Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 8 / Юли 2019

• 193 859
  • 3 928
  •   1
Отговори
# 3 330
  • Варна
Преслава... леле.. съгласна съм с вас! Защо това природно красиво момиче се обезличи така?? Тя си имаше хубав нос, защо ѝ бе нужно това.. А друго коригирала ли е според вас? А иначе всички, които бяха пухкавки поначало, станаха супер слаби сега - и тя , и Анелия, и Мария, куп други. Това, освен с почти постоянен н глад няма как да се постигне по друг начин.

# 3 331
  • София
Ти като работиш за благотворителност ли го правиш? Майка ми, примерно, ми е обяснявала за МЦ , забременяване и тн, ма не ми е казвала как да си достигна Же( Джи,Г) точката и колко видове оргазми има, как да си ги докарам и тн. Доста от нещата, които знам са от интернет и книги. Шок и ужас. Тва е стартъп- пари трябват 😂
А Преслава беше красива, сега прилича на Нешо средно между череп и Галена. Явно ходят при един и същи лекар.

Полина след раждането ми става все повече и повече неприятна и не знам на какво се дължи.

# 3 332
Полина е смешна, много смешна!
Ралица ме дразни как натяква, че води синът си на работа и как е снего пред компютъра. Не одобрявам! Ясно, че  сама си е шеф и няма избор, но  сядаш да работиш, когато детето ти спи, а не да се дзвери с теб в компютъра. Не одобрявам и това постоянно готвене за нея, а за детето от фризера.
Аз харесвам Зорница. Изгледала съм ѝ всички нейни видеа. Сега е по-информативна, защото не разполага с толкоа време да ходи тук и там и вече е н аработа. Има си значение дали си майчинство или си на работа.
Чакам нейните видеа и на Лори всяка седмица. Всички останали са ми смешки.

# 3 333
Тази Полина заради темата я погледнах. Съжалявам, не разбирам как жена родила преди 5 дена, ходи по кафенца, оставя си детето на друга майка, за да ходи по фризьори и кафета. И не, посланието животът продължава същия и отделяйте си време за себе си, е пълен bullshit.  Това, което показват тя и Пепе е една представа за жената, която след като роди трябва да е наконтена, с прическа, маникюр и да щъка с приятелки. Децата друг да ги гледа. Може би аз нещо съм сбъркана, 5 дена след като родих се борех да си оправя проблемите с кърменето, от всяко движение и прокашляне ме болеше, приличах на разплетена кошница, коремът ми беши като в 6ти месец,не исках друго, освен спане.
За мен показването на "ей, колко лесно е да си оставиш 5-дневното бебе, за да  ходиш на кафенце" е цинична изцепка и младите момичета си изграждат много грешна представа що е то майчинството и очакване всичко да е по старо му след 5 дни. Ами няма да е никога по старо му. И после каква изненада - секциото не е забавно. No shit!
Съжалявам, че се отплеснах така, но искрено протестирам срещу откровеното изкривяване на това какво е да си майка. Едната си влачи децата в салона да й правят ноктите, когато благоволи да е с тях, другата го оставя на съседката, третата, ако можеше и мръсния памперс щеше да му снима, щото няма какво съдържание да постне, ама като се оака със стори за сокче на 3 месеца и после го изтри на бързо.

Майки за пример. Джонсън и данонино, хип и water wipes. А и лорели столче, разбира се. Най-безопасното на пазара 😂 айде излях си го неделно 😆

# 3 334
Моля за линк към б/влога на Лори, а пък ако има Инстаграм още по-добре (там съм най-активен зрител Joy), че аз видеа пускам, ако тук нещо се коментира и ми стане интересно.

# 3 335
Фичето и той прихванал от жена си:
familygoals- glasses from leonardooptics 😂

да ви имам и целите...

# 3 336
  • София
Тази Полина заради темата я погледнах. Съжалявам, не разбирам как жена родила преди 5 дена, ходи по кафенца, оставя си детето на друга майка, за да ходи по фризьори и кафета. И не, посланието животът продължава същия и отделяйте си време за себе си, е пълен bullshit.  Това, което показват тя и Пепе е една представа за жената, която след като роди трябва да е наконтена, с прическа, маникюр и да щъка с приятелки. Децата друг да ги гледа. Може би аз нещо съм сбъркана, 5 дена след като родих се борех да си оправя проблемите с кърменето, от всяко движение и прокашляне ме болеше, приличах на разплетена кошница, коремът ми беши като в 6ти месец,не исках друго, освен спане.
За мен показването на "ей, колко лесно е да си оставиш 5-дневното бебе, за да  ходиш на кафенце" е цинична изцепка и младите момичета си изграждат много грешна представа що е то майчинството и очакване всичко да е по старо му след 5 дни. Ами няма да е никога по старо му. И после каква изненада - секциото не е забавно. No shit!
Съжалявам, че се отплеснах така, но искрено протестирам срещу откровеното изкривяване на това какво е да си майка. Едната си влачи децата в салона да й правят ноктите, когато благоволи да е с тях, другата го оставя на съседката, третата, ако можеше и мръсния памперс щеше да му снима, щото няма какво съдържание да постне, ама като се оака със стори за сокче на 3 месеца и после го изтри на бързо.

Майки за пример. Джонсън и данонино, хип и water wipes. А и лорели столче, разбира се. Най-безопасното на пазара 😂 айде излях си го неделно 😆
Три пъри Амин, ура и Алелуя.
Приятелите ми знаят колко anal съм относно столчетата за кола и безопасността. Като видя как шибват 6 месечно в посока на движението в нак-боклучавия стол лорели или кикабу, лошо ми става.
Има хора с малки възможности, разбирам го, но да си всеки ден по магазини и студия, а да возиш детето си в боклук, който не е минал читав краштест, само защото те спонсорира фирмата е абсолютното дъно. Синът ми е на 1г и месец почти, купих стол, който е обратно посока на движението до 6! Години, има опция и да се обърне напред, ама скоро няма да му се отвори парашута.
А относно оставянето на детето - просто ще избухна. Ясно е, че не е задължително да си залепена за него, ама като няма още 2 месеца, какво кафета, вечери и салони. Явно много жени не осъзнават, че вече не са центъра на вселената и трябва да поставят другиго и неговите нужди пред своите. Нешо като с Пепе, но нея сякаш я тресна след 2рото раждане. Само със София имах съвсем друга представа за нея.
Като нямам предвид да приличаш на ходещ храст, нвкъпана и несресана, но майчинството не е това, което те показват. Ох и аз се на мрънках, мерси за вниманието.

# 3 337
Това е канала на Лора, на мен много ми допада.
https://www.youtube.com/channel/UCvpH4MyG2oQbhpFLuWYeNfg
Разбрахте ли, че на радостната мама сина й на 1г. е също гениален, защото вече може САМ да играе въздушен хокей? Ммм?

# 3 338
Изпуснала съм, коя е тази със сокчето? 😃
Мона?

# 3 339
  • Пловдив
Айдеее и Иванка не можа да измисли Нищо ново и пусна същото видео като на Кухалери. Не мога да разбера тая жена защо преди да пусне видеото качва снимки ...пък пише нещо...по 100 пъти ми натрапва че е качила видео???
Пффффф ....

# 3 340
Същата. Направо си е за ИГ профила нейната изцепка.

Изтри го час-два по-късно. Аз лично й писах да вземе да прочете малко официални препоръки преди да даде сок на толкова малко бебе, със сигурност не само аз съм й писала и на другия ден хип морков 😂

# 3 341
Ралица Паскалева веднага си е редактирала под снимката, че е спонсорирано, дали пък и тя не чете тук?Simple Smile

Полина от противна, след раждането ми стана още повече, не вярвах, че е възможно

# 3 342
Къде гледате какви са дилемите на Ралица? Аз я следя само в ютуб и там виждам само сериите за минимализма.

Относно Деси джуката да кажа, че веждите са и ужасни, направо не знам защо си го причинява. Разваля визията на лицето и. Аз се подведох заради нея и си сложих боя на веждите ... емииии на другия ден търсих изрусител да ги оправя и отново изглеждам нормално. Но тъй като и аз и тя сме руси - на нас просто ни стоят нормално руси вежди, не кафяви.

И понеже видях, че работи вече, някой разбра ли какво ???

# 3 343
Същата. Направо си е за ИГ профила нейната изцепка.
Скрит текст:
Изтри го час-два по-късно. Аз лично й писах да вземе да прочете малко официални препоръки преди да даде сок на толкова малко бебе, със сигурност не само аз съм й писала и на другия ден хип морков 😂
Какъв сок бре, направо фреш Laughing

# 3 344
Преслава... леле.. съгласна съм с вас! Защо това природно красиво момиче се обезличи така?? Тя си имаше хубав нос, защо ѝ бе нужно това.. А друго коригирала ли е според вас? А иначе всички, които бяха пухкавки поначало, станаха супер слаби сега - и тя , и Анелия, и Мария, куп други. Това, освен с почти постоянен н глад няма как да се постигне по друг начин.

И Преслава и Анелия си бяха да не кажа красиви преди да се изрусят(Преслава сига пак е тъмна сравнително), да се променят тотално,скули и прочие каквото са си пипали. Хубави жени си бяха, зорлем се правят на нищо и всички по калъп. Анелия с разкошната коса дето я имаше...Преслава си беше хубавка,макар и по-пухкава. Нормално момиче. Само Емилия се запази що годе естествена и е много по-обрана и като поведение и като стил е по-различна и не е баш с типичното чалга поведение и визия.
За нея специално се сещам,защото е единствената руса жена,която ММ харесва. 😀
Изобщо защо си съсипаха тия жени?
Ралица в началото ме беше изкефила. Ама като ви чета след като е родила и тя е пощуряла и поредната бебе влогърка и какво ям,как си прекарвам деня...няма да си причинявам.

Общи условия

Активация на акаунт