Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 8 / Юли 2019

• 195 596
  • 3 928
  •   1
Отговори
# 2 265
Наум Шопов със стори против Спиди. Преди време Ралица Паскалева имаше същата история, не знам дали е случайно съвпадение...

Вероятно всеки е имал проблеми с различни куриери, забяване, губене на пратки и т.н., но не съм забелязала към други да има такива критики. И ми изглежда, че е някаква нагласена кампания против тях. Надали другите са безгрешни и само Спиди губят пратки...

# 2 266
или че е попитал как фрийленсър  на 25 спестява сто бона?
В допълнение - ако бяхме в някоя западна държава, този въпрос нямаше да се задава само във форум, а и от съответните органи, които веднага щяха да направят проверка.

# 2 267
Скрит текст:
Не казвам, че е нормално да си използваш децата и да рекламираш. По горе казах, че не е нормално да нищоправиш по цял ден на телефон и да взимаш повече пари от медицинска сестра например. Ама това не го отчетохте?

Напротив, аз го отчетох, и за близо година, в която си говорим тук е дискутирано много пъти. Но не може само това да се споменава. Има и други неща, които хората доброволно споделят, и които правят впечатление на гледащите. Даже напоследък ми се струва, че пишещите тук го обърнахме повече на ирония, ние си знаем майтапите (като тоя с мусаката), и не влагаме някаква обида в това. За всеки са се писали негативни неща, но и позитивни. Аз също съм казвала добри неща за иначе най-недолюбваната от мен Пепе. Както и съм критикувала хора, които харесвам, като Зорница. Защо все се гледа негативното, което е написано?
Имам и последен въпрос, кога някоя от пишещите тук е изтъквала колко всъщност е "успешна"? Да, много хора са споделяли с какво се занимават, но не с цел изтъкване "вижте ме коя съм аз, колко по-напред съм от Драгана/Петкана". Какво общо има пишенето във форум с това кой колко е успешен? Нали нашите влогърки всички са успешни, в някаква си област, защо паднаха на нашето "ниско" ниво и посетиха точно тази тема, че даже си и позволяват да качват коментарите ни в ИГ? А да припомням ли отвратителното отношение на някои от точно тези "успели" дами към някой, дръзнал да им направи забележка в коментарите? Нали не отива подобно поведение на иначе успял човек?

Коментара беше от някоя дама тук във форума, която обясняваше как ако дамите от форума се разкрият кои са, ще се види колко са успешни, ще засенчат инфлуенсърите и точно тия иг мами не могат да им стъпят едва ли не на малкия пръст.

Добре, и така да е, каква е връзката между коментирането (или дори клюкарстването) с това кой колко е успешен? Или имаш предвид, че сме комплексирани и не сме изобщо успешни, та си губим времето в бг-мама да одумваме хора, които не познаваме?
Да не говорим, че това да бъдеш успешен е доста относително.
Скрит текст:
Ще ти дам един пример. За мен човек, който рекламира мокри кърпи и се чуди как да скрие рекламата не е успешен човек. Обаче, тя с тази реклама със сигурност е изкарала повече от моята заплатка за месец. За справка - редовен докторант и асистент съм в изключително "езкотична" специалност в голям софийски университет. За някои хора успешен човек е този, който е изкарал прехраната си с една снимка без много напъни в ИГ, а пък тоя дето се труди цял месец за тези пари, е глупак.
И да, на мен темата наистина ми служи за разтоварване, не самите влогри, а по-скоро коментарите в темата, много често съм се забавлявала тук. Именно затова казах, че много често в темата преобладава шеговития и ироничен тон. Това е единствената тема, в която пиша редовно и чувствам момичетата близки. Вярвам, че има много хора като мен Simple Smile

# 2 268
Всеки е успешен според своите критерии или чуждите, ако е избрал да се сравнява. Ако за един човек да си успешен е :да имаш деца, мъж, добро семейство, работа и стабилни доходи (общо взето най нормалното нещо),ами извенете, ама този успешен човек, който си има всичко по неговите критерии, какво аджеба търси тука и обсъжда хората? Като не е ок нещо, както казах - отследваш или казваш каквото имаш и точка. Ей това не мога да разбера, честно.

*очаквам сега да кажете, че на мен нещо ми има и да питате пак защо вися тук

# 2 269
Защо всичко се смята за хейт в днешно време? Според мен дамите, които са обсъждани най-често, ако прочетат какво се пише за тях и го приемат за една градивна критика, променят малко държанието си, то те ще бъдат харесвани още повече. Харесвани дори от хора, които не са ги харесвали преди.

# 2 270
От време на време излиза някой да пита ама как, ама защо, ама като не ви харесват не ги следвайте.

На мен лично не ми харесват хората зад инстаграмите и ютубите - харесват ми излагациите им. Кефи ме да си ги гледам как се излагат и да ги коментирам тук с други жени със стойностно мислене, които знам, че няма да ме нападнат, защото не харесвам Пепе, примерно, както би станало, ако напиша, че си използва децата в коментарите ѝ.
Да, на моменти се прекалява от нямане за какво да се хванем, ама какво толкова. Всичко, което е в разрез с правилата на форума се трие и без това.

Възможно е да си успешен и пак да ти харесва да клюкариш, нищо че всички книги и статии за позитивно мислене и успех казват друго.

# 2 271

Тълковния речник трябва да се обнови ,определено.
Чест и почитания за всички които работят,но въпреки това подържат влог/блог или каквото й да е.
За всички в майчинство ..разбирам ги.Едно време всички правеха картички или ставаха фотографки.Сега модата е друга.
За такива като Антоанет,оправдание няма.
Другите не ми пречат,поне не изкачат по тв.

# 2 272
Само не ми казвай, че ти никога не си обсъждала хора, защото няма да ти повярвам.
Колко теми има тук във форума, в които се коментират разни популярни личности, кой колко килограма е качил, колко операции си е направил, колко си е обработил снимките в Инстаграм, колко мъже/жени е сменил, колко пари е изкарал и прочие. Ти в състояние ли си да питаш всеки един човек, коментиращ другиго, защо го прави? Приеми го просто, че хората са видели нещо, което си струва да се коментира и иска да събере различни мнения, и гледни точки. Както и ти, затова аз не те питам защо си тук, защото на мен ми е пределно ясно защо. И ти си тук да си поговориш/поклюкарстваш защо ние пишем тук при положение, че сме много успешни.
Впрочем, двама келеши (влогъри) бяха направили видео, коментирайки коя от нашите влогърки колко е красива, и коя биха "треснали". Доста известни имена се споменаха. Аз бях първата, която ги защити. Аз ако бях влогър, много повече щях да се обидя от "колега", който казва публично, че би ме треснал, отколкото от "бг-мама" (нали вече стана нарицателно), която мирише на мусака и казва, че съм скучна. Та те "колегите" им си позволяват да ги коментират, защо на нас се търси сметка в този случай?

Последна редакция: пт, 19 юли 2019, 14:32 от Анонимен

# 2 273
http://f-gal.com/%D1%81%D0%B5%D0%BC%D0%B5%D0%B9%D0%BD%D0%B0-%D0% … roGENqmVxQUJJtu7I смях в залата  ,никъде няма спонсорирано , нито нищо , хората сами си избрали почивката , как пък не.

# 2 274
Има два варианта вилата я освобождават от обикновени гости, за да настанят вип инфлуенцъри, защото когато и да се снимат инфлуенцърите наоколо няма други хора....или пък просто нямат гости? Гледам паркинга нон стоп е празен.

Последна редакция: пт, 19 юли 2019, 14:50 от Анонимен

# 2 275
http://f-gal.com/%D1%81%D0%B5%D0%BC%D0%B5%D0%B9%D0%BD%D0%B0-%D0% … roGENqmVxQUJJtu7I смях в залата  ,никъде няма спонсорирано , нито нищо , хората сами си избрали почивката , как пък не.

Калина я коменитрах още докато бяха там, защото я следвам.
За сравнение малко преди това ходиха в Дисниленд, където със сигурност не бяха спонсорирани. Но от мотела пускаше стори след стори, буквално на всяка минута. Три дни не спря да пуска снимки от там, то е очевадно, че прави реклама.

# 2 276
Добре де,влезнах в сайта на вилата.Къде им е ценоразписа?Аз ли не разбирам къде да цъкна..
Интересно ми стана как се споменава,че е скъпичко,но за качеството си струвало.Колко да е скъпо там?
П.п.Аз харесвам инакомислещите в групата,ако исках да съм част от стадото и да блея в общия хор на феновете на някои влогъри щях.

# 2 277
Прекалено агресивна реклама..не бих посетила тази вила..

# 2 278

Тълковния речник трябва да се обнови ,определено.
Чест и почитания за всички които работят,но въпреки това подържат влог/блог или каквото й да е.
За всички в майчинство ..разбирам ги.Едно време всички правеха картички или ставаха фотографки.Сега модата е друга.
За такива като Антоанет,оправдание няма.
Другите не ми пречат,поне не изкачат по тв.

Оправдание за кое и пред кого ?

# 2 279
Добре де,влезнах в сайта на вилата.Къде им е ценоразписа?Аз ли не разбирам къде да цъкна..
Интересно ми стана как се споменава,че е скъпичко,но за качеството си струвало.Колко да е скъпо там?
П.п.Аз харесвам инакомислещите в групата,ако исках да съм част от стадото и да блея в общия хор на феновете на някои влогъри щях.

Ето тук като си въведеш датите ти излизат стаи и цени:

https://villasintica.com/book-now-villa-sintica-bg/

Общи условия

Активация на акаунт