Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 8 / Юли 2019

• 195 290
  • 3 928
  •   1
Отговори
# 1 830
Не съм им генерирала трафик, не смятам и да го правя. Типично са ми скучни и инфантилни, пък и Пепе добавена в картинката, става съвсем непоносимо. Щом и ММ, който иначе е фен на Типично, каза че видеата с Пепе са пълна простотия... Той е доста по-толерантен от мен към всякакви глупости показвани в YouTube, така че съвсем ме отказа да си ги причинявам.
Отби Сиена и няма какво да изповядва вече ли? На нея силата в кърменето единствено ли ѝ е била?

# 1 831
Ххахахахах рекламира триумф  къде го монтира?

# 1 832
# 1 833
Вече нов декор- плюшени мечета, заместващи децата. Satisfied
Те поне се режисират лесно...

# 1 834
Леко лирическо отклонение, но да попитам тази Емпирина дружи ли с някои от другите блогърки? Тя вече си прилича на ученичка (леко nerd), която се опитва да се хареса на готините в класа. Голямо натягане на Полина... 😒

# 1 835
Леко лирическо отклонение, но да попитам тази Емпирина дружи ли с някои от другите блогърки? Тя вече си прилича на ученичка (леко nerd), която се опитва да се хареса на готините в класа. Голямо натягане на Полина... 😒

С никоя не излиза често, освен ако не е по събития разни.

Пепе му вика: Ю люк джъст ляйк ми, ама не точно - неговите гърди са по-големи.

Bowtie

# 1 836
Тая пепа е пълна излагация и това ако е майка за пример......аз съм марисанец.

# 1 837
Пазете си дъщерите от такива инфлуенсъри да не бъдат инфлуенснати и те.

# 1 838
Превъртях видеото на Филяка и ми направи впечатление, че когато излязоха на кафе с Антоанета и датския Филип в началото ходеха заедно, след това когато Филяка буташе количката само Антоанета беше с него. И после при уж случайната среща с приятелки в кафето на един от кадрите се видя, че Филип седи сам на съседна до тяхната маса... Тотална простотия е това за мен.

# 1 839
Боже, абе тая Константина не се ли усеща колко е смешна и жалка, всеки ден реклами, ама така ги рекламира все едно е единственото нещо на света. Детски млекца снимала пред деколтето си, отворила уста всеки път, голяма радост, голямо чудо. Не знам толкова ли е останала без пари, че всичко отбелязва или си търси спонсори, защото пък постовете й не са маркирани като рекламни. Ама с тия пози най-много някой филм за възрастни да я спонсорира.

Последна редакция: ср, 17 юли 2019, 13:37 от alex99

# 1 840
Превъртях видеото на Филяка и ми направи впечатление, че когато излязоха на кафе с Антоанета и датския Филип в началото ходеха заедно, след това когато Филяка буташе количката само Антоанета беше с него. И после при уж случайната среща с приятелки в кафето на един от кадрите се видя, че Филип седи сам на съседна до тяхната маса... Тотална простотия е това за мен.
Така става, като мами коуча не монтира видеото... а някой друг...Хайде сега защитничките да се включат в режим "Чистене имиджа на перфектната майка"...

Направо ми дожаля за Филип, честно.

Ако някой иска да види, след 11:00 минута

# 1 841
Струва ми се, че прибирането на Фичката е баш заради нейните циркове.
Представям си как го е изнудвала да се съгласи на тоя сеир.
То си личи от километри, че всичко е фалш. Любопитно ми е още колко ще изкара...

# 1 842
Антоанета е решила да дава напред смело и безрасъдно, пък каквото стане - да става. Дали го е обмислила добре тоя завой в канала си?

# 1 843
Така става, като мами коуча не монтира видеото... а някой друг...Хайде сега защитничките да се включат в режим "Чистене имиджа на перфектната майка"...
Включвам се, защото имам свое обяснение. Нито я смятам за перфектна майка, нито имам особени симпатии към нея, нито я следя. Единственият влог, който съм изледала от началото до края е този, в който показва апартамента като се нанесоха, другите неща не са ми интресни и надничам инцидентно, когато се разшуми тук.
Та, на въпроса - в моята среда, когато единият от двойката има работен ангажимент, другият го изчаква на съседна маса. Най-често по желание на втория, защото предпочита да има свободата да си блее или да си рови в телефона, което на "работната" маса не прави добро впечатление.

# 1 844
И какъв е тоя работен ангажимент с приятелките с бебетата?

Пепе не само удари дъното, но и почна да дълбае под него. Много я харесвах преди, но сега ме е срам да я гледам. Не знам какво й става, но е време да спре и да си поеме въздух. И да помисли накъде.

Общи условия

Активация на акаунт