Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 8 / Юли 2019

• 194 249
  • 3 928
  •   1
Отговори
# 3 270
Сега ще кажат, че й завидяхме на д.то, щото нашето е с целулит и отпуснато.

# 3 271
Коя е тая страница в инстаграм..аз що не знам?😱.

# 3 272
Аз й завиждам на посредствеността. Искам да съм така и да не ми пука. Grin

# 3 273
Е как бе?
bginfluencers revealed

P.S. Извинявам се за двойния пост

# 3 274
Това е https://www.instagram.com/bginfluencers_revealed/

# 3 275
Герито странно защо няма дупе по клиповете си...

Не разбирам и аз защо се трият, те качват по 20 сторита къде са, а ние не можем да коментираме къде сме ги видели ли?
Тази Радостина ми е доста дразнеща, колко па да е еко...

# 3 276
Скрит текст:

Какви ги вършите, момичетааа? Joy

Какво е провесила тази булка? То хубаво на почивка, ама чак пък да си окачва торбите на врата... Гръмпи, идея за снимка Grinning

# 3 277
Отпуснатият ми задн...к готви мусака и мирише на ланкоМ, без капка фотошоп даже .. 😅 Ако видя още едно клипче с - ям бяла храна, ям синя храна.. ще припадна . 🤔

# 3 278
Отпуснатият ми задн...к готви мусака и мирише на ланкоМ, без капка фотошоп даже .. 😅 Ако видя още едно клипче с - ям бяла храна, ям синя храна.. ще припадна . 🤔
Ти пък... Няма такъв филм - хем мусака, хем Ланком. Joy

# 3 279
Загледах я сега тази Елизабет Фейм.... Само мен ли ме дразни цялостното и излъчване? Не  е  грозна, но  с тази квадратна глава.... и като цяло, имам чувството, че си е натъпкала нещо в устата и се опитва да говори

# 3 280
Може ли линк за тази Елизабет Фейм?

# 3 281
Загледах я сега тази Елизабет Фейм.... Само мен ли ме дразни цялостното и излъчване? Не  е  грозна, но  с тази квадратна глава.... и като цяло, имам чувството, че си е натъпкала нещо в устата и се опитва да говори

Това ми е една от най-неприятните "влогърки". Нито външен вид, нито нищо. Избягвам да си я причинявам, но този клип за раждането го погледнах инфлуенсната от темата и не ми понесе повече от няколко минути.
Станала съм много нетолерантна към посредствеността, простотията и откровената тъпотия.

# 3 282
# 3 283
Превъртях на бързо Елизабет,нямам нерви  и време за видеа.Но в едно е права😀,все повече хората пътуват и живеят или учат в чужбина.Веднъж говорих с една жена и през цялото време се чудех,таз защо ми разказва за човек който не познавам😂.Е познавам го ..но тя му произнасяше името съвсем различно 🤣.
В лекрския кабинет ,викат по фамилия.Е първия път трябваше 3 пъти да ни каже фамилията ,че да разбера за кого викат...мъка ...
Но Елизабет каза:”Нямам време за друго освен бебето и не искам и да имам.”, цитирам по спомен.
Евала за което ,влога е от парк а не от брънч или кафе .

# 3 284
Ееее това вече не ми харесва, сега може всичко да е ама така да се подиграва. Наистина го приемам като подигравка, все пак и деца я следят от тях има с наднормено тегло по една или друга причина...айде няма нужда.

Общи условия

Активация на акаунт