Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 8 / Юли 2019

• 195 308
  • 3 928
  •   1
Отговори
# 1 815
Подобен тон чухме и към София в прословутото стори с храненето.
По тази логика съм страшен деспот Laughing аз лично чух тон, обичаен за повторение.
Възможно е и да си, не те познавам. Именно личното възприятие мен ме кара да усещам Пепа като деспот, а тонът й като заповеден. Твоето лично възприятие за Пепоната не е такова, както е явно от темата. Е, и?

# 1 816
  • Някъде там
Като за дечицата които следят Пепа,стават клипчетата.На тях ще им са супер забавни.

Между другото от линка с рецептите си харесах това.Пепа ако успее да го "сготви" ,обещавам повече нищо лошо да не казвам за нея.😉🙂

# 1 817
То па много трудно да направиш това авокадо... Крем карамел е по- труден от това.

# 1 818
  • София
Мега яките и забавни.
Много е сладка малката пепа с този парцал на себе си. А на онзи не му се разбира какво говори- такъв селски бек.
Аз си пуснах само първата минута, но ми стана отвратително още на 3тата секунда, когато тя пак се поклати по оня да не казвам какъв начин.

# 1 819
  • Пловдив
И аз се пробвах да го ледам, но нещо не ми се получи...
Не мога да си го причиня ...изгледах 10- 15 секунди.
Пълна деградация.

# 1 820

Точно!

Размисли и страсти дали да влогва, на къде да тръгне канала й, какво да снима, изненади, ала бала, всички щели да са много щастливи и т.н.
И накрая... 🙄

Видя, че се провали с разните инициативи и кампании, не е порастнала достатъчно за сериозни теми и се преориентира към дечурлигата...

Много ми беше симпатична преди раждането на Сиена и малко след него, та чак ме е яд, че излезе толкова лицемерна.

Последна редакция: вт, 16 юли 2019, 23:12 от Вαнилия*

# 1 821
А видеа за бизнес дами щеше да има. 😆 Уви, мираж...

# 1 822
Гледам Черешките и не мога да гледам сега Пепа, но идвам да ви кажа, че Полиното ауфория може и да е техническа грешка, плюс че роди наскоро и още е с brain fog да речем.

Пиринка миналата седмица беше написала, че са яли салата с РУКУЛА. С големи букви.

# 1 823
Този Пепелджийска ли го е подстригвала?

# 1 824
  • София
Яла е тя кухула.

# 1 825
  • Русе

Яница Стоянова
преди 12 часа
Няма такова досадно и нахално създание като тази ейй. Навсякъде си бе жена. По телевизията през два дни, сега и тук цъфна. 😬 Толкова фалшива, с ехидни очички... Ако не беше онова конте, мъжа ти да те издържа щях да те питам откъде изгрява слънцето. Айде намери си нещо свястно за правене и ни лиши от присъствието си. Ти ако си youtuber  успешните такива какво да кажат? 👎от мен.

Kamelia Avramova
преди 11 часа
Съгласна 👍

Stefka Tasheva
преди 1 час
Най-обикновен хейт от...малка злобна, завистлива и незначителна женичка!!!! ЕТИ, ПРЕКРАСНА СИ, продължавай да ни радваш с усмивките и слънчевото си настроение, с любовта и чистосърдечността, които излъчваш!!! Сияеш!!! ( а това явно не може да бъде понесено от всеки ☹). Наслаждавам се на живота, заедно с теб!!! С прегръдка!!! 💗😗💝

Dimitar Minchev
преди 12 часа
"Aуууу къде смеееее. В молааааааа !" Лигавщини големи, аман напълни се ютуб с такива и пуберите им се радват и искат да са wannabe. Дай да ти дам 800 лева на месец ще ти дам едни маникюри.

FROZERUS
преди 9 часа
Завистта е едно от най-грозните неща на този свят. Simple Smile

100 АБОНАТА без видеa??? ?
преди 9 часа
Какво ти пречи? Стига завиждаш... Завистта е лошо нещо като болестта

Dimitar Minchev
преди 9 часа
Пречи ми , що не дават как обикновени хора ходят на работа по 8-10 кво ги дават Тея уредените дето хванали чичко паричко

Скрит текст:
Яница Стоянова
преди 8 часа
@Dimitar Minchev  Не им се обяснявай на тея по-горе. На тази госпожа Антоанет ли е каква е не я знам няма за какво да ѝ се завижда. За жалост youtube се напълни с такива жени, чиято цел за деня е да си направят маникюра за 100 лв. и да се шляят по моловете. В празните им глави няма нищо друго освен марки на парцалки, токченца и т.н. Намерила будалата, който да изпълнява прищевките ѝ, набързо го вързала с две деца, учила била навремето, работила,ама като намерила чичко-паричко вече край - искам да намеря нови хоризонти - СИРЕЧ отсега нататък ти ще бачкаш като магаре да живея аз като принцеса. И това не си го измислям. Нейно кифленско величие вече няколко пъти се подвизава по разните там помийни телевизии като успял видиш ли ти човек. Тоест като си заголи задника да ражда пред камера ( какво ли не правят хората за гледания и шепа известност) вече е мега youtuber_ка. Ти да видиш. Жалко е, че такива хора промиват мозъка на подрастващите и си мислят, че хора, здраво стъпили на земята им завиждат. Аз не мога да ѝ гледам физиономията, да ѝ завиждам 😁😁😁. Хора, приземете се малко. Наистина. 😁 На хора без съдържание не се завижда. Ама охоо да ги опъне някой да бачкат за минималната заплата колкото им е маникюра друга песен ще запеят, другаа... ама къде ти. Светът е шибано несправедлив.

Както винаги коментарите са интересни. Честно казано на мен Пепе ми сияеше ,докато беше в къщата на Филяка , на морето. В София с децата беше много намръщена и пренавита, някак си под стрес, не можа да се отпусне, ама на морето, на плажа особено наистина сияеше до двамата полуголи мъже ,докато се набираха Smirk

# 1 826
Фичката чичко-паричко ахахахахха 😂😆😂

В тях беше пренавита, защото е очевидно, че нещата с Фичо не са ок, пък и децата й вече не са кротки актьори и трудно се режисират.

Последна редакция: ср, 17 юли 2019, 09:43 от Вαнилия*

# 1 827
Ама феновете им верно са пълни дебили.
Клипа аз го понесох до 1та минута. Страшна инфантилщина, на тая двете деца са пи-адекватни от нея. На мен ми изглежда като някой, който се моли да бъде харесан, обаче не е, и отдавна е забравил кой е  с толкова позьорщини и маниернечене. Жалкото е, че по всяка вероятност тя самата едвам се понася.

# 1 828
Това,което прокламира Ралица "Отследвай и разприятелявай" съм го направила преди години,в мигове на козирошка крайност.Фб си го държа за комуникация,вече мина модата и  да снимаш и качваш абс.всичко,тъй че няма какво да си играя да отследвам.Но,да намалих бройката.

# 1 829
Пепе е много лоша актриса, личи си колко се напъва през цялото време, но изглежда супер жалка. И защо във всяка секунда търсеше физически контакт с Филяка? Ако ММ ме види да се накланям към някого така, да го попипвам случайно и пр., хич няма да му е приятно, не знам за нейния.;.

https://youtu.be/BOxVy8Vdalw?t=482

"I don't like, не ви харесвам" - альооо, инфлуенца такава, кога научи тоя английски, кога почна и с българите да говориш на него. Мами ляйфстайла така ли влияе на хората?

Рекламиращата  сутиени Триумф, а Grin Close

Последна редакция: ср, 17 юли 2019, 09:48 от Lana..

Общи условия

Активация на акаунт