Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 8 / Юли 2019

• 194 029
  • 3 928
  •   1
Отговори
# 3 315
Аз заопожчнах да гледам и по-старите видеа на Зорница и ще ги изгледам всичките. Видеото й за бремеността беше полезно. Тези неща не се забравят, според мен, в повечето случаи. Тя има опит с две раждания, две деца, защо да не сподели и разкаже. Аз вчера правих пластелин домашен по нейна рецепта и съм много доволна-ето това е хубаво нещо, което да вземеш. Детето така се радва, голям кеф. Лесно и бързо става и е голямо количество. Вярно, че знаех и преди за домашния пластелин, но нейното видео ми даде идеята преди време и сега я осъществих. Какво да взема от Пепе, от Ивана? Да се чекна като пубер или да се пресъздавам снимки на родните измислени кифли-звезди, известни с това, че са известни. Не, мерси.

# 3 316
Да е живо и здраво детенцето на Поли, но ако не покаже всяко посещение при фризьора, какво ще стане? Мама ще е с прическа на снимките. Това ако е същината...

# 3 317
Предчувствам, че се задава пелена от сух лед покрай тия орисници...

# 3 318
,

Последна редакция: пн, 29 юли 2019, 09:07 от Анонимен

# 3 319
Полина ми е по-противна от Пепе вече. И двете се имат за големи авторитети, но Пепелджийска-Йепсон поне не говори за себе си в трето лице.

# 3 320
Аз заопожчнах да гледам и по-старите видеа на Зорница и ще ги изгледам всичките. Видеото й за бремеността беше полезно. Тези неща не се забравят, според мен, в повечето случаи. Тя има опит с две раждания, две деца, защо да не сподели и разкаже. Аз вчера правих пластелин домашен по нейна рецепта и съм много доволна-ето това е хубаво нещо, което да вземеш. Детето така се радва, голям кеф. Лесно и бързо става и е голямо количество. Вярно, че знаех и преди за домашния пластелин, но нейното видео ми даде идеята преди време и сега я осъществих. Какво да взема от Пепе, от Ивана? Да се чекна като пубер или да се пресъздавам снимки на родните измислени кифли-звезди, известни с това, че са известни. Не, мерси.
На 100% съм съгласна, Мис Бингли. Много идеи ми е давала и на мен Зори. Няма по-полезна и информативна от нея.
Ивана удари дъното с видеото за пресъздаване на Мегз и т.н. Иначе преди ми беше дала идея за един веган течен шоколад от ДМ, който предложих като шоколадова алтернатива на бащата на моя половин, когато постеше по здравословни причини. Остана доволен. Беше ме подсетила и за бонбоните с фурми и ядки преди време. Напоследък обаче нещо й става и ме разочарова...

# 3 321
Как да не е важно да се тагне и снима, трябва да се бетонира и това😂
На Ралица доста неща са ми странни, мисли си, че се е намерила, но на мен ми изглежда изгубена в др.посока просто.Хем ще премахваш токсични връзки и приятелства, хем ще се показваш на цял интернет по бански и как спортуваш, какво ядеш, бебето ти какво прави, любимият ти какво прави (чак и качва от един на др.профил все едно нямат др.комуникация), тагвания, сто хиляди странни манджи (но пюрето е сложна работа), аз бих хапнала една филийка качествен хляб(предполагам в София има добри места и предлагат) вместо тия оризовки и боклуци.Някак пак е залитане нейното.Предизвиква се, за да се доказва не знам на кого...а маникюрът и тип Ивана не ми е минималистичен.
Първата, която започнах да гледам бе именно Зорница, но и тя има някои минуси.Децата пак ги показва, но по-рядко и в гръб.Сигурна съм, че ако не бе мъжът й щеше да ги показва.Никъде не забелязвам къдри при малките, но тя ги вижда...Преди ми допадаше в пъти повече като коса, лице.Беше по-женствена и жива, има чар в нея, но с тия кето мето...
Като гледам майката на Пепе, хич не е ген това нейното...Просто е "намазала" да не й се лепи всяка една хапка.

# 3 322
Помислих, че ще ходи на партито със сешоарче...
Постовете й са пълна каша, не може ли да ги подреди, трудно ли й е?
Има достатъчно самоучители и материали как се прави, ама сешоарчето няма как да го изпусне.

# 3 323
Пепе, Полина, Гери, Валери, Ивана да замлъкнат! Имаме Кралица на социалните мрежи Joy
Имало е репортаж по Нова за Мадмоазел Ая и са я обявили за кралица. Това е положението. Rolling Eyes Пепе сигурно се пръска от яд.

Последна редакция: нд, 28 юли 2019, 14:13 от Анонимен

# 3 324
Тая Полинария е изпростяла съвсем. Не бешв тошкова противна преди, ама какви са ти идиотщини?!Кой изобщо се интересува дали ще е със "сешоарче" и как "пръцпръц" ка сина й.
Ей, направете тубата платена!

# 3 325
  • Някъде там
Е то никой не е казал, че Зорница не е полезна и информативна.Тя е точно това.
Различна и гледаема е, заради споделянето.
Ставаше въпрос само,че е показвала достатъчно дълго децата.Даже имаше доста видеа с тях  от ежеседмичните  и влогове които тя изтри.
Имаше видео запознайте се с Анастасия и запознайте се с Екатерина.
Спря след като деца я бяха търсили да и оставят подаръци.

Като водещ на информационно предаване е сега определено.
Преди повече ми харесваше,защото полезните видеа бяха някак по лежерно поднесени с повече чувство в тях,но и сега я следя заради инфото.
Не ми харесва само че рядко,да не кажа че почти никога не приема чуждо мнение.Решила ли е тя,че е права и че така ще направи,няма шанс никой да и промени мнението.
Директно ти се заявява че щом не е твоята чаша чай,има и други.

# 3 326
Преслава направо са я обезобразили и обезличили.... В момента повече мяза на кръстоска между Галена и Анелия, отколкото на себе си. Sad

# 3 327
  • Някъде там
Пепе, Полина, Гери, Валери, Ивана да замлъкнат! Имаме Кралица на социалните мрежи Joy
Имало е репортаж по Нова за Мадмоазел Ая и са я обявили за кралица. Това е положението. Rolling Eyes Пепе сигурно се пръска от яд.
На тази какво точно и е кралското? Тук е обсъждана едва няколко пъти доколкото си спомням ,а смятам, че темата е фактора, по който първо трябва да съдят коя каква е и за какво става?
Одеве видях, че Стефи я гледаше по тв и отворих инстъграма и.
Миии скука..
Много ми харесва инстъграма на Симеона, обаче.Мога са си гледам дълго снимките и от пътешествия.

# 3 328
Преслава направо са я обезобразили и обезличили.... В момента повече мяза на кръстоска между Галена и Анелия, отколкото на себе си. Sad

Ей, да бе тя на друг човек прилича направо. Трябваше да връщам стотици снимки назад, за да проверя дали е същата, за която си мислех. Преди беше много по-хубава и по-естествена, а и мислех, че е интелигентна, но явно съм грешала.

# 3 329
Ама вие не говорите ли с децата си?
Да чакам сама да се образова от книжка?
Да си рисува вагината😂...
Защо не я направиха онлайн и безплатна?

Общи условия

Активация на акаунт