Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 8 / Юли 2019

• 194 224
  • 3 928
  •   1
Отговори
# 3 285
# 3 286
А и аз не мога да я изтрая. Единственото, което ми харесва у нея е, че наистина е с бебенцето в парка а не в някое тъпо кафе или мол.

# 3 287
Валката не можах да я изтрая.
"Повечето ме познават като queen of vacations" казва 😂 Ти да видиш!
Сякаш е някакъв псевдоним.
Тениските ѝ са ок, не са нищо особено, все едно гледам дрехи от H&M.
Ама децата ще изнудват мама и тате и ще имат и нейният мърч 😀
 Друго си е да имаш тениската на кралицата на ваканциите.

# 3 288
Точно тая Деси беше направила клип за теглото на човек. Как тя била винаги слаба от малка. И дебелите може би беше включила по някакъв начин (не си спомням вече). Но беше много толерантна. Поредното доказателство, че в клиповете си са много фалшиви

# 3 289
Може да прозвуча злобно. Но ще изсъскам , че на фона на претенциите на майката, чието дете чете преди втората си година и е много ерудирано този пост ме кара да не ми е много смешно. Колкото и оригинална да се е опитала да се направи..
Скрит текст:

Така изглежда жена готвила цял ден вкъщи на печката...мусака.
Скрит текст:

А това послание на тази книга, която напоследък се върти в нета май не го разбрах.
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 28 юли 2019, 10:36 от Не се сърди, човече

# 3 290
Тая на картинката ..що е без гащи🥴..гнусна картинка.Не я знам тая книга ,не искам й да я знам.
ОФ пусто любопитство..🙄..приканват да си гледаш вулвата с огледало и да я нарисуваш😂😂😂😂.
Абе тия нормални ли са бе..хахахха.
Грозни и депресарски илюстрации ..предвид все по ранната възраст на която им идва ,едва ли едно 12 -13годишно момиче ще се зарадва на тая грозотия.

Последна редакция: нд, 28 юли 2019, 01:58 от MyPlace

# 3 291
Скрит текст:
Ееее това вече не ми харесва, сега може всичко да е ама така да се подиграва. Наистина го приемам като подигравка, все пак и деца я следят от тях има с наднормено тегло по една или друга причина...айде няма нужда.

Е глупости, 5005384 мои приятели го бяха споделили, смешното е как се комбинира текстът отгоре с физиономията на хлапето, на което не му пука. Дай като имаш 20 хиляди последователи да не се шегуваш с нищо.

Последна редакция: нд, 28 юли 2019, 10:35 от Не се сърди, човече

# 3 292
Константина не е грозна жена, защо винаги застава като кон?

# 3 293
Хаха, тая Пирина да не е от Марс. Много тъпа чанта и много тъп опит за оригиналничене.

# 3 294
  • София
Аз пък имам съшата чанта, от същото място и е ултраудобна за пазар. Как само ме гледат бабите 😂

# 3 295
Чантите (торбите) на cyanoprom и аз ги харесвам - понякога има с много тарикатски надписи. Не че имам такава, но ги харесвам Joy

# 3 296
Скрит текст:
Ееее това вече не ми харесва, сега може всичко да е ама така да се подиграва. Наистина го приемам като подигравка, все пак и деца я следят от тях има с наднормено тегло по една или друга причина...айде няма нужда.

Е глупости, 5005384 мои приятели го бяха споделили, смешното е как се комбинира текстът отгоре с физиономията на хлапето, на което не му пука. Дай като имаш 20 хиляди последователи да не се шегуваш с нищо.
Напротив, тя дава все пак някакъв пример, има аудитория, и това ако не е насаждане на омраза и подигравателно отношение, здраве му кажи.
Тук едно мнение на Лори, което беше само факти по отношение на напълняла та Попова така нарани някои хора, пък това си е дебилнa изцепка буквално. И аз нямам един приятел, който да е постнал тая снимка. Това е кофти отношение и не е забавно. Детето едва ли е позирало преднамерено за такъв текст към снимката му, тогава едва ли щеше да гледа така Simple Smile

Последна редакция: нд, 28 юли 2019, 10:35 от Не се сърди, човече

# 3 297
Тази Десислава пуска такива картинки “забавни”, но няма видео, в което да не спомене как носи XS, как винаги е била адски сляба и да си споменава килограмите..

Ралица Паскалева с нова снимка в инстаграм, с реклама и естествено никъде не е упоменато. Мисля, че никога не го е казвала, а откакто роди много често постовете и’ са рекламни.

# 3 298
Текстът към снимката е отвратителен. Точно насаждане на омраза и подигравателно отношение е.

# 3 299
Личи си, че и Деси е с една мозъчна клетка в главата си, колкото и да се опитва да изтъква някаква ителектуалност, милосърдие и доброта

Общи условия

Активация на акаунт