко харесвания се губят за 1-2 часа 😒 Зукърбърг да се стегне малко, стана като навик да му се сриват мрежите всеки месец, ако инфуенсърите ги хване нервната криза, няма да може да им изплати щетите. Как смее!

Думите на Валерката ме сетиха за една ситуация, с друга наша влогърка:
Скрит текст:
Преди доста години, поради някаква причина имах в приятелите във FB Карина Илиева, още беше ученичка. Снимки се качваха на конвейер, всеки ден нова снимка. Даже по няколко. Веднъж беше качила снимка, която беше доста изпипана, в снега, снежинки в косата и прочие. Да, ама за жалост фейса се беше прецакал и не излизаха харесванията, 0 харесвания 🤣 Та се почна едно питане по "стената", дали ѝ виждаме харесванията, защо са изчезнали, било невъзможно да няма нито едно харесване и т.н. Ах колко е трудно да си инфуенсър!

Защото са комплексирани и зависими от социалните мрежи...Особено тази Карина,от километри й личи колко е несигурна в себе си..Маниер,говор,
подмятане на коса,и патешката уста ..Личи си,че живее за  одобрението на хората , и това е важно за нея...
Валери какво да я коментирам, толкова е глуповато, и повърхностно това момиче,че не знам....

# 2 149
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
https://www.youtube.com/watch?v=U-s2CorLWws това момиче го гледам на периоди и сега си пуснах новото й видео, в което показва новата си къща, която е ОГРОМНА. Чудя се откъде пада тоя лев, защото доста американци, занимаващи се с youtube си купуват къщи и скъпи коли Grinning

За пръв път чувам за тази жена. Източник на парите - богати родители, някой "шугар дади", кредити, наем или просто само да снима там? Или е известна? Коя е тя всъщност?

# 2 150

Коя е тази особа?

# 2 151
Трябва да отбележа, че на Константина й се получава с рисуването. Направо е като Ван Гог в сравнение с Филип Датски. Какво стана с картините му и преследването на мечтите, между другото?

Скрит текст:

Рисува като първокласник, честно. Мен би ме било срам да показвам такива "картини" извън роднински ми кръг. Ама сигурно щото имам професионално изкривяване и моментално отсявам силно посредствения арт от другия....

Последна редакция: чт, 18 юли 2019, 18:51 от tuali

# 2 152

Коя е тази особа?

https://www.instagram.com/mia_from_mars/ - това е инстаграмът й, не знам дали има ютюб канал.

# 2 153
Трябва да отбележа, че на Константина й се получава с рисуването. Направо е като Ван Гог в сравнение с Филип Датски. Какво стана с картините му и преследването на мечтите, между другото?

Скрит текст:

Рисува като първокласни, честно. Мен ни ме било срам да показвам такива "картини" извън роднински ми кръг. Ама сигурно щото имам професионално изкривяване и моментално отсявам силно посредствения арт от другия....

Същото щях да напиша и аз.

# 2 154

Тя изригна преди много време с няколко видеа. Отделно има twitch стрийм и от там прави много. Плюс обилно количество последователи. В Америка събереш ли над милион бързо хващаш парите. Но снайперката си има голяма фен база основно мъжка 😁😁😁

# 2 155
На мен някои творби на Филипчо даже по ми харесват от на Константина. При него поне можеш да кажеш, че е абстрактно изкуство, тя като от детска книжка прерисувала.

# 2 156

Сега превъртях сторитата й.... детето й било ревнувало от инстаграм кариерата й и се сърди, че говори на телефона, но въпреки това тя пуска още 10-тина клипа...
постоянно ли нарича децата си бебета от Марс?!? Това ми е леко психо...
и защо на някои снимки им задрасква лицата, направо е зловещо 😬

Виждала съм много така да слагат разни емотикони на децата си, което е много грозно за мен. Щом не искаш да му показваш лицето или въобще не го снимай, или го прави в гръб някак.
Обаче тази на едни снимки ги задрасква, на други не.

А за другото съм просто без коментар...

На същото мнение съм, ако не искаш да показваш лицата на децата си, то просто не ги снимай!

# 2 157
В новото видео на Зорница за Лидъл косата й изглежда добре! Не мога обаче да разбера защо така просветлява очите?! С хайлайтъра границата е много рязка, като бели кръгове стои отдолу. Така и не го разбрах това снимане в гръб на децата из соц.мрежи. Уж не искаш да ги снимаш, ама дефакто искаш. Много ми е смешно това. И аз съм на същото мнение-като не искаш да си показваш децата ми просто не ги снимай и толкова.
И в гръб снимките са ми странни, а това с емотиконите да не говорим.
Значи ти реално искаш да качиш снимка на детето си, ама без да се вижда лицето, странна работа ми това.

Последна редакция: чт, 18 юли 2019, 16:56 от Мис Каролин Бингли

# 2 158
  • Варна
За Пирина не откривам линк на 1 страница, може ли?

# 2 159

Общи условия

Активация на акаунт