Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 8 / Юли 2019

• 194 032
  • 3 928
  •   1
Отговори
# 3 300
Деси Джуката е толкова комплексирана на тема външен вид, че изобщо не ме учудва с поредната си изцепка Simple Smile

# 3 301
Певицата Преслава, запитана дали би правила влогове:

# 3 302
И аз не разбирам тези "смешки", особено с непознати деца. Може да е снимано без дори да знае...

Да не посмее човек да се пошегува, Пепе е пуснала снимка на майка си и баща си Laughing

# 3 303
Десислава я видях миналата година случайно, оказа се, че сме били съседки. Ами, аз не бих се хвалила ако на 20+ години изглеждам с тяло на 10 годишна. Много е дребничка, но все пак тялото си човек не си го избира, може само да подобри. А устните и съвсем не стоят на място на малкото и личице, но щом се харесва 😉

Книгата за вагината, ако е същата, за която си мисля, е един старт ъп, чиято цел е да образоват момиченцата за тялото им. Определено мисля да си я купя и да я дам на дъщеря ми, когато порасне достатъчно, че да я разбере.
Образованието в училище е крайно недостатъчно - за справка можете да погледнете в темата "бременна ли съм".
Радвам се, че и дават гласност, дано бъдещото поколение е по-наясно с функциите на тялото си.

# 3 304
  • Някъде там
И аз не разбирам тези "смешки", особено с непознати деца. Може да е снимано без дори да знае...

Да не посмее човек да се пошегува, Пепе е пуснала снимка на майка си и баща си Laughing
Тя защото е на почивка 😉😄 и бг мама не и е на преден план 😉😄.
Пепке,сега чакаме същата на вас двамата с Фичката,широко усмихнати и гушнати.
Може и от Еличка пример да вземеш.Шипкане,мачкане,нещо по така,да разсееш съмненията.Това е само идея.😉😄 

# 3 305
  • София
https://www.facebook.com/193344004040509/posts/2816422805065936? … p;v=e&sfns=mo
Това го видях във feeda  ми и знаете веднага за кого се сетих Хахахаха
Относно книгата за вагината- с две ръце подкрепям такива каузи. Сексуалното образование е под нулевото ниво в България. Не всичко е розово и захаросано, за да бъде поднасяно така, че да е угодно на всички. Целта е да провокира интерес - прави го. Абсолютно бих и ще си я купя. Не че не съм наясно с тялото си, но с любов подкрепям всичко, което дава повече интелигентна информация относно сексуалността и анатомията.
А относно поста на Преслава - браво, адмирирам.
Зорница също не си показва често децата и това също ми харесва. Споделя моето мнение и начин на мислене спрямо детето.
Не си качвам детето за лайкове и не искам непознати хора да го гледат и да имат достъп до снимките му.

# 3 306
  • Някъде там
Много ще ми е интересна реакцията на Полина на тази книга.😄
Луси и аз бих поздравила Зорница за избора и да не показва децата,ако не ги беше показвала изобщо.Както и  бих подкрепила всички други които са направили избор децата им сами да решат дали да се показват.
Веднъж показан в интернет обаче,цял живот оставаш там.
Та нейното е малко, след дъжд качулка.
Абсурдно ми се струва и това с слагането на боя на очите от мама от Марс,такива половинчати истории ми са неразбираеми.

# 3 307
Като “заговорихме” за криенето на деца, Мери Стеф нещо се загуби. Забелязала съм, че се случва, след всеки лайф, който прави.🤔

# 3 308
  • Някъде там
Като “заговорихме” за криенето на деца, Мери Стеф нещо се загуби. Забелязала съм, че се случва, след всеки лайф, който прави.🤔
Мери са в България,затова я няма.

# 3 309
Много ще ми е забавно, ако Мери започне да прави пак видеа. Няма да има такъв смях и забава

# 3 310
Снимката, която е пуснала Деси и според мен е крайно неподходяща за човек с млада /малка аудитория. Бориш се за последователи, градиш имидж, искаш да си някакво име и накрая такава глупост. Едно е да си го споделиш на личния профил, шега е ясно, ама като искаш да влияеш на хората, че и предимно деца не е това начинът. Да ви кажа си мисля, че повечето бюти влогърки трябва да се въздържат от шегички, и да не се пънат да са забавни. Тези, които има чувство за хумор са Боби и Славина,  на другите много им се иска и те да са готини, но по-добре да си тичат в тяхната лента, за да не се получават такива недоразумения. Деси не е лошо момиче, не е и глупава, но си има някакви комплекси и в стремежа си да ги преодоли прави глупости.

Последна редакция: нд, 28 юли 2019, 12:34 от Emiliana V55

# 3 311
Минавам да споделя някои мисли с вас, момичета. Иначе вие какви ги вършитеее?

Защо Ралица се колебае дали да готви пюрета на бебе Филип, а за своя режим готви по 10 манджи дневно?

Чудя се какво й е инфлуенското на Пиринка. Защо въобще й отделяме внимание, имам приятели и колеги с повече последователи. Не я разбирам що за елемент е, само разбирам че се взима твърде на сериозно.

Каква е драмата на Пепеви и дали въобще има такава не искам и да знам. Но ще коментирам видеото за захранване. Подчертавам, че нямам деца и не разбирам от темата, но и нищо не научих. Адски много ме издразни, че чете от записки обаче. Преживяла си го бе, Ети, не ни разказваш за Освободителната война. Така или иначе казваш 10 изр., поне предварително да ги беше научила...

Edit:
    Зорница си беше обстоятелствена отново във видеото за бременността. Поне обяви рекламате, а не като Пепе и приложението й.

За Ели и шугър дадито. Имам колежка, която е във връзка с възрастен мъж, семейството й е подобно на това на Ели, общо взето разбито. В подобни случаи момичетата/младите жени търсят сигурност. Не я съдя. А и явно не е приключила тази връзка с повече от сайт и разни дрешки. За Майкъл и Пръст-дупегейт - с моя половин сме си размахвали пръсти на майтап по купони в едни други времена на запои. Но не сме се снимали. И депетата не си показваме. Много харесвам Ели, но определено ми дойде в повече. Всяка
    (почти) компания и двойка си има мръсни шегички, но няма нужда да са онлЯйн.

Последна редакция: нд, 28 юли 2019, 16:17 от MiaBri

# 3 312
Зорница също не си показва често децата и това също ми харесва. Споделя моето мнение и начин на мислене спрямо детето.
Нейният канал също се разви с помощта на децата. В началото си ги снимаше, както и останалите влогърки. Не мисля, че решението е нейно, а го реши мъжа ѝ по-късно.

Защо Ралица се колебае дали да готви пюрета на бебе Филип, а за своя режим готви по 10 манджи дневно?
Защото така може да рекламира повече неща? Grinning

# 3 313
Ясно, че Зорница преди е снимала деца, но мен лично като последовател ме спечели в момент, когато вече не го правеше. Ако не бяхте вие, нямаше и да знам, че е снимала деца, но пак я харесвам заради другите й качества.

# 3 314
Аз следя Зорница от много време и съм на мнение, че в нейния канал никога не са показвани децата, колкото в на Пепе или на минимслистичната Ралица с нейните “24 часа” видеа. Да не говорим, че преди три-четири години бременности и дечурлига далеч не се осребряваха както сега.

Общи условия

Активация на акаунт