Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 8 / Юли 2019

• 193 375
  • 3 928
  •   1
Отговори
# 990
# 991
Права е Снежана, но ми е леко антипатична и злобничка, убедена съм, че и тя иска такъв “страхотен живот”. Ще хейтва и като и’ стане същото ежедневието, ще тръгне по техните стъпки /нещо като Пирина уона би-то/

# 992
Ооо, ама и тя била блогърка... CloseТя ли се оплакваше, че от Нова ТВ са поканили Пепе за репортажа, вместо нея или се бъркам?

Това някаква мода ли е да си оставиш фамилията без "а" на края за да е супер, мега, гига инстаграмъбъл или ....Bowtie

Иначе като хвърлих един поглед на профила и...ами че тя ходи по брънчове, мрънчове и яде намачкано авокадо върху пълнозърнеста филийка за не знам си колко лева...ама дава акъл иначе...

# 993
Не Ида се беше оплакала...

# 994
Много са ми смешни тези фамилии без -а ...
Никакво благозвучие няма, все едно чувам Петър Иванова

# 995
  • София
Lana.. натуралния skyr е много натрапчив като вкус, но става разкошен с плодове, мед и натрошен черен шоколад, плодовите вече са доста по-вкусни.

Що се касае някои агенции от редките ми комуникации с тях не проучват, не се интересуват и не четат. За тях важно е да "продадат" продукта и да си получат възнаграждението.
Наскоро ми писаха от една агенция предлагайки ми колаборация с верига магазини и на въпросът ми: Мога ли да получа повече подробности за предвидените продукти за да преценя дали бих приела, ми отговориха: "За нас е важно да публикувате статии в социалните си мрежи с линкове, за да може да се генерира трафик към нашия клиент, а продуктът е без значение, обикновено се изпращат на случаен принцип."
В миналото ми се е случвало да ми предлагат "сценарии" за видео клип с текст три страници А4 формат, като едно от условията беше да разкажа всичко, което са ми изпратили като информация ...

# 996
А фирмите ви спечелиха ли нещо от рекламата, за която са платили на влогърките?

Честно казано нямам идея, понеже това е нещо твърде субективно. При нас не се рекламираше продукт, а кампания. Въпросният младеж ми е крайно непознат, но има 70к+ абоната и клипът е гледан също толкова пъти. Явно е стигнало до някаква маса от хора.

# 997
Още една пасивно агресивна. 🙄 Това с фамилиите и за мен е голяма простотия и най-вече позьорщина. Разбирам да е в чужбина и да е с някакво неизговоримо име, да трябва да го съкрати, ама да си в България и да се превзема по тоя начин. Имала съм колеги германци, холандци, датчани, французи с какви ли не изчанчани имена, всички се съобразяват с тях, сгрешат едни два пъти името и после запомнят.

# 998
Почивката е свършила 😉

# 999
Ухилената физиономия липсва,доста сдържана и студена ми изглежда...

# 1 000
" Тук е, домакини, спокойно. Под око ми е. Гледайте си мусаката" Joy

# 1 001
Филип въобще не гледа в обектива, А Пепа изглежда изкуствена 🧐

# 1 002
  • Някъде там
Снежана преди харесвах, защото беше някак по-спокойна и наистина информативна.
Нещо като Деси и Стефи, но по сдържана и сериозна.Но и тя се промени и стана това което е в момента.
Да,ревютата в блога и са на база личен опит и не ги хвали за да ги рекламира,обаче поведението и стана ужасно.
Грубо се държи и не търпи критика.Имам чувството, че всички се промениха по такъв начин. Неудовлетвореност ли е,какво е,нямам представа!
Уж казва, че новата работа за салони Мърфи и доставя удоволствие и я работи с кеф,пък откакто е на тази позиция е още по-зле.

# 1 003
Аз лично съм чувала Зорница да казва, че агенциите ѝ имат координатите и решават дали да ѝ пратят пратка или не. Тя е споменавала за тези неща.
Интересно, че аз от нея съм се инфлуенснала за повечето обикновенно неща, откакто за тези, които е рекламирала тя или друг.
Аз си го представям така; в ден Х всички получават пратки с инструкции какво да се пише и на какво да се наблегна и в кой ден или период да бъде публикувана рекламации
Като човек, който работи в агенция го казвам - нещата не са точно такива. Relaxed

# 1 004
Снежана е изключително критична и аналитична и абсолютно приема добре поднесена критика, винаги е готова да помогне, и то в детайли, а не колкото да е отговорила нещо и да си измие ръцете.

А за заведенията, да, ходи, но точно по брънчове не виси. Неслучайно има няколко поста с типично брънчовски рецепти в блога. И е напълно права - аз лично обичам да ходя по заведения, запазила съм си интересните в София в отделна категория в Инстаграм, отделям си част от бюджета за това, но да дадеш 10 лв за онази смешна порция яйца с препечен хляб и домати в Хлебар е чисто и просто малоумщина. И това, че го казва Снежана, а не вие в тази тема, не го прави по-малко вярно или по-грубо и неуместно.

Критиките й към индустрията и участващите в нея са в пъти по-умело и деликатно поднесени от тези тук, не знам на какво отгоре се твърди, че била груба, надменна или че завиждала. По тази логика същото може да се каже за плюещите тук - че дори с по-голяма вероятност предвид видимото недоволство от високото заплащане на всякакви блогъри, влогъри, инфлуенсъри и т.н.

Последна редакция: вт, 09 юли 2019, 11:36 от bambinnah

Общи условия

Активация на акаунт