Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 8 / Юли 2019

• 195 423
  • 3 928
  •   1
Отговори
# 1 905
  • На правилното място в правилния момент
Пепока удари дъното с това видео! Аз си викам да не е джендърска мода нЕква, а то Пепини вълнения и измишльотини!

Палец надолу и некст.

# 1 906
Погледнах ги двете видеа последователно. Първото беше как е мъж, Пепе там изглежда потресаващо недекватна. Размахва косици наляво надясно, не знае къде е, лигави се като тийнейджър, абе пълна боза. Невербално беше пълна излагация този клип, но само за Пепе. Вторият клип Пепе неузнаваема, супер надъхана, как ще му натрие нос на Филяка, колко е трудно ежедневието на майка на две. Стани, дай инструкции на Филип да направи закуска, после нахранете децата и излизай да скиташ по заведенията, да работиш хаха. Сега разбирам, че доста й помагат приятелки в работата, има нужда, да. После супер натоварен ден в коко, после още по сложна задача в мола, ох горката. Резултати са, че Филяка е все така забавен, младо момче, не е обременен и не му е нужно още, с моми лЯйф стайл. Само Пепе се изложи, и като цяло цялото нещо беше нещо непрофесионално.

# 1 907
То даже и не видях кой знае колко да си разменят ролите, по-скоро бяха придружители един на друг.
Абе пълна тъпотия...

# 1 908
Смятам че ако пепе се е изчерпала откъм идеи да си даде малко почивка,да обиколят малко семейно България,със сигурност ще се завърне с нови идеи,а не изсмукани от пръстите видеа и празнота само и само да сме в играта..

# 1 909
Май профилът на малката на Дарин е изтрит. Поне при мен казва, че не съществува.  Дано е така.

# 1 910
Смятам че ако пепе се е изчерпала откъм идеи да си даде малко почивка,да обиколят малко семейно България,със сигурност ще се завърне с нови идеи,а не изсмукани от пръстите видеа и празнота само и само да сме в играта..

Споко де, вила Синтика дано ги покани и тях, та да пообиколят. То където няма Коко и мол, живее ли се??

# 1 911
Пепе е изчерпана откъм идеи, но спре ли, спират и парите. А те нямат друг доход, освен рекламната и кариера.

# 1 912
  • Някъде там
А кранчето като секне,като не снима,как ще обикаля 🙂
Това  си е зависимост за мен, инфлуенсърството.
Или снимаш постоянно,или губиш позиции и средства.

# 1 913
  • На правилното място в правилния момент
Погледнах видеото на Филяка, защото го коментирахте. Пепа казва: "Ми аз съм от София, аз не съм от Бургас да ям миди." Извинявам се, ние, провинциалистите от Бургас, ядем миди. Госпожица голямото доброутро!

# 1 914
Тя яде филия с лютеница вие провинцията в Бургас като имате само миди и риби завиждайтИИИИ.
Нека иде пепа на синтика ще ида и аз и ще ви направя влог.

# 1 915
Софиянци не ядем миди, щото няма къде, ако имаше, щеше да яде и ушите ѝ да пукат. Щото тва си е фенси храна, няма кво да се кривим. И не е налична под път и над път. Голяма тъпотия е изръсила.

# 1 916
Пепа да не би да хакна ИГ  и ФБ?

# 1 917
Оххх, Радостната ме уби Joy

Наистина е качила наши коментари в инстаграм стори, обаче е решила, че постове, които сме писали за Пепе, се отнасят за нея Joy
Първо - още не си стигнала дотам, че да те коментираме толкова. Иска ти се, но други удрят тъпомера с простотии засега. Ама нищо, пробвай се Stuck Out Tongue Winking Eye
Второ - гузен, негонен бяга ли е положението, Радостинче?
Joy
Ох, хич я няма Joy

# 1 918
Виждаш, че има място, където коментират блогъри, предимно с цел критика от всякакво естество. Теб никой не те споменава с месеци. Споменат те веднъж, направиш го на събитие, гледаш да се набуташ между шамарите.
Това няма да те направи по-популярна, по-гледана или по-харесвана, сорЕ.
И на мен си ми неприятна, Радке, даже и без да съм ти гледала видеата.
Що решиха изведнъж всички, че от всяко дърво става свирка, не знам..

# 1 919
Пепе да иде на Мидена ферма Дълбока, за да припадне от кеф. Има и морска гледка, става за инстаграм.

Радостинче, извинявай, че прекъсвам коментарите за твоята особа.

Общи условия

Активация на акаунт