Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 8 / Юли 2019

• 195 229
  • 3 928
  •   1
Отговори
# 2 100
Направо виждам влогърка, скрита в храстите 😂

Една позната си е качила това стори, а има много малко абонати. Защо Сефора й правят подаръци? И защо не правят на Валчето?

# 2 101
Благодари за някой тестер.Това си е поръчка 😜не завиждай,платила си го е.
Немската Сефора е доста щедра от към подаръци по между другото😊.

Последна редакция: чт, 18 юли 2019, 11:46 от MyPlace

# 2 102
Оплаква се милата, че е нямала инстаграм няколко часа.. Горката Sad
Тъжно е , когато нямаш истинска професия и разчиташ само на инста доходите ..

# 2 103
Благодари за някой тестер.Това си е поръчка 😜не завиждай,платила си го е.
Немската Сефора е доста щедра от към подаръци по между другото😊.

Ама много съм незапозната, не знаех, че можеш да си поръчаш оттам 🤭😁 и все пак, да пратят една пратка и на Валерката, да я компенсират за стреса от вчерашния ФБ/ИГ срив.

# 2 104
Много щастлива изглежда за съкрушена от липсата на инстаграм Joy

Оф и тя вече имала "мърч" - тениски за 12 годишните. Бяла тениска с тъпи щампи за 25 лева. Пък мама да ходи да бачка и да вади пари за "мърч". Тати ще вади пари за чашите на Ивана.
Оплаква се милата, че е нямала инстаграм няколко часа.. Горката Sad
Тъжно е , когато нямаш истинска професия и разчиташ само на инста доходите ..

# 2 105
Трябва да отбележа, че на Константина й се получава с рисуването. Направо е като Ван Гог в сравнение с Филип Датски. Какво стана с картините му и преследването на мечтите, между другото?

Скрит текст:

# 2 106
Може на Филип Пепето да му е заповядала какви мечти да следва Grinning може пък и да не му се рисува на човека..

# 2 107
Много ми е интересно какво мисли Адри за снощната драма. Все пак доста защитава Пепе и Полина, пък за тези колежки си мълчи. Наскоро и в ИГ имаше стори, в което се споменаваше, че коментарите тук често са остри и едва ли не си измисляме.
Напоследък ми се губи Женито Джаферович, по едно време беше достойна конкуренция на Пепе и изскачаше отвсякъде.

# 2 108
Момичета, ако знаех, че съществува тази тема да съм се набутала по-рано Smile
Искам да се изкажа за Пирина. В началото я харесвах много. Бяхме бременни по горе/долу едно и също време, млада майка е като мен, беше някакси по-различна.
В последно време направо инфлуенсърския живот и е завъртял главата.  Реклами, та реклами... преди да се роди детето козметиката беше Ларош, после реклама на Бочко,  малко по-късно Нивеа.  Rolling Eyes
Да не говорим, че все още живее с родителите си и дори бабата да ходи на работа, все пак има кой да пусне пералня или да сготви вместо нея. Живей сама, готви, пери, чисти, гледай си детето и ще видим дали ще блестиш от позитивизъм.

# 2 109
Трябва да отбележа, че на Константина й се получава с рисуването. Направо е като Ван Гог в сравнение с Филип Датски. Какво стана с картините му и преследването на мечтите, между другото?
Скрит текст:
Константина нямам против да си щрака бебето постоянно - страшно сладко ми е и прави жестоки физиономии. И има мнооооого коса Joy

# 2 110
Ооо да, много е яко бебето на Константина.

Тя самата също не изглежда зле, стига да не си пъчи циците и да не се облича в пижами.

# 2 111
https://sundayhabit.com/valerie Мърча на Валерката , сега юруш децата да харчат пак парите на родителите си... Пфу , сулю и пулю се помислиха за голямата работа , тениски и чаши , сякаш магазините не преливат , ми ще им купувам техните , ай сиктир.

# 2 112
Unicorn squad, честно ли, жена на 28 години 🙁

# 2 113
Unicorn squad е мноооооогооооо оригинално!

# 2 114
  • Пеликания
Цитат
Всеки един продукт се печата след неговото закупуване и поради тази причина сроковете на печат и доставка са ориентировъчни и са между 1 и 3 седмици.

Това от сайта.
И ще чакам аз една тениска с еднорози между 1 и 3 седмици и дори трябва да си доплащаш 2лв. за избор на дамска или мъжка тениска. Тея хора тотално изтрещяха

Общи условия

Активация на акаунт